Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Bendravimo iliuzija internete

Bendravimo iliuzija internete

pataloginis manipuliuotojas

P

2 įrašai

2009/06/04 19:23:29 19:23:29

Klystat-yra cia nekaltu sutverimu. O menuli man lengviau pasiekt butu negu iki jusu patalo prisikast:(

domina

D

176 įrašai

2009/06/05 04:22:48 04:22:48

Zinoma,bendraujant internetu iliuzija visuomet islieka.Juk is bendravimo pats susikuri zmogaus vaizda.Tai labai priklauso ir nuo zmogaus vaizduotes.Ir daugiausiai tas vaizdas neatitinka tikroves.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/30 12:07:57 12:07:57

Na man internetas yra viena iš bendravimo priemonių, kuria aš mielai naudojuosi

Tik tikrai dažnai virtualus pasaulis neatitinka realaus - vis ką nors pagražinam, nudažom šviesesnėm spalvom.
O po to ŠAST - ir išlenda koks negerumas... pyktis... agresija. Na bet visiems juk visko pasitaiko, aš suprantu tai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/30 13:26:26 13:26:26

Bendravimas internete- visiška iliuzija. Jame nėra nieko tikro. Toks bendravimas gali būti natūralus tik tada kai bendrauji su artimai pažįstamu žmogumi, tiesiog reikia su juo pasikeisti informaciją, kažką perduoti. O bendravimo su žmogumi vien tik internetu netgi negalima pavadinti bendravimu. Tai tas pats, kas bučiniai per stiklą. Šalta ir neskanu.
Dar blogiau kai žmogus patiki jog tai tikra, prasideda nusivylimai, jausmai, kurie yra tikri, bet kyla iš netikro bendravimo. Čia tas pats kaip pirkti braškes žiemą -atrodo kaip braškės, bet neturi nei skonio nei kvapo, vien tik chemija.
Beje, teko skaityti apie tai, kodėl karai tampa vis didesni ir baisesni. Dėl to, kad nereikia nieko žudyti tiesiogiai -tik paspaudi mygtuką ir viskas. Kartais, kai šauni per optinį taikiklį matai kažką nukrentantį tolumoje, bet tik tiek. Kartais nematai nieko -kai paleidi bombą ar raketą.Taip viskas paprasta, jokio asmeniškumo.
Lygiai tas pats internete. Aš anonimas, esu tuo, kuo noriu būti. Ateinu, kada noriu, išeinu kada noriu. Bendrauju tiek kiek noriu ir su kuo noriu. Nusibodo vienas įvaizdis, esu kitokiu. Rašau, koks esu išprusęs ir kultūringas sėdėdamas riebaluotais pirštais, krapštydamas nosį, persdamas. Na, jei įsisjungiu kamerą, tam momentui kiek pasitempiu ir apsitvarkau, bet kvapų vistiek niekas neužuos.
Apsimetu, kad bendrauju, o iš tikro kalbuosi tik su tais, kurie dėl kažkokių priežasčių trumpai man įdomūs. Viskas tampa netikra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume