Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Liūdna statistika: ar įmanoma 56 m. moteriai rasti tą, kurio nėra?

Liūdna statistika: ar įmanoma 56 m. moteriai rasti tą, kurio nėra?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/17 11:23:48 11:23:48

Svečias: Viskas aisku, sitas jaunuolis impotentas. Todel niekaip nesupranta, kam reikalingas seksas Jaunuoli, seksas reikalingas ne tik giminei pratesti.
Bet aisku, is kur jam zijnot, jei pasimatyme dar nebuves

Darai didelę loginę klaidą. Impotentai gerai supranta, kam seksas reikalingas, ir jie nori, bet negali. Negali nieko - net giminės pratęsti. Yra du skirtingi dalykai - norėti, bet negalėti, ir galėti, bet truputį atsirinkti kada, kaip su kuo, ir kokiu tikslu.

Apie mano pasimatymus tu nieko nežinai, nebent turi ekstarasensorinių sugebėjimų.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 16:13:41 16:13:41

BeStabdziu:
Svečias: Viskas aisku, sitas jaunuolis impotentas. Todel niekaip nesupranta, kam reikalingas seksas Jaunuoli, seksas reikalingas ne tik giminei pratesti.
Bet aisku, is kur jam zijnot, jei pasimatyme dar nebuves

Darai didelę loginę klaidą. Impotentai gerai supranta, kam seksas reikalingas, ir jie nori, bet negali. Negali nieko - net giminės pratęsti. Yra du skirtingi dalykai - norėti, bet negalėti, ir galėti, bet truputį atsirinkti kada, kaip su kuo, ir kokiu tikslu.

Apie mano pasimatymus tu nieko nežinai, nebent turi ekstarasensorinių sugebėjimų.

pagal tavo pasisaky,mus jau aisku, kad visu pramestas

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 21:45:05 21:45:05

BeStabdziu: Tokiame amžiuje reikia mylėti savo sukurtą šeimą - užaugintus vaikus, anūkus. O ne vėl poruotis. jauni taip, įsimyli - jiems reikia kurti šeimą, gimdyti vaikus, taigi, gamta šaukia susirasti partnerius, nes po viena dauginimosi instinkto realizuoti neįmanoma. Bet po 50 metų - kokia prasmė tų įsimylėjimų? Viskas pasiekta, vaikai užauginti, reikia džiaugtis vaisiais, o ne juokinti vaikus ar net anūkus su meilėmis seilėmis. Vienatvė? jeigu GERAI užauginai ir išauklėjai vaikus, jie vienos nepaliks ir vienišai jaustis neleis.

tikiuosi senatve sutiksi vienas

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 21:52:07 21:52:07

BeStabdziu: Bla bla bla. Gal tau ir sunku suvokti, bet yra žmonių, kurie geriau bus vieni, nei susidės su materialiste. jeigu sakai, kad man daugiau uždirbti dėl panos, tai galiu atsakyti - FUCK THIS SHIT. Niekas neprivalo plėšytis ir arti vien dėl to, kad pakabinti kažkokią materialistę. jeigu tarkim aš panai nereikalingas be pinigų, tai man ji tuo labiau nereikalinga, nes jeigu jos partnerio pasirinkimo kriterijus yra jo materialinė padėtis, tai mums nėra ir nebus pakeliui. Su tokia kale turėsi tik arti ir šokinėti aplink ją, o vieną dieną tarkim lieki be darbo - o ji susirenka šmutkes, ir išeina pas turtingesnį. Tai kuriam save gerbiančiam vaikinui to reikia?

Žmonės prisiekia prie altoriaus mylėti vienas kitą laimėje ir nelaimėje, [color=#FF0000:oz907jmx][b:oz907jmx]turte ir skurde[/b:oz907jmx][/color:oz907jmx]. Think about dat.

Tu gi alfonsas ubagelis esi:). Jie moka postringauti dar ir kaip.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/18 20:53:09 20:53:09

Svečias:
Tu gi alfonsas ubagelis esi:). Jie moka postringauti dar ir kaip.

Alfonsams reikia išlaikymo iš moters. Man - ne.

Svečias:
tikiuosi senatve sutiksi vienas

Senatvę geriausia sutikti su savais užaugintais vaikais, o ne kaip mūsų valdžios vienas atstovas, susirado kitą moterėlę, dovanojo viešbučius, net dukros nusigręžė.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/18 22:43:39 22:43:39

kiesux: Nesvarbu zmogui 40 60 ar 80 metu, visada galima rasti, o neimanoma nieko nera, tereikia kiekvienam tikslui ideti atitinkama kieki pastangu ir tikslas bus pasiektas

Pritariu... Tik pastangos ne visuomet pateisina tiksla ...

zitamaig

Z

24 įrašai

2012/04/25 17:51:37 17:51:37

as pati irgi kelios dienos kaip uzsiregistravusi,esu rimta,ne nuotykiu ieskotoja tokiu ir ieskau bet kaip matau neprasmiska visiskai.rimti vyrai kaip jau issivaizduoju i internetus nelandzioja.cia tik nuotykiu ieskotojai,ir ko as cia tikejausi

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 18:34:21 18:34:21

zitamaig: as pati irgi kelios dienos kaip uzsiregistravusi,esu rimta,ne nuotykiu ieskotoja tokiu ir ieskau bet kaip matau neprasmiska visiskai.rimti vyrai kaip jau issivaizduoju i internetus nelandzioja.cia tik nuotykiu ieskotojai,ir ko as cia tikejausi

o kiek tau Zitulka, metu? Ar nestambi esi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/25 18:56:47 18:56:47

zitamaig: as pati irgi kelios dienos kaip uzsiregistravusi,esu rimta,ne nuotykiu ieskotoja tokiu ir ieskau bet kaip matau neprasmiska visiskai.rimti vyrai kaip jau issivaizduoju i internetus nelandzioja.cia tik nuotykiu ieskotojai,ir ko as cia tikejausi

rimti vyrai darbuose dirba,o internete vieni alfoncai ir paleistuviai,kurie tik nesamoningai komentuot tesugeba.

vytas0527

V

153 įrašai

2012/04/25 20:13:36 20:13:36

aišku kad įmanoma, žinau moteriškė 67 metų rado 4 metais jaunesnis normalų kadrą. Ir jau gyvena metai laiko kartu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume