2009/05/19 18:47:50 18:47:50
pasimatyme dar neteko už save mokėt ..visad turiu su savim grynu,bet taip gaunasi,kad mane pasikvietęs vyras apmoka saskaita pirmiau nei as speju issitraukt pinigine.. nieko blogo tame nematau...
su kolegom einant kažkur ner net minciu,kad kazkas kitas turėtu apmoket mano saskaita
2009/05/20 18:26:31 18:26:31
paprotys moketi uz moteris atsirado is tu laiku, kai jauni bajoraiciai turedavo palikimo viena-kita dvara, kuris jiems duodavo stabilia renta. uz ta renta jaunikaitis gyvendavo urbanizuotoje vietoveje, ten trindavo suola universitete ir laisvalaikiais su vyrais sededavo klubuose (tada turejusiu kita reiksme). tai va, toks pusiau dykinejantis jaunikaitis, gaunantis pinigus uz egzistavima "per se" nematydavo nieko blogo apmoketi damu saskaitas, juolab kad dirbti niekada netekdavo. tuo tarpu dabar, kiekvienas vyras ar jaunikaitis, gyvena dazniausiai is savo uzdirbtu pinigu, ir poziuris i "mokejima uz moteris" keiciasi. pradejo keistis (sutapimas, dievazi) mazdaug tada, kai stuktelejo emancipacija ir balso teise.
tai va.
isvados, kuriomis nieko nenorejau izeisti, formuojasi pacios
2009/05/20 19:58:42 19:58:42
oj. na per pirma pasimatyma elgiuosi taip. stebiu vyro reakcija, nes man svarbu ar jis dosnus ar sykstus, kokios jo manieros. visada turiu tiek pinigu kiek uzsakau ir dar daugiau(tam atvejui jei pasitaikys ne dzentelmenas:)) dazniausiai, na 99 atvejais is 100 vyras pamates , kad lieciu rankinuka sako, kad jam butu malonu , jei leisciau jam save pavaisinti. BET. uz save leidziu susimoket tik tam vyrui , kuris man PATIKO, net jei kalba eina ir apie 2-3lt. beja galiu ir uz ta"vyra"susimoket, jeigu jo vyru nelaikau, kuris elgesi ne taip kaip man patinka, ar kaip dera. bet kuriuo atveju man daro ispudi, kad mane pasikvietes vyras pats siulasi moket, kartais buna tokiu vyru, kuriam bus izeidimas , jeigu mokesiu uz save. va taip
2009/05/21 06:44:57 06:44:57
Esu vyresnes kartos moteris, ir man malonu kuomet vy ras i pasimatyma atsinesa roziu puokste, pakviecia i kavinuke. visada pasisiulau susimoketi uz save, bet iki siol nei vienas neleido man to padaryti. Per tuos du menesius kai esu Darnios poros nare neteko nusivilti vyrais siuo klausimu.
2009/05/21 15:59:31 15:59:31
elenka: oj. na per pirma pasimatyma elgiuosi taip. stebiu vyro reakcija, nes man svarbu ar jis dosnus ar sykstus, kokios jo manieros. visada turiu tiek pinigu kiek uzsakau ir dar daugiau(tam atvejui jei pasitaikys ne dzentelmenas:)) dazniausiai, na 99 atvejais is 100 vyras pamates , kad lieciu rankinuka sako, kad jam butu malonu , jei leisciau jam save pavaisinti. BET. uz save leidziu susimoket tik tam vyrui , kuris man PATIKO, net jei kalba eina ir apie 2-3lt. beja galiu ir uz ta"vyra"susimoket, jeigu jo vyru nelaikau, kuris elgesi ne taip kaip man patinka, ar kaip dera. bet kuriuo atveju man daro ispudi, kad mane pasikvietes vyras pats siulasi moket, kartais buna tokiu vyru, kuriam bus izeidimas , jeigu mokesiu uz save. va taip
Visiškai sutinku su tavo nuomone, kiekvienoje situacijoje taip ir elgiuosi.
2009/05/21 16:17:23 16:17:23
Manau jeigu vyras rodo iniciatyva ir kviecia kavos puodeliui jis ir turetu moketi,nes jeigu kamuoja finansines problemos galima moteri pakviesti pasivaikscioti.
2009/06/14 10:03:50 10:03:50
Bet as nesuprantu vieno dalyko, sakykime man parodzius iniciatyva susimoketi paciai, vyriskis sutinka, sakykime uz kava-3,50, o as neturiu smulkiu, tai ka tada daryti-prasyt padavejo, kad pakeistu...ne, nu situacija Ar tokiam atvejui butina visada turet pasiruosus smulkiu????
2009/06/14 10:07:31 10:07:31
Vlasta: Bet as nesuprantu vieno dalyko, sakykime man parodzius iniciatyva susimoketi paciai, vyriskis sutinka, sakykime uz kava-3,50, o as neturiu smulkiu, tai ka tada daryti-prasyt padavejo, kad pakeistu...ne, nu situacija Ar tokiam atvejui butina visada turet pasiruosus smulkiu????
taigi juk atneša grąžą
2009/06/14 10:10:24 10:10:24
Vlasta: Bet as nesuprantu vieno dalyko, sakykime man parodzius iniciatyva susimoketi paciai, vyriskis sutinka, sakykime uz kava-3,50, o as neturiu smulkiu, tai ka tada daryti-prasyt padavejo, kad pakeistu...ne, nu situacija Ar tokiam atvejui butina visada turet pasiruosus smulkiu????
paparasyk atskiru saskaitu:) bet jau vyrui kokia geda turetu but
2009/06/14 21:16:30 21:16:30
Nelabai ir tas, ir tas, jau tada verciau nesisiulyt susimoketi...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume