Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nerandu Logikos, padekit suprast

Nerandu Logikos, padekit suprast

valdutis

V

26 įrašai

2009/04/22 12:39:24 12:39:24

Svečias: Labas,[u:2kruai2k] mano[/u:2kruai2k] ketinimai kuo rimciausi:) tiesiog kai [u:2kruai2k]man[/u:2kruai2k] jau 24 metai, draugu ratas susiformaves ir labai retai isiterpia vienas kitas naujas zmogus.. Tad pazindinimuisi lieka klubai, vestuves, ir internetines svetaines:D Manau jei jau [u:2kruai2k]pasirodau idomus[/u:2kruai2k], tai galima juk pasiklaust[u:2kruai2k] kaip as i viska ziuriu,[/u:2kruai2k] nes nuspeti [u:2kruai2k]man,[/u:2kruai2k] ka [u:2kruai2k]apie mane masto[/u:2kruai2k], [u:2kruai2k]man beveik [/u:2kruai2k]nepazystamas zmogus, yra gana sunku

Iš šios žinutės galima susidaryti nuomonę kad esi pats svarbiausias. Atrodo prašaisi, kad apie tave kalbėtu. Paklausi ką mano apie tave po "gero pusmečio". Pirma susidaryk nuomonę apie ją, kai būsi tikras, kad viskas tau tinka tada klausk. Nu čia grubiai ir tik iš šios žinutės...
swx[/quote]

Atleisk, as nieko nesupratau, nei ka tu norejai tuo pasakyt, nei tavo patarimo. Kalba juk ir eina apie mane, tai gal reiketu del ivairumo daugiau epitetu prisigalvot, kad tau nekliutu?:)) ar jei sakinyje panaudojau kelis kartus zodi as, galima daryti prielaida kas esu savimyla ir apie nieka daugiau negalvoju.. manau tai smeizikiska ir prasilenkia su realybe. Laukiu zinuciu i tema:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/22 13:50:06 13:50:06

Žmogau aš juk Jūsų nepažystu. Parašiai kelias zinutes todėl ką perskaičiau toks ir atsakymas. Jūs teisus, iš kelių žinučių vertinti negalimą. Tačiau prašyti AČIU už atliktą gražų darba taip pat nevalia ("juk pasiklaust kaip as i viska ziuriu, nes nuspeti man, ka apie mane masto, man beveik nepazystamas zmogus, yra gana sunku ") Kodėl Jums svrbu ką apie jus mano? ar negalėtumėt paklausti ar norėtum rytoj susitikti?. Arba pasakyti ką manai apie ją?
Kai išsirutuliuos diskusija(jei išsirutuliuos) po pusmečio tada galėsi tikėtis atsakymo

Nieko ižeidžiančio tai tik nuomonė, kuri gali būti ir klaidinga...
swx

valdutis

V

26 įrašai

2009/04/22 17:25:17 17:25:17

Na, dabar kur kas aiskiau viskas:) pirmai nelabai supratau esmes ir prasmes:) dekui uz nuomone ir patarimus:)

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/22 18:13:03 18:13:03

as siulyciau pasikeist nuotraukas...isidek normalias..kur esi visu ugiu graziai apsirenges...nes dabar tarkim gali numanyt , kad neblogai atrodai , bet gali ir neizvelgt to ..

Saulens7

S

85 įrašai

2009/04/23 04:32:04 04:32:04

Sunku rast logika pas moteris Ir man yra pasakiusios:kaip zmogus tu man labai patinki,o kaip vyras... Paprasciausiai ne ta mergina ir taskas Yra buve,kad draugaujant siulo skirtis,o po 3 dienu skambina ir siulo susitikt Ir susitikimas baigiasi tikrai ne kava Neimk i galva ir ieskok toliau

valdutis

V

26 įrašai

2009/04/23 07:31:45 07:31:45

dekui dekui uz patarimus, bandysim kazka keist:))

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume