Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 10:13:12 10:13:12

Nemanau, kad su finansais problemu turejo, tiesiog mastymas toks: kam uzsakineti kava, jei neaisku ar pana patiks.

30metis

3

5 įrašai

2011/07/08 14:53:57 14:53:57

As per pasimatymus visada apmoku viska. Ir siandien pagalvojau, o kam man viso to reikia? Jeigu as is jos duok dieve aciu isgirstu. Tai cia geriausias atvejis. Maza to , kad dar gryzusi isdes mane i suns dienas per interneta ir draugems. Kam man stengtis del tos , kuriai i mane nusispjaut. Ar as esu ar ne. Tai jau geriau kur su savo sese nueit. su zmogum kuris tikrai mane myli. Negu gaist laika ir pinigus del tokiu zmoniu. Tiek su viena bendravau. Tiek laiko sugaisau ir viskas veltuj. Tai kam man tada to reikia? Man pinigu negaila. Man paciam malonu suteikt toki malonuma moteriai. Bet is kitos puses kol nera jokiu tarpusavio santykiu....

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 15:12:16 15:12:16

Jei skrudzas busi, kavos puoduko gailesi, visos panos nuo taves pabegs. Galvos esi nesveikai sykstus, o toks vyras- menkas zdiaugsmas. Toks net pedkelniu per dekretines nenupirks, nei vaikui sauskelniu.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/08 15:13:23 15:13:23

30metis: As per pasimatymus visada apmoku viska. Ir siandien pagalvojau, o kam man viso to reikia? Jeigu as is jos duok dieve aciu isgirstu. Tai cia geriausias atvejis. Maza to , kad dar gryzusi isdes mane i suns dienas per interneta ir draugems. Kam man stengtis del tos , kuriai i mane nusispjaut. Ar as esu ar ne. Tai jau geriau kur su savo sese nueit. su zmogum kuris tikrai mane myli. Negu gaist laika ir pinigus del tokiu zmoniu. Tiek su viena bendravau. Tiek laiko sugaisau ir viskas veltuj. Tai kam man tada to reikia? Man pinigu negaila. Man paciam malonu suteikt toki malonuma moteriai. Bet is kitos puses kol nera jokiu tarpusavio santykiu....

Taip sutinku, bet tai požiūrio reikalas. Jeigu būsi nusiteikęs už tai ką duodi gauti kažką mainais, tai žinoma taip neįvykus jausiesi prastai, aš visada einu į susitikimus nesitikėdamas nieko , su nuostata – nustebink mane. Duodi ir neprašai nieko atgal, o paskui arba nustembi arba paprasčiausiai nesuki sau galvos, ar buvo kažkoks atsakas ar ne. „Pirkti“ jausmai nėra tokie saldūs – buvau ten ačiū, nebereikia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/16 22:08:57 22:08:57

30metis: As per pasimatymus visada apmoku viska. Ir siandien pagalvojau, o kam man viso to reikia? Jeigu as is jos duok dieve aciu isgirstu. Tai cia geriausias atvejis. Maza to , kad dar gryzusi isdes mane i suns dienas per interneta ir draugems. Kam man stengtis del tos , kuriai i mane nusispjaut. Ar as esu ar ne. Tai jau geriau kur su savo sese nueit. su zmogum kuris tikrai mane myli. Negu gaist laika ir pinigus del tokiu zmoniu. Tiek su viena bendravau. Tiek laiko sugaisau ir viskas veltuj. Tai kam man tada to reikia? Man pinigu negaila. Man paciam malonu suteikt toki malonuma moteriai. Bet is kitos puses kol nera jokiu tarpusavio santykiu....

O tu tikiesi is pirmo zvilgsnio tarpusavio santykius sukurti? Keistai mastai. Antras zingsnis bus- vegybos is pirmo pasimatymo

OLIAAA

O

1 įrašai

2011/11/17 13:27:34 13:27:34

Na kaip tai kas moka...aišku,kad vyras

Eneira

E

6 įrašai

2011/11/17 14:44:49 14:44:49

O aš manau, kad nėra tokios nuostatos, kad vaikinas būtinai turi mokėti už merginą. Dažnai einu į susitikimus vos po trumpo pokalbio internete. Reali pažintis žymiai geriau, nei ilgi susirašinėjimai prie pc ekrano. Tad jei būdama vaikinu ir dažnai susitikdama mokėčiau už visas merginas, taip ir bankrutuot galima Tad visada pasiūlau susimokėti už save.. Jei vaikinas su tuo sutinka, nematau nieko blogo.

Nors buvo tokia nejauki situacija, kai pasiūliau susimokėti už save. Vaikino veidas persikreipė ir su baisiu pykčiu buvo išrėžta, kad nedaryčiau nesąmonių ir slėpčiau piniginę.. Aišku, noras sumokėti - nieko blogo. Bet to parodymas buvo kažkoks nesveikas. Dar bandžiau klausti kodėl tai nesąmonė ir t.t., bet kaip koks maniakas, kiek pakėlęs balso toną, kartojo, kad slėpčiau piniginę ir baigčiau daryt nesąmones. Iš kart apsidžiaugiau, kad mes kavinėj, o ne kokioj atokioj vietoj dviese, nes jo veido išraiška buvo kaip iš kokio siaubeko

Nikas

N

14 įrašai

2011/11/17 18:19:50 18:19:50

Tas, kurio charizma stipresnė. O jei rimtai, aš už tai, kad vyras.

gx

G

5 įrašai

2011/12/02 15:23:52 15:23:52

reikia susikurt savo teisingas taisykles ir visada ju laikytis, jei as kvieciu isgert kavos, reiskia as vaisinu kava, jei uzsimano ir pavalgyt, galiu pasakyt kad turiu tik kelis litus, jei kvieciu pietaut, moku ir uz pietus, jei man tiesiogiai pasiulo ar duoda suprast kad "einam i kavine" butinai paklausiu: ar nori mane pavaisint ? jei pana i tai pasako kad "pagal viska vyras turetu vaisint" tai tokia pana galima cia pat vietoj palikt ir uzmirst
jei pakvietei pana kavos isgert, o ji pati ima uzsisakinet brangius patiekalus, tikrai nebutina uz ja moket, pagal istatyma moka tas kas uzsake, gali ramiausiai uz save sumoket o nagla pana palikt aiskintis su restoranu ar policija
pakvietus "kavos isgert" galima pasidaryti namuose i termosa, ir nusivezti pana su masina kur i grazia vieta ir issitraukti termosa, arba jei be masinos, ateit su kuprine, nusivest i parka ar kitur i grazia vieta ir issitraukt termosa...atidziai sekti kaip i tai sureaguoja, jei reakcija teigiama, reiskia pana verta demesio, ji tikrai domisi tavimi ir nesitiki kad ja nuolat vaisinsi kavinese, tokia galima ir i kavine ramiausiai vestis zinant jog jai tai jai nera svarbiausias dalykas, jei i termosa reaguoja neigiamai, arba bent jau tyliai bet suraukia nosyte, tai su tokia neverta bendraut, nes reiskia ji tikejosi kad ja vedziosi po kavines ir visada uz ja mokesi...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/02 15:44:09 15:44:09

Teisingai, pradžiai elementarus etiketas - moka tas, kas kviečia ir tai nepriskiriama ką kviečia - draugę/ą, šiaip pažįstamą ar simpatijos objektą. Toliau jau galantiškumo/ džentelmeniškumo reikalas - už merginą sumokėti mandagu. Už pažįstamus irgi tik pravartu paminėti, kad sekantis kartas - "on you" , man pvz. taip yra priimtiniau, nes atkrenta nereikalingos sąskaitos peržiūros, analizės ir pinigų krapštymas bei bendri "arbatos" kiekio sprendimai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume