Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

Pirmas pasimatymas, reziume ir moralas

???

?

227 įrašai

2009/05/22 19:48:51 19:48:51

Nu bet tu ir piktas, Papartynai

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/22 19:50:20 19:50:20

Mano priesai kaip tarakonai cia

Romelis

R

15 įrašai

2009/05/22 22:26:59 22:26:59

taigi, papartynas tiesa byloja.

bent jau kiek mano trumpas laikas forume rodo, tai butent taip ir yra.

Roletukas

R

69 įrašai

2009/05/23 16:59:53 16:59:53

labas visiems,
paskaitinejau pasisakymus ir esu nemaloniai nustebinta. Nors, tiesa sakant, dar ir pasijuokiau. Daugelio pasisakymai labai jau kandus, gerai, kad internetu vieni kitu nepasiekiate- dar ir akmenimis apsimetytumet:)
Sutinku su vyru priekaistais, kad merginos dabar megsta piniginej kupiuras skaiciuoti. Aciu dievui, ne visos. Juk dar yra tokiu, kurios ir pabendrauti gali, ir veikla pasiulyti. O jei vyras [u:2hjxja03]nesu(si)zavejo[/u:2hjxja03] pirmojo pasimatymo metu- tikrai ne tragedija ir nereikia jo uz tai smerkti. Panasu, kad diskusijos autore nori, kad vos ja pamate vyrai kristu po kojom?? Absurdas. Auksciausio lygio savimeile, nustelbianti visas kitas gyvenimiskas vertybes.
Pati tokius pirmuosius pasimatymus vertinciau labai paprastai- kaip trinama loterijos bilieta: pradzioje smalsu, na kas, kas, kas ten parasyta. Po to atsidusti, nes ten tik uzrasas "bandyk dar karta". Taip ir pasimatyme - arba bandai dar karta, arba ne.
Ir nereikia del to kitu izeidineti ar piktintis. Gal po 100 bandymu tik 101 bus lemtingas?

Roletukas

R

69 įrašai

2009/05/23 17:13:46 17:13:46

Sistina:
papartynas:
Sistina: o kaip jums sekasi gerbiamasis jas atskirti ? ir kodel nesinori iveikti issukiu, uzkariauti, sutramdyti kokia isdykele (cia geraja prasme) o nueinate su romia, nuolankia ir po to nueinate jus pas kita, nes ta pasirodo buvo visai neidomi, nes sutiko su viskuo ka sakete ar darete net jeigu ir nieko nebedarete vis vien jus isikibus sedejo:)

....Kad ir koks geras visu zmoniu poziuris i tas "isdykeles", bet man su jom snekantis, tai tik viena mintis jas i menuli isskraidint. Tas ju arogantiskumas, suraukta nosis ir kreiva sypsena.. Brr..
hmmm tai ryskiai nesiseka su moterimis

Aciu, [b:3dtsqteb]Papartynai[/b:3dtsqteb], uz sveika humoro doze.

[b:3dtsqteb]Sistina[/b:3dtsqteb], jam sekasi su moterimis, patikek. Bet jam gali sektis tik su sauniomis moterimis, o ne su sedinciomis automoboliuose ir pan.
Merginos, kur pazityvus poziuris i supanti pasauli? kur dingo zaismingumas, humoro jausmas ir t.t. Ar ir pasimatymuose laukiate pajaco, kuris jus isjudins?

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/23 17:33:38 17:33:38

Mano zodzius bandai suvesti i seksa (as nieko nesakau, seksas yra gerai, bet ne triusiai esam). Turiu nuliudinti, as ne ta turiu omeny. mieliausi dalykai yra tie, kurie ateina is vidaus, su jausmu. Tu nezinai ka reiskia stovet pries zmogu nuoga siela ? Jam parodyt savo pasauli, kuo tu gyveni ? Kuomet jis zino tai, ko nezino niekas kitas? Matyt, kad nesupranti Jeigu vel bandysi is to pasisaipyt- nelaimingas zmogus esi Tikiuosi, kad kada nors koks nors vyras nores ne tik tave padaryt ir paskui alaus atsigert, bet gal ir pasisnekesit..
Siais nuostabiais laikais daugumai merginu tai visiskai neidomu. Dovanos, kuo prabangesni restoranai, bet vis viena skelbia savo erezijas apie paprastuma, nuosirduma ir ieskojima kazko TIKRO.. bullshit. Per daug dirbtinumo, per mazai pasitikejimo. Svarbiausia yra tai, kiek tai kainuoja, kaip stipriai to pavydi drauges. Net purto nuo viso to suvokimo.[/quote]

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/23 17:36:48 17:36:48

[b:vskm4ovy]Sistina[/b:vskm4ovy], jam sekasi su moterimis, patikek. Bet jam gali sektis tik su sauniomis moterimis, o ne su sedinciomis automoboliuose ir pan.
Merginos, kur pazityvus poziuris i supanti pasauli? kur dingo zaismingumas, humoro jausmas ir t.t. Ar ir pasimatymuose laukiate pajaco, kuris jus isjudins?[/quote]

oops nemaniau, kad Jus tokie artimi arba, kad jam reikia advokates ar cia truputi persistengete ? as ji gerbiu kaip zmogu mokanti bendrauti ir turinti savo nuomone daugiau jis manes nedomina kol kas

Roletukas

R

69 įrašai

2009/05/23 18:05:05 18:05:05

Nei as advokate, nei su juo artimi- tik suprantu, apie ka jis kalba.

Pastebiu tendencija, vyraujancia forume- isizeisti uz kitokia nuomone ir neisgirsti jos. Patogiau skaityti tarp eiluciu

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/23 18:13:22 18:13:22

Sistina:
oops nemaniau, kad Jus tokie artimi arba, kad jam reikia advokates ar cia truputi persistengete ? as ji gerbiu kaip zmogu mokanti bendrauti ir turinti savo nuomone daugiau jis manes nedomina kol kas

Mes visiskai nepazistami, bet tu kaip visuomet negali tiesiai i zinute atsakyt, o kabiniesi prie visiskai nereiksmingo dalyko. Zmogus is dalies sutinka su mano nuomone- jau ji "gina" mane? Manau, kad jums pergalvot savo nusistatymus siuo klausimu reiktu. I pirma SUSITIKIMA eina du zmones. Jie abu turi stengtis bendraut, dometis vienas kitu. Cia nera tik vyro ar tik moters "darbas". Ko jus tikites ? Kad pamatysit brada pita prie stalelio restorane ? O ka vyrai pamato, kai jus ateinat ? Manot nuo tokiu maloniu grazuoliu pakerta kojas ir jau vyras tavo vergas ? Nei jus idealios, nei vyrai idealus, bet neiskelkit saves auksciau kitu.

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/23 18:59:07 18:59:07

papartynas:
Sistina:

Mes visiskai nepazistami, bet tu kaip visuomet negali tiesiai i zinute atsakyt, o kabiniesi prie visiskai nereiksmingo dalyko. Zmogus is dalies sutinka su mano nuomone- jau ji "gina" mane? Manau, kad jums pergalvot savo nusistatymus siuo klausimu reiktu. I pirma SUSITIKIMA eina du zmones. Jie abu turi stengtis bendraut, dometis vienas kitu. Cia nera tik vyro ar tik moters "darbas". Ko jus tikites ? Kad pamatysit brada pita prie stalelio restorane ? O ka vyrai pamato, kai jus ateinat ? Manot nuo tokiu maloniu grazuoliu pakerta kojas ir jau vyras tavo vergas ? Nei jus idealios, nei vyrai idealus, bet neiskelkit saves auksciau kitu.

pirma, tai as tau nieko nesakiau, kode puolei atsakineti uz kita?
o antra taip ir yra ateini i pasimatyma ir jis jau vergas su kuriuo gali daryti ka nori, tik deja niekaip nesupranta kai zmogui pasakai ne arba aciu, ne ir kai vietoje iki pasakai Sudie:0 taip pat nesuvokia kad tai atsiviekinimas su visam:)
ir trecia ka man nusisauti, kad patinku daug kam, o man patinka vienetai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume