Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/26 15:09:07 15:09:07

Svečias:
senas hrienas: Nu man, kaip senai davatkai smalsu, kaip ten su ta kava, pasipasakokit kas buvot , kaip ten elgtis reikia
o tai dar kas pakvies netycia, apsijuokti nebijau, bet zmogus nusivils.

eikim kavos, as tave pamokysiu

Na stai ir mokytoja(s) ? atsirado, zandai kad israude, kad tik gaivint nereiketu per pamoka, bo dar neteko : ) O kokiame mieste vyks apmokymas?

rasytuxss

R

22 įrašai

2011/03/26 21:30:54 21:30:54

ooo,tema sena kaip pasaulis ,kas moka,dzentelmenas turbut

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/25 21:14:40 21:14:40

senas hrienas:
Svečias:
senas hrienas: Nu man, kaip senai davatkai smalsu, kaip ten su ta kava, pasipasakokit kas buvot , kaip ten elgtis reikia
o tai dar kas pakvies netycia, apsijuokti nebijau, bet zmogus nusivils.

eikim kavos, as tave pamokysiu

Na stai ir mokytoja(s) ? atsirado, zandai kad israude, kad tik gaivint nereiketu per pamoka, bo dar neteko : ) O kokiame mieste vyks apmokymas?

Nepastebejau, kad uzkibo...

o kokiame Tamstai butu patogiau mokytis?

xxx

X

308 įrašai

2011/04/26 08:34:11 08:34:11

Svečias:
Svečias: Man teko sumoket uz save ir vyruka is DP, nes priartejus prie kavines paaiskejo, kad jis neturi pasiemes pinigu. Tai , kad sumokejau uz abu dar buvo puse bedos, bet kad neatsiprase uz nepatogia situacija ir net aciu nepasake - va cia tai jau virsune...
Po sito dar bande man rasyti.

Būčiau apsisukus ir ėjus atgal. Jei mane kviečia, tai mane ir vaišina.

Ir apskritai juokinga, kad dar kitiems kyla klausimas, kas moka už kavą, arbatą ar pan. Vargšės moterys bijo pasirodyti išnaudotojos materialistės, neišgalinčios susimokėti kavinėje. O vargšai vyrai įsivaizduoja, kaip taip patikrins moterį.......

Aš tai padariau taip,kai man vaikinas pasakė,jog pinigų nesineša į pasimatymus, o kavos matai gerti nori... tai va sakau kortelių turi banko..turi.. tai va einam ki bankomato išsiimsim kiek ten mums kavai reikia...nes aš sakau pati irgi nesinešioju, nes už mane visada kiti moka ;D Tai ką...nuėjo ir išsiėmė ...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2011/04/26 09:56:24 09:56:24

rasytuxss: ooo,tema sena kaip pasaulis ,kas moka,dzentelmenas turbut

arba princas... ant balto arklio..., geras toks, kai ant balto arklio nejodinėja...

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/27 17:35:35 17:35:35

Arklio nereikia. Rutas nues, kiema prikakos...

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 23:25:34 23:25:34

Siandien priejau isvados, kad jei kavineje vyras pradeda aiskinti, jok yra pavalges ir atsigeres, reiskia- moteris jam nepatinka. Vyrai, ar tikrai taip yra?
P.S. Gerai, kad ir man jis nepatiko, o tai dabar zudyciaus

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/07 13:43:00 13:43:00

Svečias: Siandien priejau isvados, kad jei kavineje vyras pradeda aiskinti, jok yra pavalges ir atsigeres, reiskia- moteris jam nepatinka. Vyrai, ar tikrai taip yra?
P.S. Gerai, kad ir man jis nepatiko, o tai dabar zudyciaus

Netiesa. Priklauso nuo to, kokiu metu susitinkate, man irgi nėra priimtina valgyti antrus pietus ar vakarienę. Čia greičiau „skrudžas“ koks pasitaikė, mano galva jeigu pasimatymas katastrofa, tai kodėl situacijos nesušvelninti ir nepasimėgauti puikia vakariene, na nenumirsi, kad pavaišinsi mergina nors ji tau ir nelabai patinka, bet galutiniame variante nematau problemos – jeigu nepavyko užmegzti pažinties, bent gali prisiminti skanų maistą, žodžiu „win –win“

rasytuxss: ooo,tema sena kaip pasaulis ,kas moka,dzentelmenas turbut

arba jo tete arba mama, jei neteko tokių "džentelmenų" sutikt laiminga esate

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/07 19:41:06 19:41:06

ne visi tokie normalus, kaip tu deepsorrow , buna tokiu, kad pradeda aiskinti , jok atsigere. o kavineje tycia padaveju nekviecia. karta padaveja ir nepriejo. taip ir likom negere...
nuo troskulio nemiriau, bet juokinga kazkaip ir graudu del tokio vyro mastyno.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/07 21:13:44 21:13:44

Svečias: ne visi tokie normalus, kaip tu deepsorrow , buna tokiu, kad pradeda aiskinti , jok atsigere. o kavineje tycia padaveju nekviecia. karta padaveja ir nepriejo. taip ir likom negere...
nuo troskulio nemiriau, bet juokinga kazkaip ir graudu del tokio vyro mastyno.

Aš negaliu tuo patikėt. Kam tada išvis vestis į kavinę, jeigu problemos su finansais. Būna visiem prastų laikotarpių, bet tai galva tam ant pečių, net nežinau jeigu man būtų per prabangu nusivesti merginą į restoraną, pasitelkčiau draugus ir manau netikėtai draugų paruoštas staliukas dviem parko vidurį sukeltų ne ką mažesnį įspūdį nei kavinė o priklausomai nuo laiko gal ir pranoktų, sakyčiau vakarienė po žvaigždėtu dangumi skamba gana romantiškai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume