Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 21:50:41 21:50:41

Svečias: kad patikrinti,kuris yra vyras, o su kuriuo net neverta prasideti. Tail akmuso popierelis ateiciai

Va va, o nemokėjimas už kavą irgi yra lakmuso popierėlis. Aiškiai parodo, kuri yra falšyva, ir kuri sveikai žiūri į santykius. Na kam man tokia, kuri pagal puodelį kafijos susidaro nuomonę apie žmogų? tam yra kiti, svarbesni kriterijai. bendravimas, charakteris, išvaizda ir t. t. O ką ta kava? Sumokėjai už kavą - tinki, nesumoki - netinki? tegul eina kitur ieškoti durnių, su tokiais bukais kriterijais.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 21:53:42 21:53:42

taip taip, buduliam svarbiausia isvaizda, nors patys ne poros litu neturi

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 21:57:49 21:57:49

Svečias: taip taip, buduliam svarbiausia isvaizda, nors patys ne poros litu neturi

Not sure if trolling, or just stupid.

[img:3dhbfv6g]http://img585.imageshack.us/img585/245/aaaatrollfacecomic5seem.jpg[/img:3dhbfv6g]

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 22:06:24 22:06:24

oho, cia tai bent kavalierius tikrai kad be stabdziu

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 22:08:37 22:08:37

BeStabdziu:
Svečias: kad patikrinti,kuris yra vyras, o su kuriuo net neverta prasideti. Tail akmuso popierelis ateiciai

Va va, o nemokėjimas už kavą irgi yra lakmuso popierėlis. Aiškiai parodo, kuri yra falšyva, ir kuri sveikai žiūri į santykius. Na kam man tokia, kuri pagal puodelį kafijos susidaro nuomonę apie žmogų? tam yra kiti, svarbesni kriterijai. bendravimas, charakteris, išvaizda ir t. t. O ką ta kava? Sumokėjai už kavą - tinki, nesumoki - netinki? tegul eina kitur ieškoti durnių, su tokiais bukais kriterijais.

Tai kad bendravimas ir charakteris daugmaž aiškus, o beja ir ant šitos nuotraukos nekaip išejęs. Įkelk daugiaunuotraukyčių.Jei gali. Tai tiek jau tų kriterijų.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 22:20:26 22:20:26

Svečias: Įkelk daugiaunuotraukyčių.Jei gali.

[img:5mt7cpll]http://img543.imageshack.us/img543/1130/snargliai.png[/img:5mt7cpll]

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 22:22:41 22:22:41

paieskok nuotraukyciu savo visu ugiu

prakiuręs radiatorius

P

2 įrašai

2012/01/16 08:20:30 08:20:30

Na tu neprivalai už nieką mokėti, neprivalai praleisti moterų pro duris, išvis neprivalai gerbti moterų. Tai bus etiketo stoka. Jei tau taip gerai, ką gi, prašom... Moterys mėgsta dėmesį, kai jas truputi palepina ir svarbiausia, kai joms leidžia jaustis Moterimis. Porą litų kainuojantis puodelis kavos neturi nieko bendro su tavo ar jos atlyginimu. Nei vyrams, nei moterims nepatinka 'skregos'. Jei jau susitikai su moterimi, manau vistiek nori jai padaryti bent šiokį tokį įspūdį, galbūt nupirktas kavos puodelis ir yra gan banalu, bet tai bent jau šis tas.
Tavo gyvenime per daug visokių "kodėl" . Argi taip pat manysi, kodėl per Kalėdas turi mylimajai nupirkti dovaną; kodėl vaikui pampersus pakeisti turi tu, o ne žmona; kodėl jums reikalinga skalbyklė, jei žmona gali plauti rankomis ir pan. Tau jau berods 26 metai, o tu vis kodėl kodėl kodėl... Kai būsi senukas galėsi savęs paklausti kodėl šalia tavęs nėra jokios mylimos moters. Gydik/mažink/naikink savo šykštumą.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/16 11:21:19 11:21:19

prakiuręs radiatorius: Moterys mėgsta dėmesį, kai jas truputi palepina ir svarbiausia, kai joms leidžia jaustis Moterimis. Porą litų kainuojantis puodelis kavos neturi nieko bendro su tavo ar jos atlyginimu.

Va, kaip tik ir atsakei būtent tai, apie ką aš anksčiau kalbėjau. Deja, daug moterų yra egocentriškos, nori kad joms būtų išskirtinis dėmesys, dėl jų būtų neriamasi iš kailio, jos būtų lepinamos ir t. t. Viskas tik MAN, tarsi būtų kokia princesė ir pati savaime kažkokia vertybė, siekiamybė. Ne, mielosios. Ir vyrai, ir moterys yra žmonės, ir tai, kad viena pusė turi stengtis daugiau, rodyti kažkokį ypatingą dėmesį, yra tiesiog šioks toks pažeminimas. na, kodėl aš jau turiu rodyti daugiau dėmesio, negu ji man? Ji kažkuo geresnė už mane?

Apie skalbimą, lyginimą ir kitus buities reikalus net tvarkos nėra - gyveni kartu, kuri gyvenimą kartu, vaikus augini kartu, tai ir privalai visus darbus dalintis. Moterys fiziškai silpnesnės, taip jau gamta sutvarkė, tai vyrams derėtų prisiimti fiziškai sunkesnius darbus, moterims palikti lengvesnius. Čia natūralu. Bet kavos puodelis į tai tikrai neįeina - čia jau moteriško ego glostymas, tarsi tą ego turėtų tik ji viena.

Apskritai, su ta kava, atsiranda dar gilesnis klausimas - dėmesys. taip išeina, kad moterims reikia daugiau dėmesio, nei vyrams?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/16 12:44:49 12:44:49

[quote:i49q1mb6] taip išeina, kad moterims reikia daugiau dėmesio, nei vyrams?[/quote:i49q1mb6]
O kaip gi. Aisku, reikia daugiau. Moteris silpnoji lytis, reikia jomis rupintis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume