Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Bendravimo iliuzija internete

Bendravimo iliuzija internete

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/23 14:33:21 14:33:21

Kuo ypatinga bendravimo iliuzija internete? Atrodytu,kad bendrauti galima visai normaliai ir virtualiu budu - pasitarti, pasisneketi. Juk net ir skambinti jau galima. Taciau vis tiek... Islieka kazkokia mistika, paslaptis. Kuo jus traukia bendravimas internete? O gal tai tik priemone?

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/23 16:12:21 16:12:21

Oi, čia labai keistas dalykas.Aš bendrauju palygint neseniai ir jau kartais ima užknisti (čia negalioja iš seniau pažystamiems žmonėms)todėl,kad žmonės daugumoj nejaučia atsakomybės ir leidžia bele kokį elgesį,na kad ir neatsisveikinti jei nusprendžia nutraukti pažintį.Atrodo ,kad visi sumesti į kaškokią "duobę" ir visi privalo vienodai joje "maltis".Iš pirmo žvilgsnio mačiau daugybę pliusų,dabar atrodo,kad tie pliusai dedasi į vieną didelį minusą -žmonės ima pasitenkinti trumpomis pažintimis,išmoksta apsisaugoti nuo išpuolių,sukuria save tokį,koks puikiai tinka internetinei erdvei ir jau neberanda nei laiko nei noro,gal nei tikėjimo ,gyvai pažinčiai.Ir turime du gyvenimus viename kūne,o dar neaišku kuris ima viršų Na,čia mano nuomonė.

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/23 17:47:54 17:47:54

iliuzijos jokios nera,matau tik normalu,draugiska bendravima

kora

K

2495 įrašai

2009/04/24 12:44:59 12:44:59

Svecias, gal atsakyt galetumet, kuo skiriasi bendravimo iliuzija internete nuo bendravimo virtualiu budu

dainelė

D

1512 įrašai

2009/04/24 14:15:01 14:15:01

Internetu gali būti visoks bendravimas. Ir kalbėtis kaip telefonu, ir net vieniems kitus matyti - kaip per stiklą, tik pačiupinėti negali...

Aš internetu bendrauju rašydama/skaitydama. Tai kaip ir laiškais.
Bet dažniau būna trumposios žinutės, nes skubam ir nespėjam kažkur vis !!!

Nežinau, ar internetinį ryšį vadinti iliuzija.
Ribotas bendravimo būdas. Geriau, negu nieko.
Išmokus mintis ir jausmus žodžiais išreikšti, galima daug ką kitam perduoti. O kai kuriuos dalykus, kuriuos kartais drovu būtų pasakyti, parašyti netgi lengviau yra.

Labiausiai vertinčiau gyvą susitikimą, paskui - kalbėjimąsi telefonu (ilgą), o trečioj vietoj - susirašinėjimą (ilgą). O trumpi kontaktai - tai tik pliusiuko užsidėjimas, kad "bendrauji".

Internetas gerai pradžiai, kol negali susitikti. Arba santykiams palaikyti, jei susitinki retai. Turiu draugę, kuriai iki šiol ranka laiškus rašau, nes interneto ji neturi. Ir mobiliaus neturi. Prieš dešimtmetį rašydavau jai kartą-dukart per mėnesį, o dabar - tik porąkart metuose... nėr kada.
Lengviau, paprasčiau čion (į forumą) kokią mintelę ar emocinį šūksnį nusiųsti.

Iliuzija bendravimo gali būti tuomet, kai adresatas slapstosi, kaži ką vaidina, susikuria kaukę, dirbtinį įvaizdį. Taip pasitaiko ir gyvai bendraujant, bet tada lengviau demaskuoti ir baigti tokį iškrypusį, bergždžią, niekur nevedantį kontaktą.

mirta

M

131 įrašai

2009/04/24 18:56:35 18:56:35

As neturiu iliuziju, kad cia normalus, draugiskas bendravimas, tiesiog kartais sudalyvauju kokioj diskusijoj, jei turiu ka pasakyt, ir viskas. Man asmeniskai internetinio bendravimo privalumas yra vienas - bendrauji kada pats nori. Kitaip sakant, kada paciam patogu. Taip jau yra.

giedruma

G

3 įrašai

2009/04/25 10:01:41 10:01:41

Neseniai esu siame tinklalapyje.Be abejo,tik atviro ir nuosirdaus bendravimo stoka savo aplinkoje paskatino uzsiregistruoti.O toliau matysis. Manau, kad internetinis bendravimas gali buti toks pat margas kaip ir bendraujant gyvai, iprastai.Stebuklu zemeje nera.Visi mes pazeidziami, todel norime, kaip tik sugebame, apsisaugoti.Bendraudamas internetu vis tikiesi,kad taves nemato, nezino tavo siandieninio ir praeito gyvenimo, todel kaip tik gali buti atveresnis.Kaip zinoma, gerais draugais, kaip ir geromis dvanomis, likimas nesimeto.

mergina is niekur

M

12 įrašai

2009/04/26 05:35:33 05:35:33

Bendravimas internetu labai priklauso uo to, kokius žmones sutinki. Niekkada man tai nesuteikė džiaugsmo ir iliuzijų, kol kartą nepradėjau susirašinėti su sauniu vyruku. Nors mes pora ir netapome, tačiau suradau giminingą sielą. Tik tiesa ta, kad gyvai bendrauti mums nesiseka taip gerai kaip internetu . Tad bendravimas skiriasi nuo gyvo, bet padeda palaikyti tam tikrą bendravimą. Bendravimas ciatuose yra ieskojimas bendramincių, mano isgyvenimuose, man rupimose temose. Taip as galiu isklausyti kitu nuomone ir israsyti savaja. Aciu jums uz tai.

pataloginis manipuliuotojas

P

2 įrašai

2009/06/04 18:52:03 18:52:03

Atsargiau mergaites ir berniukai, nezinot su kuo bendraujat DP

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/04 18:58:49 18:58:49

pataloginis manipuliuotojas: Atsargiau mergaites ir berniukai, nezinot su kuo bendraujat DP

mergaičių ir berniukų čia nerasta
o jūs - ačiū kad prisistatėte, žinosim, yra DP toksai patalų-logijos manipuliuotojas, pavojingas tik ten, kur yra patalų

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume