Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

:)

:

20 įrašai

2009/09/28 19:19:57 19:19:57

fotografas: Neisivaizduoju, kaip galima tiek daug prirasyt tokiu paprastu klausimu. Mokejimas/nemokejimas – tiesiog paziuru klausimas. O paziuros pas visus skirtingus ir bendro atsakymo niekada nebus. Vieni yra senamadiski, kiti naujamadiski. Vieni – dzentelmenai is praejusio amziaus, kiti XXI a. maistininkai. Kiekvienam savo. Siaip jau, kavos klausimas – tai tik vienas is tukstancio klausimu, kur gali sutapti ar nesutapti poziuriai. Svarbu tuos poziurius issiaiskinti ir pasitikrinti, ar jie daugmaz sutampa, ar priimtini.

P.S.
Statistikai: as moku tik uz savo kava

Tipiskas ALFONSAS . Apvercia viska aukstyn kojomis, papucia migla ir sumaiso pateikdamas mela uz tiesa. Merginos, bukite budrios !

Vaivita

V

290 įrašai

2009/09/28 20:22:51 20:22:51

Bet visgi,vyras,nesumokantis uz kava,yra siek tiek geresnis variantas,negu kad vyras,kuris net nesugeba pakviesti merginos i kavine,o jam gera sedeti ant suoliuko ir sitaip bendrauti su mergina per pirma pasimatyma Aisku,jeigu tai butu suoliukas,pvz.,kazkokiam parke,tai cia tokiu atveju viskas normalu,bet kai tas suoliukas-dideliam prekybos centre,kur aplink pilna kaviniu bei restoranu,tai cia jau KLAIKIAU NEGU KLAIKU Ir kokia normali mergina nores su tokiu "kavalierium" susitikti antra karta??

Filosofas

F

252 įrašai

2009/09/29 08:19:36 08:19:36

Vaivita: bet kai tas suoliukas-dideliam prekybos centre,kur aplink pilna kaviniu bei restoranu,tai cia jau KLAIKIAU NEGU KLAIKU Ir kokia normali mergina nores su tokiu "kavalierium" susitikti antra karta??

Puiki ideja! Pakviesiu kada nors mergina ant suoliuko prekybos centre ir paziuresiu kokia reakcija. Jei ateis, pasakysiu kad princeses testa islaike . "Normalios merginos", ateinancios ne pas mane, o kavos gert ir mano pinigu skaiciuot - nedomina. As ne pries kava ir ne pries pavaisinima, bet jeigu merginos prioritetu sarase tai svarbiau uz mane - aciu, nereikia.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/29 09:14:32 09:14:32

Fotografe, manau, akcentus ne ten dedate. Negaliu kalbėti už visas moteris, bet man, pvz., su nepažįstamu žmogumi smagiau eiti kažkur, kur būsiu tarp žmonių ir kur bus galima pasikalbėti, ne per daug triukšminga. Vadinasi, ta vieta bus kavinė arba tiesiog pasivaikščiojimas. Jeigu kavinė, natūralu, kad reikia kažką užsisakyti. Kažką nebrangaus, puodelį arbatos, tarkim. Ir geriant tą arbatą [b:1uojq4c2]bendrauti[/b:1uojq4c2]. Negi aš dėl arbatos eisiu į pasimatymą? Taigi pati galiu ją nusipirkti.
Bet, aišku, čia fantazijos reikalas. Galbūt kažkam patiktų ir galbūt netgi patinka pasimatymus rengti prekybos centruose. Nežinau.
O dėl arbatos, jeigu jums nekyla ranka apmokėti merginos sąskaitą, tai ir nemokėkite. Kažkam nepatiks, kažką gal sužavėsite.

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/09/29 09:52:12 09:52:12

Miela Violetine,
kaipaskaiciaiFotografo anketa, supratau iskart, kad zmogus iesko tik sekso objektu. Jam nieko daugiau ir nereikia.

Filosofas

F

252 įrašai

2009/09/29 10:04:34 10:04:34

Violetine, as ten pusiau juokais rasiau. Uzkietejusios princeses ar siaip aristokrates is nezinia kokio pasaulio dazniausiai “nubyra” dar susirasinejimo etape, tad specialiu testu, kaip taisykle, neprisireikia. Suoliukas Akropoly yra “uzastrinta” klausimo iliustracija – kad geriau suprastumete mano poziuri, Kas Is Tiesu Yra Svarbu. Jeigu “neteisingai” apmoketa saskaita nutraukia tolimesni bendravima, vadinasi, tai merginai saskaita svarbesne uz bendravima. Su tokiu poziuriu negaliu sutikti, man tai absoliuciai nepriimtina. Bet savo nuomones primygtinai nepirsiu, kiekvienas tegul renkasi pagal save.

Lazdynai> apie seksa diskutuojam kitoje temoje . O cia - apie saskaitas. Turi ka pasakyt nenukrypdama nuo temos?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/29 10:18:55 10:18:55

Nereikia išvartyti žodžių. Ne apie sąskaitas eina kalba.Į pasimatymą atėjusi mergina neatneša neapmokėtų savo sąskaitų. Išvis, man net atrodo negraži ši diskusija. tiesiog iš pagarbos ar simpatijos(netgi jei mergina nepatinka!)-vyras galėtų neklausdamas apmokėti už kavos puodelį.Juk prieš einant į kavinę galima išsiaiškinti ko ten einama-ar kavos ar pietų.Moterys ir nesako, kad negali apsimokėti tos kavos-moterims patinka dėmesys. Netgi didžiausiom feministėm.O jeigu toks didelis pinigų trūkumas-gal tuomet prieš kviečiant kavos verta žinoti ar tai yra tas asmuo, su kuriuo norėsiu bendrauti ir gerti kavą. Taip jau yra nutikę, kad pamačius būsimą "kavos " kompanjoną dingsta noras išvis kažką gerti ir tik iš pagarbos žmogui gaišti savo laiką, kad neįžeistum. Manau, kad visos čia pasisakiusios moterys nešasi tuos kelis litukus kavai. Atsargai.

fotografas: Violetine, as ten pusiau juokais rasiau. Uzkietejusios princeses ar siaip aristokrates is nezinia kokio pasaulio dazniausiai “nubyra” dar susirasinejimo etape, tad specialiu testu, kaip taisykle, neprisireikia. Suoliukas Akropoly yra “uzastrinta” klausimo iliustracija – kad geriau suprastumete mano poziuri, Kas Is Tiesu Yra Svarbu. Jeigu “neteisingai” apmoketa saskaita nutraukia tolimesni bendravima, vadinasi, tai merginai saskaita svarbesne uz bendravima. Su tokiu poziuriu negaliu sutikti, man tai absoliuciai nepriimtina. Bet savo nuomones primygtinai nepirsiu, kiekvienas tegul renkasi pagal save.

Lazdynai> apie seksa diskutuojam kitoje temoje . O cia - apie saskaitas. Turi ka pasakyt nenukrypdama nuo temos?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/29 10:23:52 10:23:52

Na nėjaugi tikrai manai, kad kažkas į pasimatymą eina, nes neturi kavos? [quote:1870f3vm]Puiki ideja! Pakviesiu kada nors mergina ant suoliuko prekybos centre ir paziuresiu kokia reakcija. Jei ateis, pasakysiu kad princeses testa islaike . "Normalios merginos", ateinancios ne pas mane, o kavos gert ir mano pinigu skaiciuot - nedomina. As ne pries kava ir ne pries pavaisinima, bet jeigu merginos prioritetu sarase tai svarbiau uz mane - aciu, nereikia.[/quote:1870f3vm]

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/29 10:39:03 10:39:03

mangofruit0406: :shock: Na nėjaugi tikrai manai, kad kažkas į pasimatymą eina, nes neturi kavos? [quote:2lhf29zx]Puiki ideja! Pakviesiu kada nors mergina ant suoliuko prekybos centre ir paziuresiu kokia reakcija. Jei ateis, pasakysiu kad princeses testa islaike . "Normalios merginos", ateinancios ne pas mane, o kavos gert ir mano pinigu skaiciuot - nedomina. As ne pries kava ir ne pries pavaisinima, bet jeigu merginos prioritetu sarase tai svarbiau uz mane - aciu, nereikia.

[/quote:2lhf29zx]

Aha, man kažkaip būtent taip ir persiskaitė

Dabar galvoju, kaip susipaprastintų gyvenimas, jeigu atvirai būtų viskas pasakoma. Pvz., taip ir parašytų vyrukas: ieškau merginos trumpalaikiam nuotykiui (vienkartiniam seksui), mokėti nepasiryžęs (net už kavą). Ir valio! Kandidatūra, manau, atsirastų. O čia..... vynioja vynioja, aiškinasi aiškinasi.... Ai, tik gyvenimo apsunkinimas ir tuščias laiko gaišimas.

Filosofas

F

252 įrašai

2009/09/29 10:42:52 10:42:52

mangofruit0406> sutinku, kad kalbam ne kiek apie saskaitas (ar pinigu turejima/neturejima), bet apie demesio ir pagarbos rodyma. Problema tame, kad zmones [b:354cwfj0]skirtingai[/b:354cwfj0] supranta demesi ir pagarba. Pavyzdziui, palyginkit kokiu nors suomiu ir italu kultura. Skirtumai – naturalus, del kulturiniu priezasciu. Ir vienos kulturos (salies) viduje yra skirtumu – del asmenybiu ivairoves. Man asmeniskai pavaisinimas – nera tas budas, kuri vertinciau kaip demesio parodyma. Nesakau, kad nemalonu kai mane pati pavaisina, bet... malonumo didelio nejauciu, esu beveik abejingas vaisinimams. As - toks. Tokios mano paziuros ir mano vertybes, ir susitikt kviesiu panasia i save mergina. Nepanasi eis pas kitus. Nematau problemos vienu zodziu . Problema atsiras tuomet, jei vienas zmogus (ar viena tauta) ims aiskinti, kad tik vienas budas yra “geras”, ir kad visi “normalus zmones” turi daryti vienodai, antraip bus ivertinti kazkaip nemaloniai.

Violetinė> o gal vyrukas parasytu kitaip: "kiekvienas moka uz save". Sie zodziai turi jau kitoki atspalvi, nei tavo parasyti . O siaip sutinku, as - uz atviruma.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume