2009/06/10 16:03:57 16:03:57
o as pagalvojau. na kagi ir sita galimybe nepasinaudojus
as irgi noriu susipazinti, beabejo turiu ir kriteriju tam tikru. pagrindiniai : aukstesnis nei 180, nerukantis, protingas. be zmonos ar sugyventines. del kito susitarsim. taigi prasau. lauksiu lauksiu lauksiu. gal nesu auksas, bet platina but galeciau
2009/06/10 16:07:30 16:07:30
na bet jis va butent atrodo kaip katik is kalejimo isejes , o gal toks nera tik nuotraukos nevykusios...
2009/06/10 16:17:20 16:17:20
ADRIJANA: na bet jis va butent atrodo kaip katik is kalejimo isejes , o gal toks nera tik nuotraukos nevykusios...
normalios ten nuotraukos, ma ko tu prikibai, va paskui vyrai ir bijo savo nuotrauku siust.atsiuncia Andre agassi ( na man taip buvo, gerai, kad as pati lauko tenisa zaidziu )
2009/06/10 16:58:12 16:58:12
ADRIJANA: na bet jis va butent atrodo kaip katik is kalejimo isejes , o gal toks nera tik nuotraukos nevykusios...
Atsiprasau jei izeisiu, o kada pati i save paskutini karta ziurejai? Isivaizduoji tokia ideali esanti, kad gali taip viesai kitus kritikuoti? O po to, kuri temas, oi gelbekit, vien kiaules lenda prie manes... toks toki suranda
2009/06/10 18:04:18 18:04:18
Na nesu subobejes skystakiausis berniukas,kokiu dabar nemazai:),nedarau savo ispudingu fotosesiju,nelakstau po soliariumus,grozio salonus:).Manau,kad man pakeliui tik su tokia,kuri vertins mano protines/dvasines savybes:),todel gal ir i gera deti tokias foto,bent jau atsisijoja kontingentas:),nemegstu kiauragalviu kurios tik "sexiuzzzz" mato ir tik savo siknytes kremukais teplioja:)
Ta is muges naujausia foto,siu metu vasaris,labai retai fotografuojuos,tad daznai bunu uzsimarinaves internetinese anketos:),kitos foto darytos po mano gryzimo is armijos:)
Ir plaukai jau man ataugo
2009/06/10 18:10:23 18:10:23
as bandau zmogui padet rast kazka nes skundzias kad neranda...o izeist nenorejau..i veidrodi daznai pasiziuriu ir nesisigastu kiesiuk
arijas bet merginos nezino kad ataugo....
2009/06/10 18:20:22 18:20:22
ADRIJANA: as bandau zmogui padet rast kazka nes skundzias kad neranda...o izeist nenorejau..i veidrodi daznai pasiziuriu ir nesisigastu kiesiuk
arijas bet merginos nezino kad ataugo....
As nesiskundziu,o konstatavau fakta,daug apsilanke mano anketoje,bet jokio efekto.Esu daug kur uzsiregistraves per savo internetine "karjera" ,tiesa,kuri laika pazintinius puslapius buvau uzleides,tai cia pirmas toks,kur absoliuciai jokiu pazinciu,keista.Gal visuose saituose dabar tokios tendencijos?:)
O del ataugimo,taigi galima paklausti,o kam skirtas sitas saitas?komunikuoti ir bendrauti,atsakyciau as,susipazinti,tam cia ir registravausi.
Keistas zmoniu nusistatymas,jei parasysi taigi nieko nenutiks,neapiples ir neiszagins per interneta,o neradus bendru temu galima visada nustot bendraut:)
2009/06/10 18:26:24 18:26:24
merginos retai raso pirmos siaip...
2009/06/10 18:33:22 18:33:22
ADRIJANA: merginos retai raso pirmos siaip...
Gautų laiškų:221
Per 2 menesius visu laisku (~20 dar pratrinta) as pirmas parasiau 15 merginu Raso ir dar kaip pirmos. Tu su niekuo nebendraudama, o tik cia komentuodama isivaizduoji viska vienaip, nors is tiesu tai gali buti atvirksciai
O temos autoriui - rasyk ir tu pats pirmas! Nepamirsk geros nuotaikos, vieno kito komplimento ir nepersistengt su tais lelekinimais nete, o kuo greiciau susitikt Cia visas bendravimas ir pats zmogus bendraujant buna tik iliuzija
2009/06/10 18:36:56 18:36:56
nu tai papartynai pasirodyk ir mum..noriu pamatyt ta arogantiska aukso gabala
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume