prakiuręs radiatorius: Moterys mėgsta dėmesį, kai jas truputi palepina ir svarbiausia, kai joms leidžia jaustis Moterimis. Porą litų kainuojantis puodelis kavos neturi nieko bendro su tavo ar jos atlyginimu.
Va, kaip tik ir atsakei būtent tai, apie ką aš anksčiau kalbėjau. Deja, daug moterų yra egocentriškos, nori kad joms būtų išskirtinis dėmesys, dėl jų būtų neriamasi iš kailio, jos būtų lepinamos ir t. t. Viskas tik MAN, tarsi būtų kokia princesė ir pati savaime kažkokia vertybė, siekiamybė. Ne, mielosios. Ir vyrai, ir moterys yra žmonės, ir tai, kad viena pusė turi stengtis daugiau, rodyti kažkokį ypatingą dėmesį, yra tiesiog šioks toks pažeminimas. na, kodėl aš jau turiu rodyti daugiau dėmesio, negu ji man? Ji kažkuo geresnė už mane?
Apie skalbimą, lyginimą ir kitus buities reikalus net tvarkos nėra - gyveni kartu, kuri gyvenimą kartu, vaikus augini kartu, tai ir privalai visus darbus dalintis. Moterys fiziškai silpnesnės, taip jau gamta sutvarkė, tai vyrams derėtų prisiimti fiziškai sunkesnius darbus, moterims palikti lengvesnius. Čia natūralu. Bet kavos puodelis į tai tikrai neįeina - čia jau moteriško ego glostymas, tarsi tą ego turėtų tik ji viena.
Apskritai, su ta kava, atsiranda dar gilesnis klausimas - dėmesys. taip išeina, kad moterims reikia daugiau dėmesio, nei vyrams?