Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kur slepiasi tikintys vyrai?

Kur slepiasi tikintys vyrai?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/09/12 15:45:28 15:45:28

Bendruomeneje.

vytas0527

V

153 įrašai

2011/09/13 15:04:11 15:04:11

Daugumai šiuolaikinių moterų vertybės tai yra materialinės. Jos pamiršusios yra apie šeimos kurima, jos išsaugojimą, tvirtus tarpusavio santykius ir pan.

Lietuvis1318542934_db

L

6 įrašai

2011/09/13 16:54:01 16:54:01

Iš savo patirties galiu pasakyti, kad 100% tiesa. Pastarsis mano atvejis buvo toks. Viskas priėjo iki sužadėtuvių, aišku buvo pareikalauta ir žiedo normalaus, ne už 500.

Pastaruoju metu ji gyveno sau, o aš sau, pastebėjau, kad jai ir be manęs visai gerai.

Betvarkė, apsileidimas ir pan. buvo kiekvieną dieną. Nors iš pradžių tvarkydavausi, bet pamačiau, kad ji to nepastebi. Viskas, rūbai, knygos, laikraščiai metama ant žemės, neplauti indai, šuns vėmalai ant kilimo (jeigu privemdavo ten, kur neįlipsi, nebuvo valoma apskritai). Apie kažkokį šeimyniškumą net kalbos nėra.

Vieną vakarą pagalvojau, kad jeigu atsirastų vaikas, tai būtų pasaulio pabaiga.

Ačiū Dievui, kad laiku man akys atsivėrė ir pamačiau, koks mano gyvenimas būtų toje santuokoje.

Nenoriu guostis, bet pasakiau, kaip buvo.

Tiesiog ne tas variantas.

vytas0527: Daugumai šiuolaikinių moterų vertybės tai yra materialinės. Jos pamiršusios yra apie šeimos kurima, jos išsaugojimą, tvirtus tarpusavio santykius ir pan.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/09/13 18:10:12 18:10:12

Lietuvis: Iš savo patirties galiu pasakyti, kad 100% tiesa. Pastarsis mano atvejis buvo toks. Viskas priėjo iki sužadėtuvių, aišku buvo pareikalauta ir žiedo normalaus, ne už 500.

Pastaruoju metu ji gyveno sau, o aš sau, pastebėjau, kad jai ir be manęs visai gerai.

Betvarkė, apsileidimas ir pan. buvo kiekvieną dieną. Nors iš pradžių tvarkydavausi, bet pamačiau, kad ji to nepastebi. Viskas, rūbai, knygos, laikraščiai metama ant žemės, neplauti indai, šuns vėmalai ant kilimo (jeigu privemdavo ten, kur neįlipsi, nebuvo valoma apskritai). Apie kažkokį šeimyniškumą net kalbos nėra.

Vieną vakarą pagalvojau, kad jeigu atsirastų vaikas, tai būtų pasaulio pabaiga.

Ačiū Dievui, kad laiku man akys atsivėrė ir pamačiau, koks mano gyvenimas būtų toje santuokoje.

Nenoriu guostis, bet pasakiau, kaip buvo.

Tiesiog ne tas variantas.

vytas0527: Daugumai šiuolaikinių moterų vertybės tai yra materialinės. Jos pamiršusios yra apie šeimos kurima, jos išsaugojimą, tvirtus tarpusavio santykius ir pan.

Kai tokia meilė pasibaigia guostis nėra ko - reikia džiaugtis

Lietuvis1318542934_db

L

6 įrašai

2011/09/17 03:40:21 03:40:21

Sutinku, bet vistiek labai sunku išgyventi išsiskyrimą, nors tokiu atveju ir žinai, kad pasielgei teisingai.

Nikas

N

14 įrašai

2011/11/10 20:24:21 20:24:21

Esu tikintis. Ir mano vienas iš ieškomų dalykų merginoje, jei taip galima pavadinti, yra tikėjimas. Nors pripažinsiu, kad tai yra labai jau nelengva rasti.

Visgi, atsakant į temą, aš savęs tikrai nelaikau tokiu, kuris slepiasi. Aš pats atvirai pasakius pasigendu tikinčių merginų.

Esu dar jaunas, tai dar tikiu, kad atsiras. Nu tai laimingai "darniečiai" jums. Gero vakaro.

P. S. Na truputį peržvelgiau, ką kolegos čia kalbat, tai žiūriu vietomis papurtot vieni kitus kaip obelis gan aštriai.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 17:33:27 17:33:27

Nesislepia. Aš esu tikintis ir besivadovaujantis (ar bent jau besistengiantis vadovautis, juk klaidų padarom visi, tik jų reikia nekartoti ir taisytis) krikščioniškos moralės normomis kasdieniame gyvenime. Problema teme, kad jaunų žmonių tarpe tokių mažai. kai valdo pinigo ir klyno kultas, rasti panašiai mąstančią religingą merginą jaunam žmogui sunku.

Mariius

M

4 įrašai

2012/01/24 19:19:51 19:19:51

Turbūt žmonės suauga, ir tada tikėjimas pasakomis apie nykštukus, kalėdų senį ir dievus vėl pasireiškia tik pensijoj.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume