Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/28 05:41:05 05:41:05

Svečias: As visada pasiimu daugiau pinigu, tam atvejuj, jei vyras sugalvos "isnesti saskaita"

Aš irgi visada taip elgiuosi, bet dar ne tik kad taip nenutiko, bet ir mokėti niekad nereikėjo.
Betgi visada gali būti pirmas kartas? Ir apsidrausti privalu...

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/20 15:40:47 15:40:47

JAI KA PASIKVIECIU TAI IR SUMOKU ,JAI NEGALIU SUMOKĖT TAI NEKVIECIU CIA AISKU,BET PASKAICIAU AS CIA KA JŪS MALAT TAI SUSIDARIAU NUOMONE KAD JUS REIK NUSIPIRKT,APLAMAI VYRAI MOTERIS VISADA TURI NUSIPIRKT, LABAI JAU PANASU I PARSIDAVINĖJIMA .PROSTITUTĘ GALŲ GALE IRGI REIK NUSIPIRKT

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/20 17:46:53 17:46:53

Jp: Kartą atėjus laikui susimokėt vyrukas išėjo parūkyt palikęs ant stalo savo išsipūtusią piniginę kaip didelio pasitikėjimo ženklą ir pasakė: "paimk kiek reikia ir sumokėk". Manot, prisiliečiau prie jo pinigų? Ne, už abu sumokėjau pati Nes tas piniginės palikimas atrodė savaip žeminantis - atseit rausiuos po jo piniginę, gal nukniauksiu daugiau, grąžą pasiliksiu, o jis bus toks kilniadvasiškas ir net netikrins Tai nutariau savaip pažeminti jį pati, sumokėjau už vargšiuką iš savo piniginės (mes pažįstami ne iš pažinčių svetainės, o šiaip gyvenime, normaliai uždirbam, jis man simpatizavo ir čia viskas vyko be pykčių, tiesiog norėjau papasakoti komišką epizodą...)

Nepapasakojai kaip jis reagavo i toki tavo gesta

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/20 18:05:56 18:05:56

kvailai tas vyrukas darė matyt pasipūtes norejo piniginės storiu įspūdi padaryt aiskiai norėjo pasirodyt kad pinigų turi o ne kad pasitiki ar kilniasirdis,plius galvojo kad pinigai tai moteriai vienas iš svarbesniu prioritetu todėl pelnys palankuma bent del to kad turi pinigų, vietoj tos moters as irgi taip buciau padaręs matyt ta moteriske nekvaila galiu tik pagirt.

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/03/05 12:14:48 12:14:48

Nesuprantu dabartiniu vyru, mano mires sutuoktinis visada mokedavo pats, jei kviesdavo i kavine ir uz taksi, mat laike pazeminimu tikram vyrui, jei moteris moka uz abu.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/05 14:49:15 14:49:15

Lazdynai: Nesuprantu dabartiniu vyru, mano mires sutuoktinis visada mokedavo pats, jei kviesdavo i kavine ir uz taksi, mat laike pazeminimu tikram vyrui, jei moteris moka uz abu.

VISISKAI PRITARIU KVIETI MOKĖK,NEGALI MOKĖT NEKVIESK,NES OBJEKTYVUMO DĖLIAI TURIU PRIPAŽINT KAIP ČIA KAS ISSIREIŠKE DAUG VYRŲ BEDARBIAI BET TAI TOLI GRAZU NEREISKIA KAD MOTERIS UZ TAVE TURI MOKĖT SUDEGČIAU IŠ GĖDOS

Pelėda LT

P

1 įrašai

2010/03/05 15:19:04 15:19:04

Lazdynai: Nesuprantu dabartiniu vyru, mano mires sutuoktinis visada mokedavo pats, jei kviesdavo i kavine ir uz taksi, mat laike pazeminimu tikram vyrui, jei moteris moka uz abu.

O žinok tikrų vyrų mažai belikę - vienas kitas ir tas ženotas. Rinkitės ženotus, jie patikimesni ir pinigų turi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/05 23:35:28 23:35:28

Pelėda LT:

O žinok tikrų vyrų mažai belikę - vienas kitas ir tas ženotas. Rinkitės ženotus, jie patikimesni ir pinigų turi.

Zinoma, svarbiausiai kad pinigu turi. Dvasines vertybes, istikimybe - nebemadinga.

rimukas0

R

381 įrašai

2010/03/06 11:10:21 11:10:21

KAS MOKA PAGAL TA ŠOKA?

ugnelė

U

892 įrašai

2010/03/06 13:16:01 13:16:01

Svečias:
Pelėda LT:

Zinoma, svarbiausiai kad pinigu turi. Dvasines vertybes, istikimybe - nebemadinga.

Kalbėkit už save!!! Vienaskaita!!! Akivaizdu, kad kai kurie ''svečiai'' (vyrai) yra ryškiai materialistai, spėju, kad alfonsai ir nuskurdę dvasiškai, todėl bando ieškoti kažkokių vinių pas kitus! Juk net liaudies išmintis byloja - kuo pats kvepia, tuo kitą tepa!!!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume