Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/11 21:15:21 21:15:21

Aš kažkodėl galvojau, kad nėra sekso brangaus ar pigaus-pats pasirenki asmenį. Mielas ponia/ponas švakė, jeigu jūs atsiduodate už kąvą-tai čia jau jūsų bėdos ir nereikia visų tepti tuo pačiu. O už kavą moka vyras.

žvakė: Aš tai nelabai supratau, apie kokį užsienį kalba Nanndinni, kur ten užsieniečiams GĖDA, kai moteris moka už save. Na iš kur tokios žinios. O kad čia atvykę mielai moka už pigias lietuvaites - tai faktas. Koks kvailys atsisakys sumokėti, jei žino, kad už kelis litus bus palaikytas išauklėtu turtingu džentelmenu ir tą patį vakarą gaus sekso. Savo civilizuotuose vakaruose jam tai kainuotų daugiau ir užtruktų ilgiau. Mūsiškės painioja savo pigumą su asmeniniu žavesiu

zvake

Z

2 įrašai

2010/01/11 22:06:00 22:06:00

mangofruit0406: Mielas ponia/ponas švakė, jeigu jūs atsiduodate už kąvą-tai čia jau jūsų bėdos ir nereikia visų tepti tuo pačiu. O už kavą moka vyras.

Matau didelį norą kategoriškai nusišnekėti perskaičius komentaruose daugiau, negu parašyta. Kaip dedanti savo nuotrauką, labai drąsiai reiškiatės - žiūrėkit, tuoj neatsiras nei kas kavutės pakviečia, nei kas sumoka.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/11 22:17:37 22:17:37

Savo kavą pasilaikykit sau-turiu kas jos man nuperka.Bet ačiū už rūpestį.

žvakė:
mangofruit0406: Mielas ponia/ponas švakė, jeigu jūs atsiduodate už kąvą-tai čia jau jūsų bėdos ir nereikia visų tepti tuo pačiu. O už kavą moka vyras.

Matau didelį norą kategoriškai nusišnekėti perskaičius komentaruose daugiau, negu parašyta. Kaip dedanti savo nuotrauką, labai drąsiai reiškiatės - žiūrėkit, tuoj neatsiras nei kas kavutės pakviečia, nei kas sumoka.

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/12 06:07:24 06:07:24

žvakė: Aš tai nelabai supratau, apie kokį užsienį kalba Nanndinni, kur ten užsieniečiams GĖDA, kai moteris moka už save. Na iš kur tokios žinios. O kad čia atvykę mielai moka už pigias lietuvaites - tai faktas. Koks kvailys atsisakys sumokėti, jei žino, kad už kelis litus bus palaikytas išauklėtu turtingu džentelmenu ir tą patį vakarą gaus sekso. Savo civilizuotuose vakaruose jam tai kainuotų daugiau ir užtruktų ilgiau. Mūsiškės painioja savo pigumą su asmeniniu žavesiu

Man regis, kad kava ir seksas - du skirtingi dalykai. Seksas duodamas ne už kavą ir ne už lepinimą, seksas aplamai yra ne duodamas ir ne imamas. Yra mylimasi su vyru, nes tas vyras tau patinka. Vyras gali patikti ir tas, kuris nelabai turi sąlygų lepinti. O už kavą visada moka vyras. Ir taškas. Man tai yra pirmas džentelmeniškumo požymis. Betgi ne visi vyrai turi norėti ir galėti būti džentelmenais...))

Svečias

S

689 įrašai

2010/01/12 06:28:11 06:28:11

Žvake, o kur tavo fotografija? Bijai pasirodyti? Toks ir vyras...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/12 09:01:16 09:01:16

ugnelė: Man regis, kad kava ir seksas - du skirtingi dalykai. Seksas duodamas ne už kavą ir ne už lepinimą, seksas aplamai yra ne duodamas ir ne imamas. Yra mylimasi su vyru, nes tas vyras tau patinka. Vyras gali patikti ir tas, kuris nelabai turi sąlygų lepinti. O už kavą visada moka vyras. Ir taškas. Man tai yra pirmas džentelmeniškumo požymis. Betgi ne visi vyrai turi norėti ir galėti būti džentelmenais...))

Labai teisingas požiūris - nieko nepridursi .

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/25 11:09:10 11:09:10

Manau kiekvienas nuspręs kaip turėtų būti pagal savo nuomonę ir asmeninę patirtį. Nepatiks kita pusė, tai ir nebendrausim, o patiks, tai tęsis draugystė. Nuomonių pasirodo yra visokių. Kai man nepatiks - apsisuksiu ir nueisiu ir niekas abosliučiai neturės reikšmės... Na o meilė daro stebuklus, galėčiau ne tik už kavą susimokėti... Va tik kad labai gaila, kad tos meilės niekur nėra, tik žinau, kaip ji atrodo...

juliett

J

2 įrašai

2010/01/25 12:39:30 12:39:30

manau labiau vyras, bet moketi per puse irgi visai nieko...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/25 17:18:27 17:18:27

Svečias: Manau kiekvienas nuspręs kaip turėtų būti pagal savo nuomonę ir asmeninę patirtį. Nepatiks kita pusė, tai ir nebendrausim, o patiks, tai tęsis draugystė. Nuomonių pasirodo yra visokių. Kai man nepatiks - apsisuksiu ir nueisiu ir niekas abosliučiai neturės reikšmės... Na o meilė daro stebuklus, galėčiau ne tik už kavą susimokėti... Va tik kad labai gaila, kad tos meilės niekur nėra, tik žinau, kaip ji atrodo...

Jei žinot, kaip meilė atrodo, jūs jau daug turite - vadinasi ją atpažinsite . Ką daryti tiems, kurie nežino? Jiems sunkiau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/27 22:39:18 22:39:18

As visada pasiimu daugiau pinigu, tam atvejuj, jei vyras sugalvos "isnesti saskaita"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume