Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 20:05:06 20:05:06

tokios yra etikos taisyklės, kad kas kviečia kavos, tas ir moka.Tau kaip matau toli iki ju.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 20:08:05 20:08:05

BeStabdziu: Baltinius išsilyginti, valgyti išsivirti aš ir pats galiu. Čia nėra kažkoks žygdarbis, ir tam nereikia kažkokių neeilinių sugebėjimų.

Va cia tipiskas senbernio pasisakymas.
O i tema ir tavo kausima atsakau- niekas niekam nieko neprivalo. Tiesiog yra vyrai, kurie moka elgtis su moterimis ir yra vyrai, kurie nemoka.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 20:13:32 20:13:32

Svečias: tokios yra etikos taisyklės, kad kas kviečia kavos, tas ir moka.Tau kaip matau toli iki ju.

O jei nei aš, nei ji nekvietėm? Tiesiog susitarėm, kad va davai einam kur, pavaikščiosim, į kokį kabaką užeisim. Abipusė iniciatyva.

Svečias:
BeStabdziu: Baltinius išsilyginti, valgyti išsivirti aš ir pats galiu. Čia nėra kažkoks žygdarbis, ir tam nereikia kažkokių neeilinių sugebėjimų.

Va cia tipiskas senbernio pasisakymas.
O i tema ir tavo kausima atsakau- niekas niekam nieko neprivalo. Tiesiog yra vyrai, kurie moka elgtis su moterimis ir yra vyrai, kurie nemoka.

O ką, neteisybė? Negi moterys tikrai galvoja, kad sriubą išvirti - kažkas nerealaus, ko joks vyras niekada nemokės?
Moterys dažnai akcentuoja, kad vyrai turi mokėti elgtis su jomis. Deja, labai retai pačios pagalvoja, ar moka elgtis su vyrais. Egocentrizmas? Man nereikia tokių santykių, kur AŠ galvočiau, kaip čia man reikia elgtis su JA. Man reikia santykių, kur mes kaip lygiaverčiai žmonės eitume viena kryptimi ir gerbtume abu vienodai vienas kita, o ne kažkuris daugiau. Užknisa kartais tas moterų išsidirbinėjimas, atseit jeigu aš jau dama, tai dėl manęs turi vos ne iš kailio nertis - tik jai reikia dėmesio, tik jos norai svarbūs, ir t. t.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 20:17:44 20:17:44

BeStabdziu:
Svečias: tokios yra etikos taisyklės, kad kas kviečia kavos, tas ir moka.Tau kaip matau toli iki ju.

O jei nei aš, nei ji nekvietėm? Tiesiog susitarėm, kad va davai einam kur, pavaikščiosim, į kokį kabaką užeisim. Abipusė iniciatyva.

kazkas juk turejo pasiulyti, kad ir telepatiskai ar pirstais susirodant, bet iniciatyva buna is kazkurio.
ar tik tam vienam pasimatyme buvai?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 20:21:45 20:21:45

Svečias:
kazkas juk turejo pasiulyti, kad ir telepatiskai ar pirstais susirodant, bet iniciatyva buna is kazkurio.
ar tik tam vienam pasimatyme buvai?

Paprastai noras susimatyti išplaukia savaime iš bendravimo, jeigu abiems įdomu ir abu tikrai nori apsižiūrėti. Smulkmeniškai knebinėtis, kas pirmas padarė užuominą apie susitikimą, pasėdėjimą kartu, papliurpimą prie kavos ar picos?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 20:24:26 20:24:26

Na, nezinau... as dar nei vienam svetimam vyrui i kavine nesiuliau. Pasivaiksciot taip. Bet jei jis pasiule kavine, tai net negalvoju moketi.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 20:30:05 20:30:05

Ne tai kad siūlyti vyrui, tiesiog bendrauji su žmogumi, tai savaime gaunasi toks susitarimas. Na, ką veikiam, kur einam? Gal picą kokią suvalgom? Galim picą, o gal geriau sušių? Okei, einam sušių. Tai kas šiuo atveju rodo iniciatyvą? Abu. Paprastai taip yra tariamasi, ką veikti kartu, o ne tai, kad viena pusė siūlo, o kita sutinka arba ne. Elementarus bendravimas, negi tokius kasdieniškus dalykus reikia aiškinti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 20:40:42 20:40:42

tai va butent, vyras ir sako -einam picos arba sulciu, o ne moteris. negi tokius elementarius dalykus reikia aiskunt

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 20:47:05 20:47:05

Abu tariasi ką veikti, o ne tik kažkuris vienas siūlo. Matosi, kad tiesiog labai skirtingai žiūrim į tą patį dalyką. Man santykiuose svarbu bendradarbiavimas, o kažkam gal labiau patinka būti šešėlyje, kai kažkas kitas nusprendžia. Pasirinkimo reikalas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 20:48:30 20:48:30

BeStabdziu:

O ką, neteisybė? Negi moterys tikrai galvoja, kad sriubą išvirti - kažkas nerealaus, ko joks vyras niekada nemokės?
Moterys dažnai akcentuoja, kad vyrai turi mokėti elgtis su jomis. Deja, labai retai pačios pagalvoja, ar moka elgtis su vyrais. Egocentrizmas? Man nereikia tokių santykių, kur AŠ galvočiau, kaip čia man reikia elgtis su JA. Man reikia santykių, kur mes kaip lygiaverčiai žmonės eitume viena kryptimi ir gerbtume abu vienodai vienas kita, o ne kažkuris daugiau. Užknisa kartais tas moterų išsidirbinėjimas, atseit jeigu aš jau dama, tai dėl manęs turi vos ne iš kailio nertis - tik jai reikia dėmesio, tik jos norai svarbūs, ir t. t.

tipinė lietuvos budulio nuomonė.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume