rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/09/30 05:55:31 05:55:31
Violetinė: Mangofruit, aišku, kad prezervatyvai per pusę taigi kiekvienas susimoka už save Ir apskritai, reikia džiaugtis ir būti dėkingai, kad šitoks, nugi šitoks vyras dėmesį atkreipė ir dar parodė, kad patinki jam. Tfu...
paskaičiau
ale kaip smagu stebėt, kai vietoj to, kad paieškot argumentų diskusijai užsipuola, apkaltina nebūtais dalykais, kai pamato, kad nereaguojama, patys atsako už oponentą provokacijai tinkamais atsakymais (prezervetavyvai, per pusę...), o po to piktinasi kokie tie vyrai kiaulės ( Tfu... ir tt)... smagumėlis
2009/09/30 06:01:21 06:01:21
O kokių argumentų norėtum?
rudnosiukas: Violetinė: Mangofruit, aišku, kad prezervatyvai per pusę taigi kiekvienas susimoka už save Ir apskritai, reikia džiaugtis ir būti dėkingai, kad šitoks, nugi šitoks vyras dėmesį atkreipė ir dar parodė, kad patinki jam. Tfu...
paskaičiau
ale kaip smagu stebėt, kai vietoj to, kad paieškot argumentų diskusijai užsipuola, apkaltina nebūtais dalykais, kai pamato, kad nereaguojama, patys atsako už oponentą provokacijai tinkamais atsakymais (prezervetavyvai, per pusę...), o po to piktinasi kokie tie vyrai kiaulės ( Tfu... ir tt)... smagumėlis
2009/09/30 06:18:01 06:18:01
rudnosiukas:
paskaičiau
Rudnosiuk, jūs nematėte anketos asmens, kuris ir užvirė didžiausią diskusiją. Man perskaičius jokių argumentų nereikia, ten viskas juodu ant balto parašyta.
2009/09/30 06:29:39 06:29:39
P.S. O kalbant i tema, tai as is tu, kurios issitraukia pinigine ir rodo begalini pasiryzima susimoketi, bet viduje nusivilia, jei vyrukas sutinka Tiesa sakant, vos pora kartu pasitaike, kad sutiko. Ir gerai [/quote]
As lygiai taip pat man nesunku ir visiskai butu negaila sumoketi uz abu ir net uz vakariene, ne tik uz kava. Cia gal del to, kad esu neskupi ir drauges daznai pavaisinu kavinej be priezasties. Bet...toks vyras manes daugiau tikriausiai nedomins...man tai is tiesu labai nevyriska. Man tai panasu butu, kaip i pirma pasimatyma ateiciau nesina roze jam...is tiesu stereotipai nesikecia brangieji...norite to, ar ne...
2009/09/30 07:11:14 07:11:14
valdziukas: Taip sumokėt už abu gražus gestas iš vyro pusės. Bet kas žino gal jis paskutinius pinigus iš piniginės krapšto
Cia jau buvo patarimas, jei neturi pinigu - kviesk pasivaikscioti.
2009/09/30 07:29:55 07:29:55
Seni stereotipai netgi labai gajūs.
Už kavą pirmo pasimatymo metu moka vyras. Tai turėtų būti savaime suprantama vyrui O moteriai turėtų būti savaime susprantama, kad, vyrui pasiūlius "Rinkis, ko nori", būtent tą kavą ir reikia išsirinkti, o ne 12 patiekalų vakarienę
Kita vertus, galima rasti tiek daug "kavos" pigesnių ar nemokamų pakaitalų - pasivaikščiojimas...pasėdėjimas ant suoliuko, su ledų porcija rankose ir gražiu vaizdu prieš akis...sudalyvavimas kokiam nors nemokamam renginy....idėjų juk milijonai, svarbu, kad būtų pasiektas "pirmos kavos" tikslas - bent minimaliai pajusti, su kokiu zmogučiu gyvenimas nusprendė mus supažindinti.
2009/10/04 11:33:51 11:33:51
Switsh, akivaizdu,kad su pinigeliais tau kudai,todel ir soki pries kiekviena komentara,kuriame sakoma,kad vistik uz KAVA (o ne puota), turetu sumoketi vyras. Laikausi principo,kad per pasimatyma formaliai pasiulau susimoketi pati ir,jei vyriskis sutinka,kad susimokeciau,antro pasimatymo nebebuna. Kam man toks pilietis,kuris skaiciuoja jau nuo pirmo pasimatymo centukus? Ar sulauksiu is tokio gelytes be progos, Rafaelo dezutes be priezasties - tiesiog siaip? NE.
2009/10/22 09:12:08 09:12:08
Nepasiulymas susimoketi yra svelni prostitucijos forma.
2009/10/22 10:15:11 10:15:11
o mano nuomone leidimas moteriai uz save susimoketi, yra sunki impotencijos forma... niekada neleidau, ir neleisiu moketi . ir taip siais laiakais moterys viska daro .
2009/10/22 21:44:29 21:44:29
kas mane uzbanino forume?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume