Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/24 08:45:53 08:45:53

Sistina: pirma, tai as tau nieko nesakiau, kode puolei atsakineti uz kita?
o antra taip ir yra ateini i pasimatyma ir jis jau vergas su kuriuo gali daryti ka nori, tik deja niekaip nesupranta kai zmogui pasakai ne arba aciu, ne ir kai vietoje iki pasakai Sudie:0 taip pat nesuvokia kad tai atsiviekinimas su visam:)
ir trecia ka man nusisauti, kad patinku daug kam, o man patinka vienetai?

Tu kalbi apie mane, bet as negaliu atsakyt ?

Kaip tau gerai, kad esi pasislepus ir gali apsimest kuo tik isigeidi, bet kadangi jau tu mane matai, tai jau negaliu pasigirt, kad su puse lietuvos mergaiciu permiegojau Manau ir pati supranti kaip juokingai tokie zodziai is pacio zmogaus atrodo Kuomet koks vyras ateitu ir sakytu, jo as jos vergas ir dar ten pulkas mano draugu del jos galvas pamete, respectas Bet kai zmogus pats giriasi, tai jau prastoka reklama ir gerokai neitikima ..
Nuklydom i pievas nuo temos, o tuo labiau nei tu nei as cia niekam neidomus, tai gal tuo ir baigsim

domina

D

176 įrašai

2009/05/24 14:59:18 14:59:18

Taip su savo diskusijom nuklydot i pievas.Geriau papasakokit ,kaip elgtis per pirma pasimatyma,ko tiketis ir kaip elgtis,nes as dar ne karto nebuvau ir labai bijau.

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/05/24 15:13:41 15:13:41

Zinai, tik nesakyk per pirma pasimatyma, kad ieskai vyro, to vienintelio. Antro pasimatymo tikriausiai nesulauksi.
Buvau vienaME pasimatyme ir vyriskia man patiko, labai norejau su juo ir toliau susitikineti. Iki jo nei vienas nepatrauke manom sirdies. Bet per savo naivuma prisipazinau, kad noriu surasti tikra drauga ir visam gyvenimui. Nors bendravome tris valandas kavineje ir buvo gana idomu pasikalbeti apie viska, ir jis paskyre man antra susimatymapo 3 dienu, bet neatejo ir nepaskambino. Supratau, kad isgasdinau. Bet nesiruosiau to temptis i Civilines metrikacijos rumus, o tik leidau suprasti, kad esu gana rimta.
Reikejo lepteleti, kad ieskau meiluzio ilgam laikui, garantuotai nebutu dinges.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/24 17:25:28 17:25:28

[quote:2kwgu9lw]Panasu, kad diskusijos autore nori, kad vos ja pamate vyrai kristu po kojom?? Absurdas. Auksciausio lygio savimeile, nustelbianti visas kitas gyvenimiskas vertybes.
[/quote:2kwgu9lw]
panasu, kad patingejai paskaityti pirma zinute. zinai, tyngiu as cia tau aiskint, pasiskaityk ten, uzuot nesamones rasius.

Fiasko

F

3 įrašai

2010/04/10 20:18:19 20:18:19

Pirma karta gyveniem patyiau visiska fiasko. Absoliutu. Nuejau i pasimatyma su vyruku is is sios svetaines. Jis man visai patiko. Na, gal ne svajoniu vyras, bet protingas,issilavines,graziu manieru, aisku,sumokejo uz kava . Bendrauti patiko, kalbejomes nuosirdziai. Jis man nepaskambino, nepasake,kad nores susitikti. Vienzo, gavau per nosyte. Nusileidau ant zemes. Kas blogiausia, sikart pajutau virpuliuka. O pati taip ir neisdrisau paskambinti, pasijutau tarsi mokinuke . Praradau pasitikejima savimi kaip moteris. Ir aplamai, pajutau,kad tokie akli pasimatymai man nepriimtina. Atvaziuoji, jautieisi kaip po padidinamu stiklu, kaip preke. Pirksiu arba ne. Nebenoriu daugiau bandyti.

gaira

G

84 įrašai

2010/04/10 20:37:01 20:37:01

Fiasko: Pirma karta gyveniem patyiau visiska fiasko. Absoliutu. Nuejau i pasimatyma su vyruku is is sios svetaines. Jis man visai patiko. Na, gal ne svajoniu vyras, bet protingas,issilavines,graziu manieru, aisku,sumokejo uz kava . Bendrauti patiko, kalbejomes nuosirdziai. Jis man nepaskambino, nepasake,kad nores susitikti. Vienzo, gavau per nosyte. Nusileidau ant zemes. Kas blogiausia, sikart pajutau virpuliuka. O pati taip ir neisdrisau paskambinti, pasijutau tarsi mokinuke . Praradau pasitikejima savimi kaip moteris. Ir aplamai, pajutau,kad tokie akli pasimatymai man nepriimtina. Atvaziuoji, jautieisi kaip po padidinamu stiklu, kaip preke. Pirksiu arba ne. Nebenoriu daugiau bandyti.

Nepasiduok, iškelk galvą... nusijuok... tai tikrai turėtų šiek tiek palengvinti, bent jau aš, kai būna žiauriai blogai stengiuosi save pralinksminti kokioms nors nesąmoningom mintimis , o jie turbūt per daug pasipūtę..., nors ne... čia turbūt logiška mąstysena neleidžia visko atvirai pasakyti, kad neįžeistų mūsų 'gležnų' ...

bronius1304022243_db

B

139 įrašai

2010/04/11 05:41:41 05:41:41

...........

Fiasko

F

3 įrašai

2010/04/12 05:54:42 05:54:42

Bronik, neblogai cia isaiskinai, tik situacija buvo biski kitokia. Jei jau spejau mintis isdestyti, tais viskas gerai, tik ne visada speji . O kad neuzdegiau, tu , aisku, teisus .
Nenusivyliau savimi, tik permasciau, kas yra tokie pasimatymai. Jie man panasus i prekybinius santykius. Apie prekiu isdestyma lentynoje. Nebutinai moteriai vyras turi neduoti zinios, gali ir moteris. Daug lengviau, kai zmonės susipažįsta naturoje, ne internete. Yra zmoniu, kuriems patinka susitikinejimai, pasimatymai. Yra tokie, kuriems tai sunkus darbas, as is tokiu . Vienaip jautiesi, kai bendrauji su zmonemis, kai atsiranda naturalus rysys, o kitaip, kai eini pabuti preke. Man tokia asocijacija ir viskas .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/12 06:18:53 06:18:53

Fiasko: Bronik, neblogai cia isaiskinai, tik situacija buvo biski kitokia. Jei jau spejau mintis isdestyti, tais viskas gerai, tik ne visada speji . O kad neuzdegiau, tu , aisku, teisus .
Nenusivyliau savimi, tik permasciau, kas yra tokie pasimatymai. Jie man panasus i prekybinius santykius. Apie prekiu isdestyma lentynoje. Nebutinai moteriai vyras turi neduoti zinios, gali ir moteris. Daug lengviau, kai zmonės susipažįsta naturoje, ne internete. Yra zmoniu, kuriems patinka susitikinejimai, pasimatymai. Yra tokie, kuriems tai sunkus darbas, as is tokiu . Vienaip jautiesi, kai bendrauji su zmonemis, kai atsiranda naturalus rysys, o kitaip, kai eini pabuti preke. Man tokia asocijacija ir viskas .

Kai nori pamatyti prekybinius santykius, tai ir natūrinį susitikimą galima tokiu laikyti: juk viskas tas pat - susitikot, apžiūrėjot vienas kitą, tik dar neaišku, ko žmogus iš tavęs nori. Susitikimuose su DP nariais buvau nedaug kartų - bet nė karto nenusivyliau ta prasme, kad nesijaučiau preke, nes tokios nuostatos net neturėjau. Juk jeigu žiūri į save kaip į prekę, vadinasi ir kitas žmogus yra prekė, nes tu jį irgi "perki":!: Ir nė vienas tolesnės pažinties neatsisakė, galbūt kad intuityviai pasirinkau būtent tokius, kuriems patiksiu.Jei turėsite teigiamą nuostatą, viskas turi pavykti. O kad "nepasirinko" jūsų - tai dar geriau - kam jums žmogus, kurio jūs nesudominote? Ir ar patiktų jums, jei sudomintumėte VISUS, su kuo tik besusitiktimėte? Pasirinkimas sunki našta

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/12 06:40:33 06:40:33

O ka daryt jei as nieko nepasirenku? Jau darosi sunku nuslepti nuoboduli ir abejinguma per pasimatymus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume