Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/21 20:19:38 20:19:38

As visgi lieku prie savo nuomones, kad anketa labai daug ka reiskia. Pati niekuomet nerasau tiems, kuriu aprasymas man atrodo nuobodus. Zinoma, kiekvienas turi savus kriterijus, o kai kurie ju aplamai neturi. Nors atrasau tikrai visiems. Kad bendravimas nesirisa- tai jau kita problema. Zmones skirtingi, todel nereik noret iskart atrasti "ta".
Maciau, kad buvo pamineta, jog vyrai turetu imtis iniciatyvos. Nesutinku. Jei zmogus kazkuo patrauke, nereikia laukti. Nuo to, kad parasysite pirma, tikrai netapsite lengvai prieinama (kaip kai kurie galvoja). Juk ne i lova tempiates, o pabendrauti norite. To cia visi ir susirinko.
Ir dar karta pasikartosiu, netikiu, kad problema yra svetaineje. Pati zinau ne viena zmogu, sekmingai cia susipazinusi. reiketu daugiau demesio atkreipti i save, gal nemokate bendrauti ar sudominti kito? Pavyzdys: man raso kazkoks naujas vaikinas. Pirmas klausimas:
"labas. Ko ieskai sioje svetaineje?". Ka atsakyti i toki klausima? Ieskau morku ir kopustu? Man regis ir taip aisku ko as cia ieskau.
Tuomet dazniausiai seka "aaaaaaa... as tai irgi..." Ir ka tuomet rasyti? Tai puiku? Saunuolis? Sekmes?
Man su tokiais zmonemis nera idomu bendrauti. Galbut as taip pat daug kam nesu idomi, o kai kuriems tikriausiai ir savotiska antipatija keliu, bet as neinu ir nesiskundziu, kad nera su kuo isgert kavos, nes jei zmones nenori su manimi bendrauti, vadinasi as pati kazkuo juos atstumiu, arba atvirksciai, nesugebu patraukti.

xxx

X

308 įrašai

2010/06/21 20:28:56 20:28:56

Nereikia: As visgi lieku prie savo nuomones, kad anketa labai daug ka reiskia. Pati niekuomet nerasau tiems, kuriu aprasymas man atrodo nuobodus. Zinoma, kiekvienas turi savus kriterijus, o kai kurie ju aplamai neturi. Nors atrasau tikrai visiems. Kad bendravimas nesirisa- tai jau kita problema. Zmones skirtingi, todel nereik noret iskart atrasti "ta".
Maciau, kad buvo pamineta, jog vyrai turetu imtis iniciatyvos. Nesutinku. Jei zmogus kazkuo patrauke, nereikia laukti. Nuo to, kad parasysite pirma, tikrai netapsite lengvai prieinama (kaip kai kurie galvoja). Juk ne i lova tempiates, o pabendrauti norite. To cia visi ir susirinko.
Ir dar karta pasikartosiu, netikiu, kad problema yra svetaineje. Pati zinau ne viena zmogu, sekmingai cia susipazinusi. reiketu daugiau demesio atkreipti i save, gal nemokate bendrauti ar sudominti kito? Pavyzdys: man raso kazkoks naujas vaikinas. Pirmas klausimas:
"labas. Ko ieskai sioje svetaineje?". Ka atsakyti i toki klausima? Ieskau morku ir kopustu? Man regis ir taip aisku ko as cia ieskau.
Tuomet dazniausiai seka "aaaaaaa... as tai irgi..." Ir ka tuomet rasyti? Tai puiku? Saunuolis? Sekmes?
Man su tokiais zmonemis nera idomu bendrauti. Galbut as taip pat daug kam nesu idomi, o kai kuriems tikriausiai ir savotiska antipatija keliu, bet as neinu ir nesiskundziu, kad nera su kuo isgert kavos, nes jei zmones nenori su manimi bendrauti, vadinasi as pati kazkuo juos atstumiu, arba atvirksciai, nesugebu patraukti.

nu tai gal ta laikrastuką realiai paskaityk kur vietoj avataro stovi

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/21 20:35:37 20:35:37

Knygą, gerbiamasis, o ne laikraštuką. Prašyčiau gerbti "moters vadovą"

x,x,x

X

476 įrašai

2010/06/21 21:56:53 21:56:53

Nereikia: Knygą, gerbiamasis, o ne laikraštuką. Prašyčiau gerbti "moters vadovą"

a tai cia knyga as tai galvojau kad laikraštis nu jau atleisk jai įžeidžiau moteriškus jausmus dėl ko nuoširdžiai gailiuosi

malvina0120

M

163 įrašai

2010/06/22 19:27:36 19:27:36

Alioooo, Tingini111,
kaip su ta kava? Sorry pirma SMSú nerasau. Savaitele isvykus buvau, idomu, kiek norinciu kavos atsirado?

x,x,x

X

476 įrašai

2010/06/22 23:46:54 23:46:54

a tu manai kad be takę kavos neina islakt siandie isgeriau keturis puodelius tokius didokus

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/23 04:49:16 04:49:16

x,x,x: a tu manai kad be takę kavos neina islakt siandie isgeriau keturis puodelius tokius didokus

MAN PONAS NUO TOKIOS JUSU FOTO NET BAISU I FORUMA BEATEITI KAD TAMSTA NEPRISISAPNUOTUMET. MESKIT LAUK IR NEGAZDINKIT NORMALIU ZMONIU. KOKIA TEMA BEATVERSCIAU VISUR KAIP PAMEKLE SMEZUOJAT.

tinginys111

T

10 įrašai

2010/06/23 09:29:11 09:29:11

malvina0120: Alioooo, Tingini111,
kaip su ta kava? Sorry pirma SMSú nerasau. Savaitele isvykus buvau, idomu, kiek norinciu kavos atsirado?

siandien planuoju veikti nieko. tai galim.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/24 20:39:51 20:39:51

x,x,x: a tu manai kad be takę kavos neina islakt siandie isgeriau keturis puodelius tokius didokus

Va is kur tas aktyvumas kofeino perteklius. Po to ir metu arbata nepadeda

x,x,x

X

476 įrašai

2010/06/25 05:51:02 05:51:02

Svečias:

MAN PONAS NUO TOKIOS JUSU FOTO NET BAISU I FORUMA BEATEITI KAD TAMSTA NEPRISISAPNUOTUMET. MESKIT LAUK IR NEGAZDINKIT NORMALIU ZMONIU. KOKIA TEMA BEATVERSCIAU VISUR KAIP PAMEKLE SMEZUOJAT.

O TAI KA CIA AS LABIAU PANASUS I BOMZA SITOJ FOTO JI MAN PADEDA LABAI NESISIREIKSMINT O JAI TAVE GAsdina tai jau tavo bėdos reik turėt daugiau tolerancijos zemesnio sluoksnio zmonėm bo kas ten zino kur pati gali atsidurt pasisukus netikėtiems gyvenimo vingiams.bet gerai gerbdamas jūsų nuomonę pakeisiu i jums materims labiau priimtiną

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume