Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Sąvoka "Svečias " forume

Sąvoka "Svečias " forume

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/20 16:05:00 16:05:00

VanillaSky: Na svečiai tikrai nesukelia gerų emocijų, kažkokie jie man grubūs, nusivylę gyvenimu... nesakau, kad tokie VISI svečiai, bet DAUGUMA tai tikrai... jiem gal lengviau bendrauti svečio teisėmis... nežinia

Na svecio teisėmisnervų mažiau kainuoja nes kai buvau prisiregistravęstai visada atsirasdavo nors vienas,, protingas'' kuris tave nori sumenkinti svecias,o kai tampi sveciu pats tai gali rašyt bele ką ir dzin tie visi kiti svečiai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/20 16:12:58 16:12:58

Taip, nes jei rašai iš anketos, kas nors landžioja į ją ir randa prie ko prikibti.
Kai susikuri Niką ir ilgai juo pasirašinėji, atsiranda tokių, kurie atseka, kokio tu amžiaus iš pasisakymų, ar esi vedęs (ištekėjusi), turi vaikų, koks tavo išsilavinimas ir visada atsiras tokių pasakymų: "na, žinai, tavo amžiuje taip galvoti kvaila", "ką tu su savo išsilavinimu iš viso gali žinoti" ir t.t.
To viso galima išvengti būnant svečiu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/20 17:16:38 17:16:38

juk sakiau, rasant ,kaip svecias, vertina ne asmenybe ,o teksta, ka parasai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/20 19:24:19 19:24:19

Svečias: Taip, nes jei rašai iš anketos, kas nors landžioja į ją ir randa prie ko prikibti.
Kai susikuri Niką ir ilgai juo pasirašinėji, atsiranda tokių, kurie atseka, kokio tu amžiaus iš pasisakymų, ar esi vedęs (ištekėjusi), turi vaikų, koks tavo išsilavinimas ir visada atsiras tokių pasakymų: "na, žinai, tavo amžiuje taip galvoti kvaila", "ką tu su savo išsilavinimu iš viso gali žinoti" ir t.t.
To viso galima išvengti būnant svečiu.

Visiškai sutinku su tuo todėl jai čia galima rašyt anonimiškai tai ir issiregistravau puikumėlis!

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/27 20:44:06 20:44:06

Svečias:
VanillaSky: Na svečiai tikrai nesukelia gerų emocijų, kažkokie jie man grubūs, nusivylę gyvenimu... nesakau, kad tokie VISI svečiai, bet DAUGUMA tai tikrai... jiem gal lengviau bendrauti svečio teisėmis... nežinia
Na svecio teisėmisnervų mažiau kainuoja nes kai buvau prisiregistravęstai visada atsirasdavo nors vienas,, protingas'' kuris tave nori sumenkinti svecias,o kai tampi sveciu pats tai gali rašyt bele ką ir dzin tie visi kiti svečiai.

tik šiandien supratau, apie ką kalbi... savo kailiu patyriau, todėl mąstau išsiregistruoti iš čia

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/27 21:28:55 21:28:55

o kam issiregistruoti? pazintys prisiregistravus, o forume svecias. puikumelis!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume