Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kokie zmones slepiasi po uzrasu-SLEPIAMA?

kokie zmones slepiasi po uzrasu-SLEPIAMA?

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/05 11:11:21 11:11:21

Lady.scorpio: Asmeniškai aš, kol buvau DP, „slėpiausi“ dėl to, kad savo parapijoj esu pakankamai žinomas žmogus. Reklamuotis nenorėjau. O kas rašė, rašė ir kai nuotrauka buvo slepiama. Tik man baisiai nepatikdavo, kai žmogus atsiųsdavo užklausą norėdamas pamatyti mano nuotrauką, o pats... net neįsikėlęs foto...

Tai žinai čia,kas tarkim eina kokias nors pareigas, tai suprantam,kad nenori afišuotis,bet tarkim kai žmogus nori susipažinti ar ne ir mato nnnnnn......anketų be nuotraukų , tada kažkaip labai jau keista darosi...ar čia visi toki žinomi Lietuvoje žmonės užsiregistruoja ar kaip.....

Nežinau aišku,kaip moterys, bet vyrai tai tikrai daugumoje po slepiamom anketom meilužių ieškosi,gali jie čia trinti ne trynę:)

the truth is that

T

2 įrašai

2011/02/05 12:44:56 12:44:56

Dažnai nuotrauka pamaišo, nes ne joje didžioji informacijos dalis atsispindi, o skiltyje "apie save".. Foto nepatiko, vadinasi nerašysim laiško.. O gal tas žmogus šviesios sielos, malonus bendrauti, be proto linksmas.. galbūt TIK pažinus jį arčiau.. tu paskysi : "Wow.., su juo aš skraidau, su juo kaifuoju!!!" O juk galėjo būti praeita, nes foto nepatiko, (o tiskliau - neatspindėjo tikrojo žmogaus..) Mano pačios ji nerodoma, ir be jokių nedorų kėslų.. tiesiog, kas norės ir kam reikės, tas užkalbins, nes ne kiekybė, o kokybė prioritetuose.

laukinė_lelija

L

21 įrašai

2011/02/05 13:19:31 13:19:31

the truth is that: Dažnai nuotrauka pamaišo, nes ne joje didžioji informacijos dalis atsispindi, o skiltyje "apie save".. Foto nepatiko, vadinasi nerašysim laiško.. O gal tas žmogus šviesios sielos, malonus bendrauti, be proto linksmas.. galbūt TIK pažinus jį arčiau.. tu paskysi : "Wow.., su juo aš skraidau, su juo kaifuoju!!!" O juk galėjo būti praeita, nes foto nepatiko, (o tiskliau - neatspindėjo tikrojo žmogaus..) Mano pačios ji nerodoma, ir be jokių nedorų kėslų.. tiesiog, kas norės ir kam reikės, tas užkalbins, nes ne kiekybė, o kokybė prioritetuose.

TAIP...GALBŪT:),BET.....ar tu su žmogumi nori tik bendrauti ar būti poroje?Nes manau mes visi renkamės kitą pagal tai kiek jis mus traukia juk nesimylėsi su vyru,kuris tau patinka kaip pašnekovas ir kuris tave prajuokina ,jei nebus traukos?:)

34903id_eira

3

54 įrašai

2011/02/05 14:16:24 14:16:24

echunija, gerai pakomentavai! super!:)))

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume