Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 17:21:23 17:21:23

Už kavą moka abu per pusę, arba kiekvienas už save. paprotys, kad vyras moka už moters kavą, siekia tuos laikus, kai dirbo ir materialiai atsakingi buvo tik vyrai, o moterys sėdėjo virtuvėje ir buvo išlaikomos. dabar užsaugo jau kelios kartos dirbančių moterų, taip kad, šitas paprotys neturi prasmės. kodėl vyras turi mokėti, jei moteris save laiko lygiateise ir užsidirba. o gal ji u-dirba net daugiau nei jis? Jeigu moterys taip nori lygybės, turi ją priimti visur, o ne tik ten, kur patogu. juokingai atrodo, kai moteriai mažiau moka už darbą - reikia lygybės, o kai jau suvokėti už kavą, tada jau pas ją įsijungia moteriškumas. Niekad nemoku per pasimatymą už partnerę. ne dėl to, kad būtų gaila kelių litų - nenubiednėčiau aš dėl jų. Iš principo tiesiog.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 18:53:07 18:53:07

[quote:2as6m636] Niekad nemoku per pasimatymą už partnerę. ne dėl to, kad būtų gaila kelių litų - nenubiednėčiau aš dėl jų. Iš principo tiesiog.[/quote:2as6m636]
Ir ka darai? Liepi traukt pinigine ir sakai -nemokesiu? O jei ji sako - i pasimatyma su vyru pinigu nesinesioju. Kas tada?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 19:12:05 19:12:05

Dar nebuvo taip kad pasakytų, atseit pinigų nesinešioja. Kiek buvo atvejų, tai arba sumokėjom per pusę, arba kiekvienas už save. O jeigu pasitaikytų tokia, kuri į pasimatymus pinigų nesinešioja... Na apmokėčiau, aišku, nepaliksi gi žmogaus ant ledo. Bet labai pagalvočiau, ar verta toliau tęsti bendravimą, nes vien jau tas faktas labai daug sako apie moters požiūrį. Jeigu ji dirba, išlaiko save, o pasimatyme kažką vaidina - čia jau yra nenuoseklumas (varto lygybę ir moterišką silpnumą pagal situaciją, kaip jai patogiau), ir man tokios partnerės nelabai reikia. Man patinka nuoseklios moterys - savarankiška, tai savarankiška, išlaikytinė, tai išlaikytinė. Nemėgstu falšyvų žmonių.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 19:22:50 19:22:50

BeStabdziu: Dar nebuvo taip kad pasakytų, atseit pinigų nesinešioja. Kiek buvo atvejų, tai arba sumokėjom per pusę, arba kiekvienas už save. O jeigu pasitaikytų tokia, kuri į pasimatymus pinigų nesinešioja... Na apmokėčiau, aišku, nepaliksi gi žmogaus ant ledo. Bet labai pagalvočiau, ar verta toliau tęsti bendravimą, nes vien jau tas faktas labai daug sako apie moters požiūrį. Jeigu ji dirba, išlaiko save, o pasimatyme kažką vaidina - čia jau yra nenuoseklumas (varto lygybę ir moterišką silpnumą pagal situaciją, kaip jai patogiau), ir man tokios partnerės nelabai reikia. Man patinka nuoseklios moterys - savarankiška, tai savarankiška, išlaikytinė, tai išlaikytinė. Nemėgstu falšyvų žmonių.

gyvenime nesu maciusi tokio kvailo vyro ir nuo tokio iskart begciau kuo toliau.Nieko tu nesusirasi su tokiom savo paziurom. Paminesi mano zodi, jaunuoli. Bet koks cia tu ir jaunuolis, senbernis ir tikrai del tos priezasties.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 19:45:33 19:45:33

Svečias:
gyvenime nesu maciusi tokio kvailo vyro ir nuo tokio iskart begciau kuo toliau.Nieko tu nesusirasi su tokiom savo paziurom. Paminesi mano zodi, jaunuoli. Bet koks cia tu ir jaunuolis, senbernis ir tikrai del tos priezasties.

Aha, senbernis paliubomu, 26 metų. Are you serious?

Ne, nu bet tu logiškai paaiškink. Kodėl aš turiu už ją mokėti, jei mes abu dirbantys, savarankiški suaugę žmonės?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 19:52:30 19:52:30

Kodel kodel...? o todel! Su tokiais "kodel" tikrai nieko nerasi.
Zinoma, mes moterys, viska galim pacios. Ir pasilinksmint be vyru, ir seksa pacios pasidaryti, ir vaikus uzsiauginti.
Tu paklausk, ar moteris nores su tavim tokiu kodelcium i antra pasimatyma paskui aiskink, kad nekviesi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 19:54:42 19:54:42

BeStabdziu:
Svečias:

Ne, nu bet tu logiškai paaiškink. Kodėl aš turiu už ją mokėti, jei mes abu dirbantys, savarankiški suaugę žmonės?

Senbernyste ne amzius ,o mastymo budas. Tamsta jau tikrai toks esi

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 19:56:48 19:56:48

Svečias: Kodel kodel...? o todel! Su tokiais "kodel" tikrai nieko nerasi.
Zinoma, mes moterys, viska galim pacios. Ir pasilinksmint be vyru, ir seksa pacios pasidaryti, ir vaikus uzsiauginti.
Tu paklausk, ar moteris nores su tavim tokiu kodelcium i antra pasimatyma paskui aiskink, kad nekviesi.

Svečias:
Senbernyste ne amzius ,o mastymo budas. Tamsta jau tikrai toks esi

2 atsakymai, bet abu ne į mano klausimą.
Kartoju: kodėl aš turiu mokėti už merginą, jei mes abu dirbantys, savarankiški suaugę žmonės?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/15 19:57:35 19:57:35

BeStabdziu:
Svečias:

o moteris kai tavo baltinius lygins irgi per puse, t.y. tavo nelygins, tik savo? Ir tik sau virs valgys?
Tu kvieti paną kavos, tu ir sumoki uz ja ir nesiaiskini - dirba ji ar ne. Ai, bet ka cia durnam aiskinti, del to ir teuzdirbi minimuma, kad tupas esi, jokio dzentelmeniskumo neturi.

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/15 20:03:12 20:03:12

Baltinius išsilyginti, valgyti išsivirti aš ir pats galiu. Čia nėra kažkoks žygdarbis, ir tam nereikia kažkokių neeilinių sugebėjimų. Aiškiai matau, kad negali argumentuotai atsakyti į klausimą, kodėl aš turiu mokėti už savarankišką, užsidirbančią šiuolaikinę merginą. O tavo tokie asmeniškumai ir emociniai pratrydimai, apeliavimai ad hominem "tu esi tupas, tu neturi džentelmeniškumo" tau garbės nedaro. Paprastai, tokius "argumentus" vartoja kalvarijų turgaus rafinuotos damos. Gal reikia mokėti atskirti diskutuojamą temą nuo diskutuojančių asmenybės, ir nenusukinėti kalbos. Nežinai kodėl turėčiau mokėti, tai nežinai, taip ir sakyk, nesitaškiusi čia savo tais epitetais.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume