2009/01/29 21:25:17 21:25:17
Cia dar nieko, kad simpatiskas blondinas, bent zionai kaip atrodo, jei nuotraukos nera.
Durniausios tokios rasliavos "... As atbegsiu pastave per rasotas pievas... tikiu, kas tu kazkur esi ir ieskai manes.... aš taip ilgiuos tavęs... tikiu stebuklais. Todėl čia ir atėjau. Atėjau turėdamas Vilties, Tikėjimo.... mes eisim susikibe uz ranku..."
Tikiuosi autoriai manes neprimus
2009/01/29 22:21:20 22:21:20
gal_but: Cia dar nieko, kad simpatiskas blondinas, bent zionai kaip atrodo, jei nuotraukos nera.
Durniausios tokios rasliavos "... As atbegsiu pastave per rasotas pievas... tikiu, kas tu kazkur esi ir ieskai manes.... aš taip ilgiuos tavęs... tikiu stebuklais. Todėl čia ir atėjau. Atėjau turėdamas Vilties, Tikėjimo.... mes eisim susikibe uz ranku..."
Šaunuole, bent prajuokinai , aš jau įsivaizduoju kaip per pusnis bris
ak1303584654_db
A
476 įrašai
2009/01/30 06:05:52 06:05:52
Na juoktis tai chia tikrai nera ish ko.
Net neabejoju, kad yra merginu, kurioms tokie zhodzhiai - kaip balzamas shirdzhiai. Tai joms ir patiks taip parashes vyrishkis. Kaip sakoma - kiekvienam savo ...
Man pvz. keischiau atrodo, kai i aprashyma apie save zhmones surasho populiariasias tyrimu statistikas pvz. "67 proc. vyru augina triushius, 25 proc. moteru nesidazho lupu, 46,8 proc. sutuoktiniu rytais geria kava" ..... niu. ir ka tai turetu pasakyt apie zhmogu?
2009/01/30 11:43:06 11:43:06
Reiskia, kad zmogus taip protestuoja pries vertima rasyti apie save (grafos neuzpildytos palikti neleidziama) , arba ne visai protingas.
2009/01/30 11:59:30 11:59:30
gal_but: Cia dar nieko, kad simpatiskas blondinas, bent zionai kaip atrodo, jei nuotraukos nera.
Cia geras Tokiu niekad nesu perskaites iki galo, neuztenka kantrybes
2009/01/30 12:41:00 12:41:00
Kaikurie zmones tiesiog nesumasto ka pasirasyt, arba tiesiog bando parodyt kokie jie protingi ir pradeda cituot viska is eiles, kuomet galima keliais zodziais apibudint save, kad butu galima suprast su kuo bendraut gali tekt, juk ne poetu ar proto gumbu ieskot cia ateinam o ga ir tokiu yra
2009/01/30 19:29:05 19:29:05
tyliai: Raa:
Pritariu. Trinu tokius iš suderinamų sąrašo - apie ką tokio klausti? Arba "Nemėgstu apei save pasakoti..........."
Tai ir klausk kas tave domina. Kas is to, jei privels visokiu nesamoniu tame "Apie save", kurios tau visai neidomios? Pvz.: mano zalios akys, grazi sypsena, esu simpatiskas blondinas ir pan. Labai padeda toks aprasymas?
Tyliai, tai kad nėra ko tokios anketos savininko ir klausti - tiesiog neįdomu, NYKUMA
O kodėl gi nepripaisius apie save? Gal vienam neįdomios,o kitas kaip tik to ir ieško? Neturiu tikslo įtikti visiems čia užsiregistravusiems vyrams. O kai esi NEJOKS niekam ir neužkliūsi.
O ką pasako aprašymas akys žalios...? Žmogus svarbi jo išvaizda jam svarbi. Tvirtai stovi ant žemės ir ūkiškai žiūri į viską. Truputi užsiskleidęs ir atsargus. Spėju, kad ieško savo gyvenimą jau susikūrusios ir vaikus užauginusios bendraamžės, arba jaunesnės merginos, sunkiai sulaukiančios bendraamžių dėmesio - jose jis įžvelgs ir pažadins ir vertins švelnų moteriškumą, šilumą ir gerumą.
2009/01/30 19:32:08 19:32:08
ak:
Man pvz. keischiau atrodo, kai i aprashyma apie save zhmones surasho populiariasias tyrimu statistikas pvz. "67 proc. vyru augina triushius, 25 proc. moteru nesidazho lupu, 46,8 proc. sutuoktiniu rytais geria kava" ..... niu. ir ka tai turetu pasakyt apie zhmogu?
O man visai įdomu būtu su tokiu pabendrauti. Žmogus turi jumoro jausmą
O statistika - ne apie pievas, o į temą parinkta.
ak1303584654_db
A
476 įrašai
2009/01/30 19:40:03 19:40:03
Raa: ak:
O man visai įdomu būtu su tokiu pabendrauti. Žmogus turi jumoro jausmą
O statistika - ne apie pievas, o į temą parinkta.
Del tos temos .... tai kaip chia pasakius. Nelabai ta statistika i tema buna Neishkojau gi tikru anketu, kad nurashychiau
Bet jeigu jau "apie save", tai bent jau ir pridetu "Negaliu patiketi, kad ...." ir jau tada deti ta statistika. pabukim formalistais
2009/01/30 22:35:41 22:35:41
Raa: tyliai: Raa:
Pritariu. Trinu tokius iš suderinamų sąrašo - apie ką tokio klausti? Arba "Nemėgstu apei save pasakoti..........."
Tai ir klausk kas tave domina. Kas is to, jei privels visokiu nesamoniu tame "Apie save", kurios tau visai neidomios? Pvz.: mano zalios akys, grazi sypsena, esu simpatiskas blondinas ir pan. Labai padeda toks aprasymas?
Tyliai, tai kad nėra ko tokios anketos savininko ir klausti - tiesiog neįdomu, NYKUMA
O kodėl gi nepripaisius apie save? Gal vienam neįdomios,o kitas kaip tik to ir ieško? Neturiu tikslo įtikti visiems čia užsiregistravusiems vyrams. O kai esi NEJOKS niekam ir neužkliūsi.
O ką pasako aprašymas akys žalios...? Žmogus svarbi jo išvaizda jam svarbi. Tvirtai stovi ant žemės ir ūkiškai žiūri į viską. Truputi užsiskleidęs ir atsargus. Spėju, kad ieško savo gyvenimą jau susikūrusios ir vaikus užauginusios bendraamžės, arba jaunesnės merginos, sunkiai sulaukiančios bendraamžių dėmesio - jose jis įžvelgs ir pažadins ir vertins švelnų moteriškumą, šilumą ir gerumą.
Jūsų tiesa... Taip sakant, vieni čia lankosi, nes nori susipažint su kažkuo, kitiems gi tai puikus interpretacijų objektų šaltinis. O kodėl aprašymas "žalios akys" būtinai reiškia ūkiškumą? Galbūt tai reiškia, kad jis įsimylėjęs savo žalias akis ir nieko kito pasaulyje nemato be savo akių, kasdien visur ir visiems vis nori pabrėžti savo akių išskirtinumą, "karočia" narcizas. Kaip toks paaiškinimas? M?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume