Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kur slepiasi tikintys vyrai?

Kur slepiasi tikintys vyrai?

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/04/11 10:01:05 10:01:05

Tipo paguosti tureciau?!
Pats kaltas.
Kaip pasiklosi, taip issimiegosi.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/04/11 10:17:45 10:17:45

Esu ir as sutikusi daugiau geru zmoniu is vadinamuju netikinciuju ar abejojanciu. Tuo tarpu su dazznais tikinciaisiais kontaktai nesimezge(kalbu abie abi lytis). Perasasi humoristine isvada: tikeijimas ir baznycia reikalinga tiems kurie labiausiai ir nusideda .Juk kam reikia daktaro:sveikam ar ligoniui?

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/11 11:07:24 11:07:24

svetlana: Esu ir as sutikusi daugiau geru zmoniu is vadinamuju netikinciuju ar abejojanciu. Tuo tarpu su dazznais tikinciaisiais kontaktai nesimezge(kalbu abie abi lytis). Perasasi humoristine isvada: tikeijimas ir baznycia reikalinga tiems kurie labiausiai ir nusideda .Juk kam reikia daktaro:sveikam ar ligoniui?

kai susimastysi, "ar man nereikia gydymo", tuomet gal ir patikesiu, kad nesergi. Nepazistu nei vieno "sveiko" zmogaus, visi mes daugiau ar maziau padauzyti gyvenimo, turintys problemu, psichologiniu ir dvasiniu traumu. Todel gydymas reikalingas nuolatinis, nekitaip . O tavo pasakymas trenkia puikybe .

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/11 11:14:50 11:14:50

kitas svecias

"Panašu, jog nelengva įvardinti sau ir tai, jog esate kitokia nei norėtumėte. Sužeista ar, kaip pati įvardinote, turinti psichologinių problemų. Kad ir kaip gražiai mus augintų tėvai, mylėtų, priimtų, rodytų tvirtą savo santykį, neišvengsime vidinių žaizdų. Visi esame žmonės, tai reiškia - riboti, neabsoliutūs, klystantys, bijantys. "
[url:1s1yh57c]http://gyvenimas.delfi.lt/love/psichologo-patarimai-kodel-manimi-nesidomi-vyrai.d?id=44173821[/url:1s1yh57c]

Gailiuga

G

4 įrašai

2011/04/11 12:12:04 12:12:04

Va pavyzdys tikinčio, ty manęs .
Nes tikėjimas visų pirma tai sąžinė. Žinojimas, kad turi elgtis tinkamai, nes galiausiai "God gonna cut you down" kaip Johhny Cash dainavo. ;]

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/11 12:51:43 12:51:43

Svečias:
svetlana: Esu ir as sutikusi daugiau geru zmoniu is vadinamuju netikinciuju ar abejojanciu. Tuo tarpu su dazznais tikinciaisiais kontaktai nesimezge(kalbu abie abi lytis). Perasasi humoristine isvada: tikeijimas ir baznycia reikalinga tiems kurie labiausiai ir nusideda .Juk kam reikia daktaro:sveikam ar ligoniui?

kai susimastysi, "ar man nereikia gydymo", tuomet gal ir patikesiu, kad nesergi. Nepazistu nei vieno "sveiko" zmogaus, visi mes daugiau ar maziau padauzyti gyvenimo, turintys problemu, psichologiniu ir dvasiniu traumu. Todel gydymas reikalingas nuolatinis, nekitaip . O tavo pasakymas trenkia puikybe .

Taip taip prisigalvokit ligų, ieškosit tikrais surasit. Kai neturit, tai pradedat išsidirbinėti, ieškot kur nieko nepametę. Optimistiškas, pozityvus požiūris į gyvenimą ir į patį save, elementari higiena, savęs priežiūra, sportas, atsargumas ir sveikas protas - pagrindiniai dalykai, kurie man leidžia jaustis tiek fiziškai, tiek protiškai sveikam ir kupinam energijos, bei visada geros nuotaikos , o seniau tikrai puldavo ligos ir šiaip negalavimai, pakeičiau požiūrį, supratau kad daugeliu atvejų priežastis esame mes patys, rezultatas akivaizdus per 5 pastaruosius metus gydimo įstaigose lankiausi 5 kartus tik atlikti "techninę profilaktiką".

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/11 12:54:04 12:54:04

o kiek metu esi darnioje poroje?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/04/11 13:53:28 13:53:28

deepsorrow:
Svečias:

Taip taip prisigalvokit ligų, ieškosit tikrais surasit. Kai neturit, tai pradedat išsidirbinėti, ieškot kur nieko nepametę. Optimistiškas, pozityvus požiūris į gyvenimą ir į patį save, elementari higiena, savęs priežiūra, sportas, atsargumas ir sveikas protas - pagrindiniai dalykai, kurie man leidžia jaustis tiek fiziškai, tiek protiškai sveikam ir kupinam energijos, bei visada geros nuotaikos , o seniau tikrai puldavo ligos ir šiaip negalavimai, pakeičiau požiūrį, supratau kad daugeliu atvejų priežastis esame mes patys, rezultatas akivaizdus per 5 pastaruosius metus gydimo įstaigose lankiausi 5 kartus tik atlikti "techninę profilaktiką".

Kazkada pazinojau viena toki kietuoli, sveikuoli.... Tik Jupiteriui vienodai ar tu sveikuolis ar vegetaras ar kulturistas ar kosmonautas ...

ji

J

98 įrašai

2011/04/11 15:12:01 15:12:01

Neprimetinėkit vieni kitiems savo požiūrio, kam nereikia tikėjimo, jiems tie klausimai neaktualūs, tai aplenkit tokias ir panašias temas, kam kritikuoti, aiškinti, šaipytis?? Susiraskit sau priimtinas, nejuokingas, sveikas temas ir klestėkit, niekas jums nenurodinėja kuo tikėti ir ką veikti su savo gyvenimu, būkit bent mandagūs kitaip mąstančių ir siekiančių daugiau nei tamstos

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/11 15:17:17 15:17:17

Svečias: o kiek metu esi darnioje poroje?

2-3

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume