As visgi lieku prie savo nuomones, kad anketa labai daug ka reiskia. Pati niekuomet nerasau tiems, kuriu aprasymas man atrodo nuobodus. Zinoma, kiekvienas turi savus kriterijus, o kai kurie ju aplamai neturi. Nors atrasau tikrai visiems. Kad bendravimas nesirisa- tai jau kita problema. Zmones skirtingi, todel nereik noret iskart atrasti "ta".
Maciau, kad buvo pamineta, jog vyrai turetu imtis iniciatyvos. Nesutinku. Jei zmogus kazkuo patrauke, nereikia laukti. Nuo to, kad parasysite pirma, tikrai netapsite lengvai prieinama (kaip kai kurie galvoja). Juk ne i lova tempiates, o pabendrauti norite. To cia visi ir susirinko.
Ir dar karta pasikartosiu, netikiu, kad problema yra svetaineje. Pati zinau ne viena zmogu, sekmingai cia susipazinusi. reiketu daugiau demesio atkreipti i save, gal nemokate bendrauti ar sudominti kito? Pavyzdys: man raso kazkoks naujas vaikinas. Pirmas klausimas:
"labas. Ko ieskai sioje svetaineje?". Ka atsakyti i toki klausima? Ieskau morku ir kopustu? Man regis ir taip aisku ko as cia ieskau.
Tuomet dazniausiai seka "aaaaaaa... as tai irgi..." Ir ka tuomet rasyti? Tai puiku? Saunuolis? Sekmes?
Man su tokiais zmonemis nera idomu bendrauti. Galbut as taip pat daug kam nesu idomi, o kai kuriems tikriausiai ir savotiska antipatija keliu, bet as neinu ir nesiskundziu, kad nera su kuo isgert kavos, nes jei zmones nenori su manimi bendrauti, vadinasi as pati kazkuo juos atstumiu, arba atvirksciai, nesugebu patraukti.