Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Sąvoka "Svečias " forume

Sąvoka "Svečias " forume

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/09 18:41:23 18:41:23

Almantai, mano panaši istorija: R, po to Ra, po to Raa O kai kažkas užsiregistravo ir šiuo niku susikūriau pati anketą darnioje poroje

Trigrašis

T

6 įrašai

2009/05/10 20:02:40 20:02:40

mirta: As cia irgi kartais reiskiuosi kaip "viesnia"; nesiregistruoju Darnioj Poroj, nes internete nieko neieskau, o registruotis tam, kad retkarciais pasisakyciau, nematau prasmes. Gal [i:1iiwptcw]jus[/i:1iiwptcw] matote ta prasme?

Juk meluoji.

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/11 07:54:42 07:54:42

ne tavo suknistas reikalas: Kai kam akivaizdus dėmesio trūkumas... Gal tikrai tiesingai visuomene reaguoja, kai moteriai ilgiau pagyvenus be vyro susisuka protelis... Išp*stų gerai koks vyras, gal atšoktu noras klausinėti nesamonių ir kurstyti forume neapykantą tiek tarp lyčių, tiek tarp skirtingai mąstančių žmonių.

Kaip tik del tokiu pasisakymu ir neverta registruotis. Dauguma zmoniu ziuri ne i tai kas parasyta, o kas raso. Tik nesiregistruojant, galiu tiketis, kad demesys bus kreipiamas i teksta. Manau taip masto dauguma nesiregistruojanciu sveciu.

kora

K

2495 įrašai

2009/05/11 09:32:43 09:32:43

Svečias:
ne tavo suknistas reikalas: Kai kam akivaizdus dėmesio trūkumas... Gal tikrai tiesingai visuomene reaguoja, kai moteriai ilgiau pagyvenus be vyro susisuka protelis... Išp*stų gerai koks vyras, gal atšoktu noras klausinėti nesamonių ir kurstyti forume neapykantą tiek tarp lyčių, tiek tarp skirtingai mąstančių žmonių.

Kaip tik del tokiu pasisakymu ir neverta registruotis. Dauguma zmoniu ziuri ne i tai kas parasyta, o kas raso. Tik nesiregistruojant, galiu tiketis, kad demesys bus kreipiamas i teksta. Manau taip masto dauguma nesiregistruojanciu sveciu.

Svecias, kiekvienas sio forumo dalyviu, manau, turi savus tikslus. Del daugumos mastymo nedristu sakyti nieko, paprasciausiai nezinau.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/05/11 15:54:51 15:54:51

llmas: Įrašau savo vartotojo vardą,o sistema pranneša-toks jau yra!Aišku,kad yra-štai sėdžiu prie kompiuterio!Kitąkkart tie prisiregistravimai gana painūs,ypač kai rečiau tuose forumuose rašai...Todėl ir rašau-Almantas,allmas,alllmas,llmas-vis pridedu ar atimu po raidę .

Nesuprantu, Almantai, dėl kokios priežasties negalėtum parašyti komentaro prisijungęs prie svetainės - kiek žinau, juk esi DP narys? Tada apskritai jokio vardo rašyti nereikėtų - jį sistema parašytų automatiškai. Bet pirmiau reikia prisijungti prie savo anketos, o tik po to eiti į forumą. Jei pereinant atsijungia registracija, tai netvarka, pranešk DP komandai. O jei nenori, kad kas nors iš DP narių per forumą į tavo anketą patektų, tam yra nustatymai. Pvz., aš nustačiau, kad mano anketa būtų pasiekiama per forumą.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/05/16 08:41:27 08:41:27

Va, ką tik radau puikų tekstą apie anoniminius komentatorius,
labai tinkantį ir šio forumo Svečiams,
tik atmetant tame straipsnely minimą katalikiškąją liniją (nes čion tokių Svečių retai užklystama):
http://www.bernardinai.lt/index.php?url ... es%2F95018

Dovanelė

D

46 įrašai

2009/05/30 17:50:41 17:50:41

Ar butina skaityti ,,sveciu" pasisakymus ir dar piktintis ju egzistavimu?
Neuzsiveskit, tai anie ir netures prie ko priekabiauti

Svečias

S

689 įrašai

2009/05/30 21:29:12 21:29:12

O mane užkniso, kad visokie svečiai, užsiregistravę tiek vyriškas, tiek moteriškas narystes po pasisakymų forume lenda į anketą ir bando po to komentuoti forume. Manęs negerbia, tai kodėl aš juos turiu gerbti?

Danielius

D

407 įrašai

2011/02/20 09:09:47 09:09:47

Mangofruit: [i:10qsgn3b]...Tenka pastebėti, kad forume yra mėgstančių pasisakyti "svečių", nors manyčiau, kad tai tiesiog bailiai, bijantys savo nuomonę pasakyti prisiregistravę..Arba net mėgstantys save pagirti..
Ech, ir kur ritasi pasaulis?
...Kaip atrodo jums? [/i:10qsgn3b]

eeeeee, ne visi svolaciai, jai per ilgai pasedi nenarshes, naryste pati ishsijungia, reikia vel ish naujo prisijungti, tai nepastebejes jau ne viena karta kai "bailys" pasisakiau

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/20 12:51:01 12:51:01

Na svečiai tikrai nesukelia gerų emocijų, kažkokie jie man grubūs, nusivylę gyvenimu... nesakau, kad tokie VISI svečiai, bet DAUGUMA tai tikrai... jiem gal lengviau bendrauti svečio teisėmis... nežinia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume