Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nerandu Logikos, padekit suprast

Nerandu Logikos, padekit suprast

valdutis

V

26 įrašai

2009/04/22 08:48:56 08:48:56

Sveiki, susiduriau kaktomusa su idomia situacija. Klausimas butu toks: kodel merginos pasirasiusios anketoje kad iesko ilgalaikiu artimu santykiu, pradejus bendraut, tegia, kad tikrai nieko neiesko ir susikure anketa is smalsumo, arba del kitu "visiems suprantamu priezasciu"? merginos man ta kartoja kaip susitarusios, jauciuosi naiviai.. Atrodau mano manymu tikrai neblogai ir merginu tikrai nebaidau isvaizda.. Tai kam tada rinktis butent sita opcija "kad ieskau ilgalaikiu artimu santykiu", juk yra begales kitu pasirinkimu:) si opcija yra mano vienas pagrindiniu kriteriju ieskant antros puses.
Lauksiu atsakymu:)

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/22 09:09:00 09:09:00

Esu linkusi manyti, kad tiesiog nepatikai-dėl to tau taip ir sako, kad nieko neieško.Klysti, jeigu manai, kad tik išvaizda gali baidyti..Kartais didžiausi gražuoliai būna tokie buki, kad net kalbėtis nėra apie ką.

valdutis

V

26 įrašai

2009/04/22 09:13:07 09:13:07

Tai arba bukas, arba nepatinku na aciu uz atsakyma, bet nuojauta kuzda, kad nei viena nei kita
Dar teko skaityti, cia toki straipsni, kad zmones gedijasi prisipazinti, kad kazko iesko, tai gal kazkaip su tuo susije?

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/22 09:41:51 09:41:51

As irgi rasau, kad ieskau ilgalaikiu ir pastoviu... o statistika tokia. Keliems nepatikusiems, pasakiau, kad nieko neieskau, keliems mazdaug tinkamiems, sakiau, kad tikrai tik rimtu. Keliems ieskantiems meiluzes, sakiau, kad jei sugebesi sugundyti, tada taip.

valdutis

V

26 įrašai

2009/04/22 10:03:13 10:03:13

na tuomet kogero mazai kam patinku

papartynas

P

483 įrašai

2009/04/22 11:04:04 11:04:04

Anekdotas cia DD Kai vyras paraso pirmas, bet jam neatroso, tai cia isvada tik viena - jis baisus, jis nepatiko, jis blogas, jis JOS nedomina. Kai moteris (Belllllissssima, suprantama) raso vyrui, bet jis jai neatraso, tuomet tas vyras yra mulkis, debilas ir siaip toks prastokas vyriokas, nes tokiai nuostabiai grazuolei parasyt nesiteike

Paciam daugiausiai teko susidurt arba su LABAI LABAI ieskanciom, arba "prikolinancios" Bet negali sakyt, kad jau visos tokios labai blogos Yra normaliu ))

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/22 11:23:56 11:23:56

valdutis: Sveiki, susiduriau kaktomusa su idomia situacija. Klausimas butu toks: kodel merginos pasirasiusios anketoje kad iesko ilgalaikiu artimu santykiu, pradejus bendraut, tegia, kad tikrai nieko neiesko ir susikure [u:2fsmuuhv]anketa is smalsumo[/u:2fsmuuhv], arba del kitu "[u:2fsmuuhv]visiems suprantamu priezasciu[/u:2fsmuuhv]"? merginos man ta kartoja kaip susitarusios, jauciuosi naiviai.. Atrodau mano manymu tikrai neblogai ir merginu tikrai nebaidau isvaizda.. Tai kam tada rinktis butent sita opcija "kad ieskau ilgalaikiu artimu santykiu", juk yra begales kitu pasirinkimu:) si opcija yra mano vienas pagrindiniu kriteriju ieskant antros puses.
Lauksiu atsakymu:)

Anketa iš smalsumo, nu nebent nori pasitikrinti ar dar vis patraukli. Kitaip logiškai nepaaiškinsi. Dėl kitų visiems suprantamų priežaščių derėtų paklausti, kokių?.
Gal atrodai nerimtai nusiteikęs rimtiems santykiams. Moterims susidaro nuomonę, kad esi vienadienis?!
swx

valdutis

V

26 įrašai

2009/04/22 11:43:44 11:43:44

Anketa iš smalsumo, nu nebent nori pasitikrinti ar dar vis patraukli. Kitaip logiškai nepaaiškinsi. Dėl kitų visiems suprantamų priežaščių derėtų paklausti, kokių?.
Gal atrodai nerimtai nusiteikęs rimtiems santykiams. Moterims susidaro nuomonę, kad esi vienadienis?!
swx[/quote]

Labas, mano ketinimai kuo rimciausi:) tiesiog kai man jau 24 metai, draugu ratas susiformaves ir labai retai isiterpia vienas kitas naujas zmogus.. Tad pazindinimuisi lieka klubai, vestuves, ir internetines svetaines:D Manau jei jau pasirodau idomus, tai galima juk pasiklaust kaip as i viska ziuriu, nes nuspeti man, ka apie mane masto, man beveik nepazystamas zmogus, yra gana sunku

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/22 11:55:03 11:55:03

Labas, mano ketinimai kuo rimciausi:) tiesiog kai [u:343blt19]man[/u:343blt19] jau 24 metai, draugu ratas susiformaves ir labai retai isiterpia vienas kitas naujas zmogus.. Tad pazindinimuisi lieka klubai, vestuves, ir internetines svetaines:D Manau jei jau [u:343blt19]pasirodau idomus[/u:343blt19], tai galima juk pasiklaust[u:343blt19] kaip as i viska ziuriu,[/u:343blt19] nes nuspeti [u:343blt19]man,[/u:343blt19] ka [u:343blt19]apie mane masto[/u:343blt19], [u:343blt19]man beveik [/u:343blt19]nepazystamas zmogus, yra gana sunku [/quote]
Iš šios žinutės galima susidaryti nuomonę kad esi pats svarbiausias. Atrodo prašaisi, kad apie tave kalbėtu. Paklausi ką mano apie tave po "gero pusmečio". Pirma susidaryk nuomonę apie ją, kai būsi tikras, kad viskas tau tinka tada klausk. Nu čia grubiai ir tik iš šios žinutės...
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/22 11:55:42 11:55:42

Labas,[u:2v0etacy] mano[/u:2v0etacy] ketinimai kuo rimciausi:) tiesiog kai [u:2v0etacy]man[/u:2v0etacy] jau 24 metai, draugu ratas susiformaves ir labai retai isiterpia vienas kitas naujas zmogus.. Tad pazindinimuisi lieka klubai, vestuves, ir internetines svetaines:D Manau jei jau [u:2v0etacy]pasirodau idomus[/u:2v0etacy], tai galima juk pasiklaust[u:2v0etacy] kaip as i viska ziuriu,[/u:2v0etacy] nes nuspeti [u:2v0etacy]man,[/u:2v0etacy] ka [u:2v0etacy]apie mane masto[/u:2v0etacy], [u:2v0etacy]man beveik [/u:2v0etacy]nepazystamas zmogus, yra gana sunku [/quote]
Iš šios žinutės galima susidaryti nuomonę kad esi pats svarbiausias. Atrodo prašaisi, kad apie tave kalbėtu. Paklausi ką mano apie tave po "gero pusmečio". Pirma susidaryk nuomonę apie ją, kai būsi tikras, kad viskas tau tinka tada klausk. Nu čia grubiai ir tik iš šios žinutės...
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume