Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

feliacijus

F

55 įrašai

2008/12/21 20:08:38 20:08:38

bobos turi visada vyram pirkt kava.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2008/12/26 00:56:27 00:56:27

feliacijus: bobos turi visada vyram pirkt kava.

yeh, o prie kavos reiketu konjako...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/02 22:54:09 22:54:09

Prisiskaiciau situ diskusiju ir pabandziau ana savaite susimoketi pati. Visi trys vyrai grieztai neleido. Nu nezinau, kame tas moteru lygiateisiskumo jausmas. As pasijutau kvailai. Daugiau nesisiulysiu.

prettiness

P

3 įrašai

2009/01/08 20:29:43 20:29:43

As praktiskai visada parodau arba pasakau, kad susimokesiu. Priklauso nuo vyru: vieni tai priima kaip normalu reiskini ir abu susimokam kas sau, o buna, kad ir isizeidima parodo, "nusodina", tada jau pasielgiu subtiliai moteriskai ir leidziu sumoketi. Man keistos tos moterys, kurios tikisi ir laukia, kad uz jas turi arba privalo vyrai atsiskaityti - nesvarbu, kad ir tik uz puodeli kavos.

eule`

E

9 įrašai

2009/01/09 08:54:14 08:54:14

kai einu prima karta i pasimatyma, visada nejaukiai jauciuosi del to, kas moka uz "kava"... kaip cia jau dauguma rase, visada reikia susimoket uz save, nors gerbiu tuos vaikinus, kurie net nespejus man issitraukt pinigine, pasako, kad jis vaisina (ir nelaukia mano reakcijos pateikus saskaita) nes ir siaip nesusitinku su vaikinais, kuriu nelabai gerai pazistu, manau tai butu laiko gaisimas tiek man tiek jam... man labai svarbu, kad vaikinas nebutu materealistas ir neskaiciuotu kiekviena centa nes pati tokia neesu

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/09 12:21:56 12:21:56

Kaip raso Zigfrid-"As visada apmoku saskaitas kavineje. Visi normalus vyrai ta daro. O tie kurie nesugeba apmoketi ir nori, kad uz juos moteris apmoketu yra pederastai."

Ir nera apskritai cia apie ka kalbeti. O jeigu yra tokiu mumiju moteru, kurios nesijaucia vertos, kad vyras joms sumoketu uz kavos puodeli, tai ju saviverte labai zema arba labai dirbtinai feministiskai uzkelta, del tam tikru priezasciu

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/09 12:29:43 12:29:43

Siulyciau baigti sia diskusija. Ir padiskutuoti, kad turetu nesti per tilta vestuviu metu?? Garantuoju, kad tie visi subobeje alfoseliai, ieskantys lygiaverciu partneriu ras 100 ir 1 priezasti, kad moteris bent jau turetu pasiulyti pernesti arba nesti iki puses tilto..to, kur Kaune per Nemuna..

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/01/10 23:48:52 23:48:52

siaip susimoku uz save kai ziuriu i vyra kaip i potencialu drauga, o ne partneri...nors dazniausiai neleidzia
nemanau kad 30 litu ar panasaus dydzio saskaita labai patustintu vyro pinigine...
sumoketi uz moteri cia kaip ir vyriskumas...ir dauguma vaikinu mielai saskaitas apmoka...o skaiciuoti centus uz kava tai cia jau isvis

Monika

M

29 įrašai

2009/01/16 16:30:08 16:30:08

galiu pasakyt tik tiek,kad tie vyrai,kurie negali sumomket uz pana kavineje,jie yra tikri ALFONSAI.Taigi,jei jau negali to padaryt,kokio reikalo kvieti i kavine?jei jau taip,geriau reciau ten nueik,bet kaip sakant neprisidaryk gedos parodydamas savo ALFONSISKA puse:)

Raa

R

103 įrašai

2009/01/16 20:37:53 20:37:53

smilgute: Siulyciau baigti sia diskusija. Ir padiskutuoti, kad turetu nesti per tilta vestuviu metu?? Garantuoju, kad tie visi subobeje alfoseliai, ieskantys lygiaverciu partneriu ras 100 ir 1 priezasti, kad moteris bent jau turetu pasiulyti pernesti arba nesti iki puses tilto..to, kur Kaune per Nemuna..

Juokinga, kai žmonės duoda pavyzdžius ir nelabai įsigilina, kad jų vartojami žodžiiai reiškia visiškai ką kitą..

Alfonsas - moterų išlaikytinis. O ne normalus subrendęs ir savimi pasitikintis vyras.
O mergina, besismulkinanti, kad čia jos garbės reikalas, kad vyras už ją sumokėtų - eilinė dinama

Beje, Smilgute, ar žinai kokia tikroji etnologinė prasmė? Ant rankų žmoną neša vyras.. anapilin. Mirusią mylimąją į kapus. Štai taip. Vien dėl to nenoriu kad mane kas per tiltus nešiotų )) O ne "per pusę".
Beje o sako kad paprotį nešti per tiltus sovietmečiu išgalvojo taksistai - jaunasis puškuoja, o skaitliukas tiksi...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume