2011/01/30 20:56:06 20:56:06
Svečias: Buti slepiama - daugiau nei kvailyste As NIEKADA neziuriu i moteru anketas, net neskaitau ju, jei nera nuotraukas. Tokias moteris iskart trinu lauk. Yra pakankamai su nuotraukomis, is kuriu galima rinktis. Ir neturiu laiko ir noro rasineti tom pasislepusiom. Kiek zinau, kiti daro taip pat.
O... pasirodo būdamas toks protingas pamiršote, kad "pagal rūbą (išvaizdą) sutinkame - pagal protą palydime"... Vadinasi pagal jūsų teiginį - jūs renkatės ne žmogų... jūs renkatės tiesiog gražų (simpatišką) daiktą ir pirmenybę teikiate išvaizdai. Dabar dar mažiau "graušiuosi" kad esu ta "pasislėpusi" Nes nenoriu dėl simpatiškos išvaizdos sulaukt nedviprasmiškų pasiūlymų ir dar labiau nenoriu kad mane pasirinktų tik dėl to kaip atrodau ar neatrodau. O jei neturit laiko rašyti - vadinasi neturite laiko ieškoti ir jei nerandate kalta ne aplinka - kaltas jūs pats,nes "neturite laiko"
2011/01/30 21:03:14 21:03:14
o man kas - as per trupiausia laika randu daug graziu, protingu ir savim pasitikinciu bei nesislepianciu moteru. O jei jum savo laiko negaila, tai ir tunokite ten po lapais
2011/01/30 21:33:07 21:33:07
O pasirodo, kad jeigu zmogus, atsakes i klausima ne taip kaip noretusi poniai, jau kritikuojamas-vadinamas pasaipiai protingu..
As asmeniskai irgi neziuredavau i slepiamas anketas-uz ju lengvai gali sleptis vede vyrai, kaip ir moterys. Nezinau ko reiketu sleptis ieskant pazinciu. Ir man atrodo, kad kaip tik tas pasakymas apie prota ir isvaizda yra vartojamas, na sakykim, tikrai nepatraukliu zmoniu.
Echunia: Svečias: Buti slepiama - daugiau nei kvailyste As NIEKADA neziuriu i moteru anketas, net neskaitau ju, jei nera nuotraukas. Tokias moteris iskart trinu lauk. Yra pakankamai su nuotraukomis, is kuriu galima rinktis. Ir neturiu laiko ir noro rasineti tom pasislepusiom. Kiek zinau, kiti daro taip pat.
O... pasirodo būdamas toks protingas pamiršote, kad "pagal rūbą (išvaizdą) sutinkame - pagal protą palydime"... Vadinasi pagal jūsų teiginį - jūs renkatės ne žmogų... jūs renkatės tiesiog gražų (simpatišką) daiktą ir pirmenybę teikiate išvaizdai. Dabar dar mažiau "graušiuosi" kad esu ta "pasislėpusi" Nes nenoriu dėl simpatiškos išvaizdos sulaukt nedviprasmiškų pasiūlymų ir dar labiau nenoriu kad mane pasirinktų tik dėl to kaip atrodau ar neatrodau. O jei neturit laiko rašyti - vadinasi neturite laiko ieškoti ir jei nerandate kalta ne aplinka - kaltas jūs pats,nes "neturite laiko"
laukinė_lelija
L
21 įrašai
2011/02/04 17:35:14 17:35:14
Aš aplami nesuprantu kodėl reikai slėptis ,jei jau ieškai darnios poros:)nebent ieškoma yra patogus trikampis:) jooooo,motewrys meluoja geriau, bet vyrai daugiau.....čia ir papuola manydami,kad mes naivios vištelės ir nieko nesuvokiam,kaip,kas ir kur
2011/02/04 18:12:21 18:12:21
laukinė_lelija: Aš aplami nesuprantu kodėl reikai slėptis ,jei jau ieškai darnios poros:)nebent ieškoma yra patogus trikampis:) jooooo,motewrys meluoja geriau, bet vyrai daugiau.....čia ir papuola manydami,kad mes naivios vištelės ir nieko nesuvokiam,kaip,kas ir kur
Na, mes manome, kad jūs naivios ir nieko nesuvokiate, o ką, blogai mąstome? Manyčiau, kad visai prikolnai.
2011/02/04 18:34:39 18:34:39
Slepiasi geriausi - nekalti!
laukinė_lelija
L
21 įrašai
2011/02/04 20:19:55 20:19:55
Svečias: Na, mes manome, kad jūs naivios ir nieko nesuvokiate, o ką, blogai mąstome? Manyčiau, kad visai prikolnai.
Žinai,kažkaip manau,kad po tokių komentarų gali prasidėti kastruoto katino metai,ne kuriem.....
2011/02/04 20:23:14 20:23:14
Įdomu tik, kas kastruos tuos riebius katinus, a?
2011/02/04 21:27:42 21:27:42
Asmeniškai aš, kol buvau DP, „slėpiausi“ dėl to, kad savo parapijoj esu pakankamai žinomas žmogus. Reklamuotis nenorėjau. O kas rašė, rašė ir kai nuotrauka buvo slepiama. Tik man baisiai nepatikdavo, kai žmogus atsiųsdavo užklausą norėdamas pamatyti mano nuotrauką, o pats... net neįsikėlęs foto...
2011/02/04 21:48:49 21:48:49
Lady.scorpio: Asmeniškai aš, kol buvau DP, „slėpiausi“ dėl to, kad savo parapijoj esu pakankamai žinomas žmogus. Reklamuotis nenorėjau. O kas rašė, rašė ir kai nuotrauka buvo slepiama. Tik man baisiai nepatikdavo, kai žmogus atsiųsdavo užklausą norėdamas pamatyti mano nuotrauką, o pats... net neįsikėlęs foto...
o kodel dabar nebe DP?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume