2010/06/25 08:07:11 08:07:11
"nera net su kuo kavos isgerti". Tai jau tikrai. nesu DP pora, bet realiam gyvenime man kazkaip vis nutink, kad esu visiems reikalinga ka nors padaryti, padeti, patarti... Dabar jau pradedu suprasti, kad esu racionali, pakankamai kurybinga ir atskinga, gudresni pasinaudoja manimi ir mano idejomis... bet tai skaudintu maziau, jei pasinaudoje, bent kavos kartu isgertu:) bet kai mano "darbu ikunijima" laisto, paprastai "draugai" manes nebeprsimena, susikviecia naudingesnius. Kai vel ko nors prireikia, ju draugiskumas vel ima lietis per krastus.
taip, as nemoku grti ir belvyzgoti, bet bent galetu pakviesti...
2010/07/03 16:17:49 16:17:49
lim: "nera net su kuo kavos isgerti". Tai jau tikrai. nesu DP pora, bet realiam gyvenime man kazkaip vis nutink, kad esu visiems reikalinga ka nors padaryti, padeti, patarti... Dabar jau pradedu suprasti, kad esu racionali, pakankamai kurybinga ir atskinga, gudresni pasinaudoja manimi ir mano idejomis... bet tai skaudintu maziau, jei pasinaudoje, bent kavos kartu isgertu:) bet kai mano "darbu ikunijima" laisto, paprastai "draugai" manes nebeprsimena, susikviecia naudingesnius. Kai vel ko nors prireikia, ju draugiskumas vel ima lietis per krastus.
taip, as nemoku grti ir belvyzgoti, bet bent galetu pakviesti...
O gal tai parodo, kad jie tave vertina labiau nei tusovkes draugus. Ir gal but pati kazka darai ne taip, kad nedrista taves pakviesti. Arba tiesiog nemoki jiems pasakyti - ne
2010/07/03 18:16:12 18:16:12
Vakar Darni pora pasiūlė žmogų, kuris paskutinį kartą prie Darnios poros jungėsi 2007 metais. Jei lauksi kepto karvelio iš dangaus, tai tikrai nebus su kuo kavos išgerti.
2010/07/03 18:58:16 18:58:16
Kažkaip pagalvojau, kad čia (kažkiek ir kitose svetainėse) panašu į loteriją, kur norim išlošti stambią sumą - nusipirkau bilietuką (t.y. užpildžiau anketą) ir laukiu išlošimo. Ne bet kokio, ne, reikia milijono Na, gal pusė dar tiktų. Perskaitau anketą, ai ne, čia gal tik 20 tūkstančių kvepia, neverta prasidėti. Perskaitau kitą, teikia vilčių į didesnį laimėjimą, parašau. Susirašinėjant suprantu -į milijoną netrauks, tai tiek jau to, geriau palauksiu savojo milijono. O kadangi tam tikrose amžiaus grupėse vyrų daugiau, tai jie labiau ir elgiasi pagal loterijos principą. Juk bilietukų pasirinkimas pakankamai didelis
2010/07/04 14:03:31 14:03:31
oi nesakyk,nesakyk taip greiciausiai esi issiskyrus pati atsisakei maziau kad gautum daugiau ,matyt mazai vaikystėj multikų ziurėjai uzsimanė senelė rūmų bet liko prie suskilusios geldos vertetu parsisiust tau ta filmuką auksinė žuvelė vadinasi.
2010/07/04 16:33:31 16:33:31
Koks juokingas pasakymas .Vadinasi visos išsiskyrusios norėjo tiesiog daugiau? Visos tos, kurių vyrai išėjo pas kitas arba nusigėrė, visos tos, kurios ilgus metus svarstė,ar vaikams geriau tik su mama, ar su abiem tėvais, tarp kurių nuolat tvyro įtampa, o kartais net fizinis smurtas. Vadinasi visos išsiskyrusios moterys tiesiog gobšos bobos, ujančios savo vargšus vyrelius? juokingesnio komentaro dar nebuvau skaičiusi
2010/07/04 16:52:31 16:52:31
as ne apie visas issiskyrusias otu ka apie visas rasai?
2010/07/04 18:49:00 18:49:00
Tai kuo čia mano asmenybė taip užkliuvo, kad mane išskyrei? Svaidytis tokiom hipotezėm reikėtų turėti kažkokį pagrindą.
2010/07/04 20:31:06 20:31:06
Solvija: Tai kuo čia mano asmenybė taip užkliuvo, kad mane išskyrei? Svaidytis tokiom hipotezėm reikėtų turėti kažkokį pagrindą.
tai kaD TA HIPOTEZĖ LABAI PANASI I TA PASAKA NORI DAUG NEPAMATUOTAI TAI NEGAUNI NIEKO AS CIA APIE TAVO BILIETELI PATI TAIP IVARDINAI TAI REIK PAPROTYT KAD NORINT TURĖT MILIJONA TAI VERTU TO MILIJONO REIK BŪT. MATAI AS PVZ TIKRAI ZINAU KAD JI TURĖT NEVERTAS TAI IR JO NESIEKIU.
2010/07/05 09:23:26 09:23:26
Aišku, abstraktus mąstymas ponui nepasiekiamas.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume