Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nėra net su kuo kavos išgerti

Nėra net su kuo kavos išgerti

bronius1304022243_db

B

139 įrašai

2010/03/28 19:34:48 19:34:48

.........

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/28 19:43:02 19:43:02

žinai ka vyruti pats tu toks kokiu mane vadini nieko as neguodziu ir nieko nesmeiziu kaip tu nesisvaidysiu epitetais nesutinku su tavo isvedziojimais.

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/28 19:54:03 19:54:03

rimukas0:
Mangofruit: na tai pasipasakok, kiek moteru is DP pakvietei kavos ir kiek kartu uz ja (kava) mokejai.
rimukas0: jo taip ir bus jie daug pranasesni nes anot jų mes lohai ir niekam tikę kavos nenuperkam tai tegu dziaugiasi kiniška ar arabiška laime
kodėl turėciau kviest is dp jos piktos bent ant manęs tai tikrai nes aš mėgstu jas paerzint.,be to cia virtualu o ne tikra ,kavos kvieciu pazystamas jei laiko jos turi

Tu ne "megsti" ju paerzinti, o tau netycia taip gaunasi. Tiesiog erzini. "Jei laiko jos turi" Apgaudineji ne tik pats save...

Emporija

E

849 įrašai

2010/03/28 20:08:36 20:08:36

rimukas0: pala pala jei aš pliurpiu bile ka tai nori pasakyt kiti nepliurpia ,aisku kad pliurpia čia gi forumas tas pats kaip haid parke lipi ant backos ir sakai ka nori ,apie ka galvoji kokiu nors klausimu ,pliurpia čia visi netgi tu.

Zinok, cia zmones ne tik pliurpia bile ka, kaip tu, bet dar ir diskutuoja.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/28 21:32:24 21:32:24

Na va, šioje temoje dauguma pretenzijų buvo pareikšta vyrams ir tam, matyt, yra pagrindo, bet iš socialinės pusės tai nėra teisinga, dėl to, jog ir mes, vyrai, ne visada būname patenkinti moterų elgesiu. Siūlyčiau prieš kavutę užsiimti ajurveda ir atlyžti - pasiruošti kavos gėrimo ritualui kokioje tai „Božėgraikoje“. Aš tai kavos laisva valia negeriu, bet pavaišinti mėgstu. Aš geriu arbatą. Geriu ir kavą, kai kas vaišina ir nepatogu būna atsisakyti. Pagal pasisakymus atrodytų, kad labai jau prasti tie mūsų popieriai. Rimtai pagalvoji, kad gal Roger Cicero ir teisus – Frauen regiert die Welt(Moterys valdo pasaulį). Aš pridurčiau, kad „Frauen regiert das DP“ taip pat. Gal tai ir gerai, nors man nepatinka kaltės jausmas net DP. Mes irgi norime atskleisti laimingos poros, laimingos santuokos, laimingos šeimos, laimingos draugystės paslaptis susitikę "Božėgraikoje" prie kavos ar arbatos puodelio, ar net DP.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/28 22:58:04 22:58:04

Leliuk, pritariu - moterys valdo DP. Paskutinis įrodymas: visų mylimiausias forumo lyderis rimukas tapo...moterimi (žr. anketą)
[b:8pd7jbhf]cherchez la femme[/b:8pd7jbhf], mielieji, [b:8pd7jbhf]cherchez la femme.[/b:8pd7jbhf]

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/29 07:06:32 07:06:32

Man, kaip svečiui, anketos neprieinamos, todėl nieko nežinau, net korektūros klaidų pataisyti negaliu ir šiaip nieko koreguoti svečiams neleidžiama. Aš pasitikiu tam tikrais mokslo pasiekimais ir ne tik tikiu, bet ir jaučiu, kad vyrą ir moterį teskiria tik viena chromosoma, o ji ypatinga - kad mes, vyrai ir moterys, galėtume rasti bendrą kalbą, būti drauge, pildyti viens kitą, draugauti ir pratęsti giminę, jei taip sutariama. Grynoji skirtingybė mus neišskiria, o jungia. Tą žinau gerai, nes be moters gyvenimas ne mielas. Nemielas gyvenimas be amžinybės, o ją duoda viens kitam vyras ir moteris, bet politinis korektiškumas(Markūza) šį reikalą bando pagadinti galutinai - išsigimstame, kol kokia revolucija kai ką nušluos ir vėl grįš viskas į natūralias evoliucijos vėžes. Kada tai bus - aš nežinau, nebent Petras su Broniumi žino ir Madame Emporija.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/29 07:16:49 07:16:49

samanta: Leliuk, pritariu - moterys valdo DP. Paskutinis įrodymas: visų mylimiausias forumo lyderis rimukas tapo...moterimi (žr. anketą)
[b:3lkk1c64]cherchez la femme[/b:3lkk1c64], mielieji, [b:3lkk1c64]cherchez la femme.[/b:3lkk1c64]

atsipalaiduok samanta. Man atrodo, kad kai vyras issiregistruoja (panaikina anketa) sistema del kazkokiu sumetimu automatiskai padaro moterimi. "Praejusi karta" apie mane ta pati sakei! Gal tokios pat issiregistravusios moterys vyrais tampa?!
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/03/29 07:47:34 07:47:34

Ar girdėjot, Damos ir kiti, kad 41–erių Kylie Minogue atidengė savo krūtis viso pasaulio vyrijai, kaip kažkada seniai, seniai paryžiečiams atidengė savo dailias krūtis Théroigne de Méricourt(Terual de Merikūr)? K. Minogue už skolas ir dėl dėmesio atkreipimo į krūtų vėžį nusifotografavo nuoga. Visai nieko būtų su panašia nuogale išgerti po puodelį arbatos kokiame tai žiemos sode vasarį ar vasarą ant jūros kranto, ar net miške. Išgerti su dama, kurios viena krūtis atidengta palaimai, o kita paslėpta, nors man, kaip senam nudistui, tai gal ir neaktualu, bet visgi malonu derinti kūno grožį, jaunystę su asmenybe, su žmogaus dvasia ir kilnumu. Įdomu tik, kada vyrai pradės atidenginėti save, norėdami atkreipti visuomenės dėmesį į sparčiai plintančias prostatos ligas, susietas su oraline ir kitokia meile?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/29 07:50:58 07:50:58

Svečias:
samanta: Leliuk, pritariu - moterys valdo DP. Paskutinis įrodymas: visų mylimiausias forumo lyderis rimukas tapo...moterimi (žr. anketą)
[b:10nxudzc]cherchez la femme[/b:10nxudzc], mielieji, [b:10nxudzc]cherchez la femme.[/b:10nxudzc]

atsipalaiduok samanta. Man atrodo, kad kai vyras issiregistruoja (panaikina anketa) sistema del kazkokiu sumetimu automatiskai padaro moterimi. "Praejusi karta" apie mane ta pati sakei! Gal tokios pat issiregistravusios moterys vyrais tampa?!
swx

Et, tokį smagumą man panaikinai .Didžiūlis RESPECT tuomet DP sistemai. Ji šauniai atlieka savo pagrindinę ir dar papildomą (rodos Lelio Borgios išpranašautą) funkciją: tapimo belyčiais . Beje kai išsiregistravau, netapau priešingos lyties asmeniu . Nors nematau didelių kliūčių turėti 2 anketas: moters ir vyro vienam asmeniui. Čia juk virtualybė. swx, niekas tikrai nežino ar moteris, ar vyras esi. Kaip ir aš .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume