Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/29 10:47:32 10:47:32

ką pasidėsi-tą ir rasi. Tu vaišini merginą kava-o ji tave gal vaišins savo gamintais pietumis. Bet tikrai nešautų į galvą kviesti pietų vyrą, kuris nesumokėjo už kavą ...

fotografas: mangofruit0406> sutinku, kad kalbam ne kiek apie saskaitas (ar pinigu turejima/neturejima), bet apie demesio ir pagarbos rodyma. Problema tame, kad zmones [b:3kh8ocym]skirtingai[/b:3kh8ocym] supranta demesi ir pagarba. Pavyzdziui, palyginkit kokiu nors suomiu ir italu kultura. Skirtumai – naturalus, del kulturiniu priezasciu. Ir vienos kulturos (salies) viduje yra skirtumu – del asmenybiu ivairoves. Man asmeniskai pavaisinimas – nera tas budas, kuri vertinciau kaip demesio parodyma. Nesakau, kad nemalonu kai mane pati pavaisina, bet... malonumo didelio nejauciu, esu beveik abejingas vaisinimams. As - toks. Tokios mano paziuros ir mano vertybes, ir susitikt kviesiu panasia i save mergina. Nepanasi eis pas kitus. Nematau problemos vienu zodziu . Problema atsiras tuomet, jei vienas zmogus (ar viena tauta) ims aiskinti, kad tik vienas budas yra “geras”, ir kad visi “normalus zmones” turi daryti vienodai, antraip bus ivertinti kazkaip nemaloniai.

Violetinė> o gal vyrukas parasytu kitaip: "kiekvienas moka uz save". Sie zodziai turi jau kitoki atspalvi, nei tavo parasyti . O siaip sutinku, as - uz atviruma.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/29 10:51:18 10:51:18

fotografas:
Violetinė> o gal vyrukas parasytu kitaip: "kiekvienas moka uz save". Sie zodziai turi jau kitoki atspalvi, nei tavo parasyti . O siaip sutinku, as - uz atviruma.

Nu va, situacija aiškėja. Tai tada galima taip: vaikinas rašo: ieškau merginos trumpalaikiams santykiams (tobiš seksui), kiekvienas už save susimoka pats. O! Aiškiai ir konkrečiai.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/29 10:58:30 10:58:30

Lazdynai: Miela Violetine,
kaipaskaiciaiFotografo anketa, supratau iskart, kad zmogus iesko tik sekso objektu. Jam nieko daugiau ir nereikia.

Jolki palki, perskaičiau anketą ir aš. Nu, durna mano galva, amžinai galvoju per gerai apie žmones. Sakau, gal žmogus kažko nesuprato, gal sakau reikia pamėginti paaiškinti...

Filosofas

F

252 įrašai

2009/09/29 11:00:49 11:00:49

mangofruit0406: ką pasidėsi-tą ir rasi. Tu vaišini merginą kava-o ji tave gal vaišins savo gamintais pietumis. Bet tikrai nešautų į galvą kviesti pietų vyrą, kuris nesumokėjo už kavą ...

Cia jau beveik verslo sanderis: tu man kava, as tau pietus . Ner kavos - ner pietu . Sorry, su manim toks sanderis neivyks. Jeigu mergina mane pavaisins pietumis - tai vaisins is geros sirdies, o ne del to, kad kava pries tai pavaisinau ar kad peilius pagalandau. O jei pietu nekeps - man tai nerupi, ir tai netures itakos bendravimui.
Stai mano poziuris, sakau tiesiai sviesiai, atsirinksim, kas kieno

Matau, vis del anketos nerimstat... O jei buciau ten parases, kad remontuoju automobiliu variklius? Ar tai reikstu, kad neturiu ka pasakyti apie kava? Varikliai ir kava - viens kitam netrukdo. Bet jei norit, galvokit kad trukdo, su jumis nesigincysiu

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/29 11:06:59 11:06:59

fotografas:
O jei buciau ten parases, kad remontuoju automobiliu variklius? Ar tai reikstu, kad neturiu ka pasakyti apie kava? Varikliai ir kava - viens kitam netrukdo. Bet jei norit, galvokit kad trukdo, su jumis nesigincysiu

A kas sakė, kad varikliai trukdo? Tiesiog paaiškina šitokį požiūrį į santykį ir į tą nelaimingą kavą, bent jau man.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/29 11:17:39 11:17:39

O tau be verslo nešovė į galvą, kad gali būti pati paprasčiausia simpatijos išraiška kava ar pietūs? prie ko čia verslas? Na tikrai, man net nebelinksma darosi, kai santykiai dėliojami kaip verslo planas. At tai reiškia, kad lietuviai pasiekėme dugną? Krizė?
kalbėjot apie skandinavus ar italus-lietuviai nuo senų laikų buvo vaišinga tauta. Dabar-plėšome per pusę maikes dėl to, kad gaila merginai nupirkti kavos? Ir kur ritasi pasaulis... Ir ko tos moterys gimdys lietuviams-geriau jau italams. Bent kavos turės.[quote:a0070kwh]Cia jau beveik verslo sanderis: tu man kava, as tau pietus . Ner kavos - ner pietu . Sorry, su manim toks sanderis neivyks. Jeigu mergina mane pavaisins pietumis - tai vaisins is geros sirdies, o ne del to, kad kava pries tai pavaisinau ar kad peilius pagalandau.[/quote:a0070kwh]

Filosofas

F

252 įrašai

2009/09/29 11:22:47 11:22:47

mangofruit0406: O tau be verslo nešovė į galvą, kad gali būti pati paprasčiausia simpatijos išraiška kava ar pietūs? prie ko čia verslas?

O tau nesove i galva, kad vaisinimas nera “privalomas” simpatijos reiskimo budas? Jeigu merginai jauciu simpatija – ji tai supras dar iki atnesant saskaita.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/29 11:25:52 11:25:52

Ką ji supras iki atnešant sąskaitą? kad mokėsis už kavą nors ir labai tau patinka, nes tavo netoks būdas?

fotografas:
mangofruit0406: O tau be verslo nešovė į galvą, kad gali būti pati paprasčiausia simpatijos išraiška kava ar pietūs? prie ko čia verslas?

O tau nesove i galva, kad vaisinimas nera “privalomas” simpatijos reiskimo budas? Jeigu merginai jauciu simpatija – ji tai supras dar iki atnesant saskaita.

Filosofas

F

252 įrašai

2009/09/29 11:36:39 11:36:39

Ji supras, kad jauciu simpatija. Man nereikia papildomai atlikti “finansini vaišingumo akta”, kad mergina pagalvotu - “o, dabar zinau kad jis jaucia man simpatija, kaip faina”. Merginai “bus faina” viso bendravimo metu. O jeigu apsimokejimas uz kava bus viska perbraukiantis “oi kaip nefaina”, vadinasi, saskaitos apmokejimas (pavaišinimas) jai yra [i:23u5qoh0]pats svarbiausias is visu[/i:23u5qoh0] simpatijos reiskimo budu. Be abejones svarbiausias, kitaip neperbrauktu iki tol buvuso bendravimo. Jei pavaišinti yra svarbiausia – tai sorry, nesutapo paziuros ir prioritetai, ir tik apsidziaugsiu, jog bendravimas nutruks. O jei merginai nera svarbiausia – tada ji nekreips demesio ir sekmingai bendrausim toliau.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/29 11:48:43 11:48:43

Bet tai diskusija pjauna į šoną jau. Faina ar nefaina, bet netgi superturtuolė ir supergažuolė bus tikrai bent jau maloniai nustebinta su apmokėta kavos sąskaita, kuri turbūt sieks kokius 5 litus.Gal nebenusipiginkim iki absurdo. Moteris atėjusi ne dėl sąskaitos aikčios faina ar nefaina. Normali aikčios dėl normalaus vyro. O pas normalų vyrą visada rasis piniginėj 5 litai.Juk jau kalbėjome, kad [u:1yfpz8rj][b:1yfpz8rj]į pasimatymą niekas dėl kavos neina[/b:1yfpz8rj][/u:1yfpz8rj], na nebent...ką aš žinau kas..Einama dėl užsimezgusios simpatijos ar būsimų ryšių-nesvarbu ar jie bus ilgalaikiai ar apsistos ties vienu puodeliu kavos.Pvz. turiu draugą, su kuriuo manęs nesieja intymūs ryšiai, susitinkame gal kartą per mėnesį pasikalbėt, bet [b:1yfpz8rj][u:1yfpz8rj]niekada man neleido mokėti [/u:1yfpz8rj][/b:1yfpz8rj]už kavą. Ar sultis.Ar galų gale vyno stiklinaitę.Tiesiog jo savigarba kitokia. [quote:1yfpz8rj]Ji supras, kad jauciu simpatija. Man nereikia papildomai atlikti “finansini vaišingumo akta”, kad mergina pagalvotu - “o, dabar zinau kad jis jaucia man simpatija, kaip faina”. Merginai “bus faina” viso bendravimo metu. O jeigu apsimokejimas uz kava bus viska perbraukiantis “oi kaip nefaina”, vadinasi, saskaitos apmokejimas (pavaišinimas) jai yra [i:1yfpz8rj]pats svarbiausias is visu[/i:1yfpz8rj] simpatijos reiskimo budu. Be abejones svarbiausias, kitaip neperbrauktu iki tol buvuso bendravimo. Jei pavaišinti yra svarbiausia – tai sorry, nesutapo paziuros ir prioritetai, ir tik apsidziaugsiu, jog bendravimas nutruks. O jei merginai nera svarbiausia – tada ji nekreips demesio ir sekmingai bendrausim toliau.[/quote:1yfpz8rj]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume