Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/29 07:56:42 07:56:42

Lelis Borgia: Įdomu tik, kada vyrai pradės atidenginėti save, norėdami atkreipti visuomenės dėmesį į sparčiai plintančias prostatos ligas, susietas su oraline ir kitokia meile?

Mana kad vyrų panaši akcija nesulauks tokio didelio populiarumo . O kur čia rasta žmogaus dvasia ir kilnumas??? Atidengti viešai savo krūtis bet kokia intencija manding yra tik savireklama, o ne kilnumas. Kilnumą ir dvasią ligos akivaizdoje tokie garsūs ir pasiturintys žmonės parodo atidengdami savo piniginę sergančiųjų labui, o ne lytinius organus.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/29 07:58:13 07:58:13

Svečias:
Lelis Borgia: Įdomu tik, kada vyrai pradės atidenginėti save, norėdami atkreipti visuomenės dėmesį į sparčiai plintančias prostatos ligas, susietas su oraline ir kitokia meile?

Manau kad vyrų panaši akcija nesulauks tokio didelio populiarumo . O kur čia rasta žmogaus dvasia ir kilnumas??? Juolab jei turėjo skolų.Atidengti viešai savo krūtis bet kokia intencija manding yra tik savireklama, o ne kilnumas. Kilnumą ir dvasią ligos akivaizdoje tokie garsūs ir pasiturintys žmonės parodo atidengdami savo piniginę sergančiųjų labui, o ne lytinius organus.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/29 07:59:14 07:59:14

Zinau, kad esu vyras. nematau reikalo zaidimams. O kas ka kuo laiko, ir kokius zaidimus cia zaidzia, tai jau ne mano problemos...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/29 08:06:11 08:06:11

Svečias: Zinau, kad esu vyras. nematau reikalo zaidimams. O kas ka kuo laiko, ir kokius zaidimus cia zaidzia, tai jau ne mano problemos...

Taip, svarbu mes patys dar žinom, kas esam.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/29 08:09:32 08:09:32

Svečias:

Mana kad vyrų panaši akcija nesulauks tokio didelio populiarumo . O kur čia rasta žmogaus dvasia ir kilnumas??? Atidengti viešai savo krūtis bet kokia intencija manding yra tik savireklama, o ne kilnumas. Kilnumą ir dvasią ligos akivaizdoje tokie garsūs ir pasiturintys žmonės parodo atidengdami savo piniginę sergančiųjų labui, o ne lytinius organus.

Tai jau taip, bet pasaulis yra pamišęs(crazy) aš irgi kažkiek, todėl reikia ir šito. Aš visgi manau, kad dailiame, gražiame kūne, tiek jauno žmogaus, tiek brandaus žmogaus, tiek seno žmogaus gali snausti ir kilni siela, kurią atitinkamas vyras gali pažadinti, yra pajėgus pažadinti - prikelti Renesansui, prikelti nesavanaudiškai, kuriančiai meilei. O ir sveikas, saikingas savanaudiškumas yra tinkamas vystymosi varikliukas.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/29 09:06:36 09:06:36

Prasiskolinusioms garsenybėms viešai atidengti savo krūtis dabar tikrai madinga ir yra tik savireklama, o ne kilnumas, bet yra ir išimčių gi. Pasireklamuoti, o kartais ir pagražinti save nėra juk taip jau ir blogai. Norime būti gražūs, stiprūs, sveiki ir laimingi, o kai to trūksta - gražinamės, pateikiame save geresnį, gražesnį, kad ir čia, DP. Vadinasi, mes norime tobulėti, norime kabintis į gyvenimą, į geresnį, gražesnį, saugesnį, mielesnį gyvenimą truputį ir pameluodami. Norime būti jauni ir gražūs. Norime prisiminti save jauną, sveiką ir stiprų. Norime prisiminti geras prabėgusias dieneles.

bronius1304022243_db

B

139 įrašai

2010/03/29 10:00:51 10:00:51

.........

Pasipiktinę svečiai

P

1 įrašai

2010/03/29 10:43:52 10:43:52

Ir mes jums pritariame, puikiai pasakyta, tegu Borgia nešą savo nuogą subinę į gatvę ir ten rodo, o čia rimta publika susirinkusi sprendžia rimtas problemas: kuria šeimas ir ant kavutės kviečiasi, o ne apie kažkokias ten Frančiskas be kelnaičių sapalioja. Begėdžiams ir plikšiams ne vieta DP.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/29 11:05:43 11:05:43

Rašyk, Leliuk, ir toliau savo originalias mintis, yra tikrai žmonių, kurie jų laukia.

raima42

R

2 įrašai

2010/03/29 11:15:23 11:15:23

tai dabar suprask apie ka cia kalba... apie kava ar apie lytinius organus ir ju demonstravimus ...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume