Gal tiesiog pripažink, kad esi šykštus ir viskas. Atsibodo jau skaityti tą patį per tą patį. Sėkmės tau

prakiuręs radiatorius
2012/01/16 13:00:01 13:00:01
Gal tiesiog pripažink, kad esi šykštus ir viskas. Atsibodo jau skaityti tą patį per tą patį. Sėkmės tau
Lorenzo1895
2012/01/16 13:07:20 13:07:20
O kaip gi. Aisku, reikia daugiau. Moteris silpnoji lytis, reikia jomis rupintis.[/quote:2yjr20ll]
Kaip ir minėjau, fiziškai sunkesnius darbus derėtų atlikti vyrams, tas taip. bet prie ko čia kava? Moterys, nepaisant jų silpnesnės fizinės jėgos, sugeba užsidirbti, išlaikyti save pačios. tai kam joms dar tą kava, kaip kokia išmalda? Negi užsidirbančiai, savarankiškai lady savigarba leidžia, kad mokėtų už ją?
Nenoriu vėl kartotis, bet esmė ne šykštume ar piniguose - šūdas tie keli litai. Esmė yra pačiame principe. Jeigu jau savarankiškos, tai savarankiškos, o ne kai patogu - savarankiška, o kai jau nepatogu - tada vaidinu nesavarankišką.
ieva
2012/01/16 15:31:00 15:31:00
Nesislapstyk uz deklaruojamo savarankiskumo.Visvien sykstuolio ausys kyso
43229id_Laputė
2012/01/16 16:37:51 16:37:51
Labai smagi tema Nejaugi šiais laikais tarp jaunų žmonių kavos puodelis taip sureikšminamas???
Kažkada seniai seniai, kai draugavom mokykliniais laikais ir niekas neturėjome pinigų, pas mus galiojo tokia nerašyta taisyklė (gal pravers ir šiomis dienomis?): jei kavos eidavo susitikę draugai-bičiuliai (vaikinai ar merginos, nesvarbu), kiekvienas mokėdavo už save, nebent kuris nors norėdavo kitą pavaišint. Jei vaikinas kviesdavo merginą į pasimatymą, visada mokėdavo jis (na, bent jau mano aplinkoje). Taigi kviesdavo į vietą pagal savo kišenę. Bet už tai mergina paskui jį kviesdavosi namo ir vaišindavo pvz. pyragu. Taip maždaug susilygindavo "investicijos", ir niekas nesijausdavo nuskriaustas. Tas, kuris neturėdavo pinigų kavinei, nebūdamas liurbis stengdavosi ką nors kito įdomaus pasiūlyt - pasivaikščiojimas parke ir netikėtai ištrauktas termosas su bandelėmis būtų buvęs įvertintas labai aukštais balais (vėlgi, kalbu tik apie savo aplinkos žmones...) Taigi jei neturėdavai pinigų, o norėdavai šaunios panelės, tekdavo lavinti smegenėles...
O kalbant apie suaugusius žmones - tai tarptautinio etiketo norma, kad privalo būti pasiruošęs sąskaitą apmokėti tas, kuris kviečia, bet etiška, kad apmoka tas, kurio biudžetas(pajamos) didesnis. Ir tai galioja tiek darbiniuose, tiek asmeniniuose santykiuose.
O pavaišinti moterį kava - vyrui ne prievolė, o privilegija. Tai lyg galantiška padėka už skirtą jam dėmesį. Beje, tokį dėmesį gali vyrui skirti ir moteris - bet klasikinis etiketas neleidžia jai to daryti pirmai Ir sutinku su čia pasisakiusiomis - vyro elgesys pirmojo pasimatymo metu daug ką moteriai apie jį pasako... Esmė ne keli litai už kavos puodelį, o vyro požiūris.
Mano manymu, vyrukas, įtariai žiūrintis, ar mergina apsimokės už savo suvartotus maisto produktus pasimatymo metu - nevertas antro pasimatymo.
ieva
2012/01/16 17:45:52 17:45:52
na ir slykstyne tu Zilos ozkos tau o ne panos .
Svetlana
2012/01/16 18:01:29 18:01:29
Apskritai, su ta kava, atsiranda dar gilesnis klausimas - dėmesys. taip išeina, kad moterims reikia daugiau dėmesio, nei vyrams?[/quote:20g4qyce]
[quote:20g4qyce]Visi puikiai žinome, kad vyrams reikia dėmesio nė kiek ne mažiau. Kur jūs čia matote nelygybę? Jei jūs pamaloninsite merginą dėmesiu, ji jums gali atsilyginti tuo pačiu. Nereikėtų to apskaičiavimo "kas daugiau parodo dėmesio, o kas mažiau" - tai nepadeda kurti ssantykių. Nebent labai jau ryškus vienos pusės nesistengimas, o jūs atrodo ir būtumėte toji pusė...[/quote:20g4qyce]
ieva
2012/01/16 18:45:38 18:45:38
Užskaitau. Šita tarptautinia norma pagal tarptautinį žodyną ar ne barakūda vadinasi?
Pamenu pagal palikta žargoną naxaliavai.
ieva
2012/01/16 20:01:59 20:01:59
kokios dar ozkos??? Jums ką - vargšo gyvūno negaila??? Juk badu numarins, nuspręs, kad ožka už vandens šlakelį susimokėti negali Kuo ta vąrgšelė nusikalto tokiam biesui???
Šūduką ant pagalliuko tokiam nesusipratėliui, o iš tikro, paminėsi mano žodį jaunuoli: jokios normalios panos tu tikrai niekad neturėsi, o jei kokią šavalką ir rasi, tai už seksą babkėm susimokėsi, nes mylėt tokio ..... nieks nemylės
ieva
2012/01/16 20:04:05 20:04:05
Čia komentaras tam besmegeniui Bestabdžių, jei ką
Rutone
2012/01/16 20:14:41 20:14:41
Nu dabar jau visai "smagiai" pasijutau... Mane šiandien (kol kas virtualiai, tiesa) pakvietė taurei karšto vyno. Pasimečiau - sutikt ar ne. O jei lieps susimokėt? Ne bėda, žinoma - už taurę karšto (beje, šaltas brangesnis, bent kur aš lankausi) vyno susimokėsiu, nors pinigais, atleiskit, ne**ku. Ne tame esmė. Jei mane kviečia - tegu už mane ir sumoka. Jei ne - susimokėsiu ir pati. Tačiau jei kviečia ir liepia susimokėt - tas vakaras bus pirmas ir paskutinis. Tiesa, jei vis dėlto bendravimas buvo malonus, tikrai pasisiūlysiu savo dalį apmokėt pati. Neleis - ką gi, atrodo, su tokiu verta pratęst bendravimą. Leis - priklausys nuo to, kaip maloniai praleidom vakarą. Jei buvo labai malonu, galima netgi pusiau sąskaitą apmokėt. Bet anoks čia malonumas bendraut su [i:3qzauv0d]skriagom[/i:3qzauv0d]....