Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → "Trumpai apie save"

"Trumpai apie save"

Raa

R

103 įrašai

2009/01/31 16:07:14 16:07:14

tyliai:

Jūsų tiesa... Taip sakant, vieni čia lankosi, nes nori susipažint su kažkuo, kitiems gi tai puikus interpretacijų objektų šaltinis. O kodėl aprašymas "žalios akys" būtinai reiškia ūkiškumą? Galbūt tai reiškia, kad jis įsimylėjęs savo žalias akis ir nieko kito pasaulyje nemato be savo akių, kasdien visur ir visiems vis nori pabrėžti savo akių išskirtinumą, "karočia" narcizas. Kaip toks paaiškinimas? M?

interpretuoti galima viską (beje, pasakymas buvo ne tik žalios akys). Esi girdėjęs, kad tuos pačius dalykus (ir žmogaus būdo bruožus) galima įvertinti ir teigiamai ir neigiamai? Stengiuosi teigiamai (tikriausiai nelabai pavyko), todėl narcizo ir nepaminėjau O bet kuriuo atveju su žmogumi, kuris taip save apibūdino - NUOBODU. Nerašyčiau tokiam.

rudenine

R

27 įrašai

2009/05/31 17:41:09 17:41:09

gal_but: Cia dar nieko, kad simpatiskas blondinas, bent zionai kaip atrodo, jei nuotraukos nera.
Durniausios tokios rasliavos "... As atbegsiu pastave per rasotas pievas... tikiu, kas tu kazkur esi ir ieskai manes.... aš taip ilgiuos tavęs... tikiu stebuklais. Todėl čia ir atėjau. Atėjau turėdamas Vilties, Tikėjimo.... mes eisim susikibe uz ranku..."
Tikiuosi autoriai manes neprimus

Puikus klausimo "trumpai apie save" popuri.   

Pamenu, kai pildžiau anketą, nieko gero tuo klausimu negalėjau "išspausti". Nė neįsivaizduoju, ką ten derėtų rašyti.

Tornada

T

150 įrašai

2009/05/31 18:36:57 18:36:57

Sveikos, merginos,
Man irgi nepatinka tokiais priplaukusiais posmais prisistatantys, atrodo, kad lyg ir stengiasi moterų dėmesį patraukti tokiom eilėm arba sudaryti įtartinai gerą įspūdį. Bet dar blogiau, kai skaičių ar visokių be ryšio ženklų skyrybos prideda, arba klaidų super daug, tai visai "lievai" ir nemokšiškai atrodo... Nors sakoma, neteiskime ir nebūsime teisiami, bet kai kurie ryškiai persistengia...
Visgi pirmenybę teikiu aiškiai ir paprastai parašiusiems, - tegu santūriau, bet neprivelta. Jei jau norės vyrukai gražių žodžių pasakyti, tai susitikę į ausį pakuždės ar asmeniniuose laiškuose prasitars. Persistengti niekad nereikėtų, tik kartais nepavyksta pataikyti į ritmą, o ir žmonės juk skirtingai vertina. Vienus paperka skystalai, kitus konkretumas... Labai nedaugelyje laiškų pataikyta į dešimtuką beveik pagal mano skonį, tai tokiems vyrukams pagarba...

nannou

N

75 įrašai

2009/06/01 09:42:32 09:42:32

Jo norit Romantiko... nu kaip is meksikonu serialo islipusio enrikes, bet kai zmogus bando parodyt, kad jis kazkas panasaus ar jis noretu juo but - juk jos to norit, stengiasi del jusu.

Tikro VYRO!
Tikri vyrai nuo 25-50m Cia ateina? Girdet - negirdeje darnipora.lt . Geriausi senai vede,vaikais apsikarste... issiskyre ir dar karta vede. Senais gerais metodais susirade. Juokas, net paeme su bendradarbiu isvaziavom pavalgyt jis dar is po dalykinio susitikimo su stilingu kostiumu, ateje i kavine.. pardaveja tik pirstuka tuscia apziurejo ir jau sypsosi,o kai pradejo pasaka sekt - namas pastatytas... vaikai uzauginti..
Man pyktis irgi jama, kad 30-40meciai seniai isgraibsto tokias kur man seile varva pamacius ir tokiu poreliu pazystu neviena, bet tiesa tokia.

Vienetai cia tu tikruju romantiku ar tikru vyru. O ir idomios princeses klube trypia ir sypsosi patikusiam, cia anketeles nukuria. Nusileiskit ant zemes, del tokiu menkniekiu " net nerasyciau tokiam "
Man irgi juokas ima kai pas kas antra parasyta nenustygstanti vietoi, bet darnipora.lt uzsiregistravus auksine nare

Karti tiesa.. as irgi Elishos Cuthbert nerasiu cia.

Barmalejus

B

56 įrašai

2009/06/01 11:14:11 11:14:11

Uzlankstei tu cia... Elisha Cuthbert tam ir yra Elisha Cuthbert, kad ji yra stilistu isciustyta, fotografu surezisuota ir nuphotoshopinta grazuole. Tiek ivaizdis, tiek vaidmenys tycia padaryti taip, kad audrintu vyru fantazija, tipo geidziama ir neprieinama fantaziju mergina. Jei pakliutum su ja i lova, ji jau nebebutu Elisha Cuthbert. Tektu ieskot kito zavejimosi objekto, kad patenkintum ta mazochistini vyriska troskima

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/01 17:37:48 17:37:48

gal_but: Nezinau, kaip jums, bet man per dem poetiski, svajingi, "su meile" vyru prisistatymai nepatinka. Nu netikiu as jais...

kuom , meluoji , tikite?

nannou

N

75 įrašai

2009/06/01 20:15:34 20:15:34

Barmalejus: Uzlankstei tu cia... Elisha Cuthbert tam ir yra Elisha Cuthbert, kad ji yra stilistu isciustyta, fotografu surezisuota ir nuphotoshopinta grazuole. Tiek ivaizdis, tiek vaidmenys tycia padaryti taip, kad audrintu vyru fantazija, tipo geidziama ir neprieinama fantaziju mergina. Jei pakliutum su ja i lova, ji jau nebebutu Elisha Cuthbert. Tektu ieskot kito zavejimosi objekto, kad patenkintum ta mazochistini vyriska troskima

Tu man nori pasakyt jog gaves viena is tu svajoniu isvaizdos merginu as suskubciau ieskot kitos? Net psihologas to negaletu pasakyt, nevisi cia tuos mazohistinius troskimus turi ir privalo turet toky,tiesiog neispasakytai grazi ir tiek. Bet ne apie tai tema.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/02 05:48:11 05:48:11

A, kaip pro šalį einu, į svečius užsuku
swx

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/30 12:13:53 12:13:53

Man tai patinka, kai pasirašo trumpai, konkrečiai, glaustai. O jei dar parašo plačiau, ko tikisi iš darnios poros ar iš manęs, tada išvis super Nesiseilėkim per daug, bet pasvajoti kažką į temą - galima

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume