Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Leo

L

543 įrašai

2009/09/29 15:11:57 15:11:57

su tokiu mastymu nera gresmes, kad kada nors prieiti iki kavos gerimo, nebent pasitaikys avantiuriste einanti i pasimatymus nezinodama su kuo:))

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/29 15:43:29 15:43:29

Taip, ir būtinai turi pridėti, kad ir prezervatyvai lygiai per pusę nes jeigu teks pačiam juos pirkti-tai susvyruos savigarba ir pagalvos, ar mergina tik ne dėl prezervatyvų su juo prasideda.

Violetinė:
fotografas:
Violetinė> o gal vyrukas parasytu kitaip: "kiekvienas moka uz save". Sie zodziai turi jau kitoki atspalvi, nei tavo parasyti . O siaip sutinku, as - uz atviruma.

Nu va, situacija aiškėja. Tai tada galima taip: vaikinas rašo: ieškau merginos trumpalaikiams santykiams (tobiš seksui), kiekvienas už save susimoka pats. O! Aiškiai ir konkrečiai.

Mergina:)

M

1 įrašai

2009/09/29 18:56:15 18:56:15

Papasakosiu viena savo pirma pasimatyma Neslepsiu, internetini Man buvo kazkur 20 m, gal ka tik suejo 21, jam daugiau. Persimetem keliais laiskais, bendravimas visai nieko, o gaisti laiko ilgiems susirasinejimams as ir nemegstu. Susitikti pasiule ne kavineje, o atvaziuoti i mano nurodyta vieta. Ok, ateinu, iprasta masina, kazkoks vyriokas joje... net neislipo Atsisedu, isiziuriu. Kazkokia sportine striuke...na, gal ne treningai, gal dzinsai. Susikuprines, nesisypso. Net bendros isvaizdos nelabai suprasi Drasi buvau, be foto ejau susitikti Kelios standartines pasisveikinimo frazes, mano klausimas - tai gal vaziuojam kur nors, pasedeti, arbatos? Ne, sako, negaliu, man uz 20 min "trenke". Gal apvaziuojam koki rata aplink rajona? Zodziu, per pirmas 3 min. as nusprendziau, kad si zmogena matau pirma ir paskutini karta. Bet tada dar ir mandagi buvau, nepasakiau iskart "atia", o sutikau apvaziuoti ta rajona. Ar jau minejau, kad drasi buvau? Jis, tiesa, paklause, ar nebaisu taip su nepazistamu vyru masinoj vaziuot. Sakau, o tu man ketini kazka blogo padaryti? Jis - ne... As - nu tai va Na gerai, nuojauta kuzdejo, o gal is akiu maciau, kad nieko blogo man nenutiks Nesiplesiu per daug, bet kadangi jau priemiau sprendima nebesusitikti, bendrauti net nesistengiau. Spoksojau pro langa, atsakinejau i jo klausimus "taip" ir "ne" lygyje, ir aplamai kas sauna i galva, jis jautesi nepatogiai su tokia pasnekove bandydamas kontakta uzmegzti, ir tikriausiai nesuprato kas cia dedasi, as, i ta muistymasi ziuredama, viduje pikdziugiskai tryniau rankas Zodziu, 20 min praejo, as islipau, ir ta susitikima ismeciau is galvos.

Su tuo zmogum paskui dar buvome poroje apie 4 metus Kaip viskas taip pakrypo? Na, nezinau, kita diena jis parase el. laiska. Protinga. Ir gera. Ir grazu Ir aplamai toliau atkaklus buvo. Per kitus susitikimus jau suzinojau, kad viena is sporto saku yra jo gyvenimo budas, ir tikrai "trenkiu" jis stengiasi nepraleisti Laiko turi nedaug, savas verslas. Issilavinimas, protas ir gyvenimo budas anaiptol ne treninginio vyruko Visko buvo, kitaip nesakyciau, kad "buvom poroje". Bet nesigailiu. Ir issiskyrimo nesigailiu, bet ir praleisto laiko taip pat. Vienas is geriausiu vyru mano gyvenime Ir siaip geras zmogus. Glaudziu rysiu nebepalaikom, bet zinau kad ir dabar galeciau kreiptis ar atsiremti kokiai bedai istikus.
Va del to as dabar stengiuosi nespresti is pirmo zvilgsnio ar pirmo susitikimo. Retokai pavyksta Bet bent jau stengiuos.
P.S. O kalbant i tema, tai as is tu, kurios issitraukia pinigine ir rodo begalini pasiryzima susimoketi, bet viduje nusivilia, jei vyrukas sutinka Tiesa sakant, vos pora kartu pasitaike, kad sutiko. Ir gerai

valdziukas

V

3 įrašai

2009/09/29 20:51:55 20:51:55

Taip sumokėt už abu gražus gestas iš vyro pusės. Bet kas žino gal jis paskutinius pinigus iš piniginės krapšto

Tomas

T

51 įrašai

2009/09/29 23:28:02 23:28:02

mangofruit0406: Taip, ir būtinai turi pridėti, kad ir prezervatyvai lygiai per pusę nes jeigu teks pačiam juos pirkti-tai susvyruos savigarba ir pagalvos, ar mergina tik ne dėl prezervatyvų su juo prasideda.
Violetinė:
fotografas:
Violetinė> o gal vyrukas parasytu kitaip: "kiekvienas moka uz save". Sie zodziai turi jau kitoki atspalvi, nei tavo parasyti . O siaip sutinku, as - uz atviruma.

Nu va, situacija aiškėja. Tai tada galima taip: vaikinas rašo: ieškau merginos trumpalaikiams santykiams (tobiš seksui), kiekvienas už save susimoka pats. O! Aiškiai ir konkrečiai.

Neskaiciau nei vieno komentaro parasyto cia ir taip aisku tik vyras moka uz kava,nediskutuojama.Jei kas nesutinka su mano issakyta nuomone tai jis ne tik kad ne vyras o egoistas,zmotas,begedis ir t.t..Neisivaizduoju apie ka cia galima buvo diskutuoti,net 32 psl prirasyti.Laiko turesiu paskaitysiu idomumo deliai,bet nuomone nuo to tikrai ne pasikeis.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/09/30 05:30:20 05:30:20

Tomas: ...Jei kas nesutinka su mano issakyta nuomone tai jis ne tik kad ne vyras o egoistas,zmotas,begedis ir t.t.

pamanykit... vajė vajė...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/30 05:32:54 05:32:54

Užlipo ant kur neturėjo užlipti, ane? bus jum ginčytis

rudnosiukas:
Tomas: ...Jei kas nesutinka su mano issakyta nuomone tai jis ne tik kad ne vyras o egoistas,zmotas,begedis ir t.t.

pamanykit... vajė vajė...

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/30 05:43:49 05:43:49

Mangofruit, aišku, kad prezervatyvai per pusę taigi kiekvienas susimoka už save Ir apskritai, reikia džiaugtis ir būti dėkingai, kad šitoks, nugi šitoks vyras dėmesį atkreipė ir dar parodė, kad patinki jam. Tfu...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/09/30 05:48:33 05:48:33

mangofruit0406: Užlipo ant kur neturėjo užlipti, ane? bus jum ginčytis

kas užlipo? kur?

o kas ginčyjosi?

kora

K

2495 įrašai

2009/09/30 05:50:00 05:50:00

teta: ?