Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Liūdna statistika: ar įmanoma 56 m. moteriai rasti tą, kurio nėra?

Liūdna statistika: ar įmanoma 56 m. moteriai rasti tą, kurio nėra?

Vasara 2008

V

21 įrašai

2009/02/11 13:36:31 13:36:31

Esu 55 metu ,nors esu energinga ,sportuojanti ,dirbu vadovaujanti darba ir manau, kad nei isvaizdos nei proto man netruksta ,bet...Paskaitykime mielosios vyru anketas.50-metis vyras iesko 30-40metu moters.Mums jau belieka tik 70-meciai :lol: .O ir ju kiek cia yra ...Toks jausmas,kad vyrams moters metai pats aktualiausias dalykas,nors su manimi dar ir 50-metis nelabai spetu ,bet.... Tik kazkodel jam nekyla klausimas ka jis gali be savo zilos galvos,anuku ir andropauzes pasiulyti 30-metei moteriai . :lol:

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/11/27 11:27:33 11:27:33

Aš kažkaip visada tikėjau kad esant bet kokio amžiau galima dar rasti sau draugą. bet kuo toliau, tuo labiau tenka tuo nusivilti... nors man tik 23, bet jau labai kažko TOOOKIO nebesitikiu... o gaila

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/27 16:52:27 16:52:27

Vasara 2008: Esu 55 metu ,nors esu energinga ,sportuojanti ,dirbu vadovaujanti darba ir manau, kad nei isvaizdos nei proto man netruksta ,bet...Paskaitykime mielosios vyru anketas.50-metis vyras iesko 30-40metu moters.Mums jau belieka tik 70-meciai .O ir ju kiek cia yra ...Toks jausmas,kad vyrams moters metai pats aktualiausias dalykas,nors su manimi dar ir 50-metis nelabai spetu ,bet.... Tik kazkodel jam nekyla klausimas ka jis gali be savo zilos galvos,anuku ir andropauzes pasiulyti 30-metei moteriai .

Na tai tu ieskok ne 40-50, o 60-mecio vyro. 5 metu skirtumas - nieko cia baisaus. Nors mano kolega, daug gyvenime pasiekes ir neblogai atrodantis 53 metu vyras labai sekmingai paliko savo metais jaunesne ir tikrai grazia zmona ir po pusmecio vede 25 metais jaunesne kita kolege. Ir kas keisciausia, jau pora metu graziai gyvena ir uz rankuciu vaiksto susikibe.

Regina

R

4 įrašai

2011/11/27 22:25:14 22:25:14

Realybė tokia, kad 50-60 mečiams vienmetės neįdomios. Gal būna nukrypimų, aš tokių pavyzdžių nežinau. Mes juos galim rinktis kiek norim, bet tai bus balsas tyruose. Vyresniems vyrams patinka daug jaunesnės moterys, tai gamta, instinktai. Galim piktintis, galim juos keikti, ar kreiptis į protą, tuščias reikalas. Jeigu garbingo amžiaus vyrui kažkas sukruta žiūrint į jaunatvišką apvalią moterį, ją jisai ir rinksis. Vienmetę jis jau turėjo, dabar ji paseno, o jis dar visai ohoho vyras, gali turėti ką tik nori. Ir turi, vyresnių vyrų daug mažiau, o normalių, neprasigėrusių, neagresyvių, visai mažai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/27 22:38:29 22:38:29

Regina: Realybė tokia, kad 50-60 mečiams vienmetės neįdomios. Gal būna nukrypimų, aš tokių pavyzdžių nežinau. Mes juos galim rinktis kiek norim, bet tai bus balsas tyruose. Vyresniems vyrams patinka daug jaunesnės moterys, tai gamta, instinktai. Galim piktintis, galim juos keikti, ar kreiptis į protą, tuščias reikalas. Jeigu garbingo amžiaus vyrui kažkas sukruta žiūrint į jaunatvišką apvalią moterį, ją jisai ir rinksis. Vienmetę jis jau turėjo, dabar ji paseno, o jis dar visai ohoho vyras, gali turėti ką tik nori. Ir turi, vyresnių vyrų daug mažiau, o normalių, neprasigėrusių, neagresyvių, visai mažai.

nu didziaja dalim taip, bet dalis moteru, kurios yra jaunatviskos, dailios, nesubobeje isoriskai ir sirdimi, tikai gali rasti saves verta vyra iki 5 metu vyresni. Aisku, jie tikrai labiau dairosi i jaunesnes, bet didele dalis vyru, ypac tu paprastesniu, turi savikritiskumo ir proto ir mielai bendrauja tik su 5 metais jaunesnemis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/28 15:02:33 15:02:33

EURIKA RADAU Labai faina, visai grazu ir demesinga vyra Man 52, jam 47 Negaliu patiketi savo laime Todel nenusiminkite visos ir kantriai ieskokite ir visos rasite savo antraja pusele.

Sniege

S

4 įrašai

2011/11/30 08:38:36 08:38:36

Svečias: EURIKA RADAU Labai faina, visai grazu ir demesinga vyra Man 52, jam 47 Negaliu patiketi savo laime Todel nenusiminkite visos ir kantriai ieskokite ir visos rasite savo antraja pusele.

Ojetau, koks krykštavimas, lyg laimėjus aukso puodą . Sveikinu ,sulaukus šventės tavajam kieme Tik nesuprantu, negi taip blogai buvo be vyro? Nesiskundžiu nei dėmesio stoka , nei vyrų pasiūlymais susitikti ,pabendrauti,bet nežinau ar man to reikia .Juk nėra blogai vienai :elgiesi ,kaip tau patinka miegi kiek nori su kuo nori (juokauju) eini,važiuoji ar nieko nedarai ,tai tik tavo ir niekieno daugiau reikalas . Nors gal ,kad turiu tokį pro retą užeinantį vyriškį ,sugadintas mano mąstymas...

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/30 08:59:00 08:59:00

Kodel "pro reta"? Malonumu reikia daznai

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/30 09:28:30 09:28:30

Svečias: EURIKA RADAU Labai faina, visai grazu ir demesinga vyra Man 52, jam 47 Negaliu patiketi savo laime Todel nenusiminkite visos ir kantriai ieskokite ir visos rasite savo antraja pusele.

Kiba moteriske milijona laimejai?Kitaip vyrai i vyresnes net nekreipia demesio,paziuresim kaip ilgai sokinesi is laimes

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/30 09:31:46 09:31:46

Normalus vyrai kreipia demesi i normalias moteris. Nesvarbu ar keliais metais vyresnes, ar keliais metais jaunesnes.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume