Patikslinsiu kolega, ne pedarastai bet greiciausiai alfonsai, zigolo arba siaip skrudzai makdakai

alicijute
2008/12/20 14:59:07 14:59:07
Patikslinsiu kolega, ne pedarastai bet greiciausiai alfonsai, zigolo arba siaip skrudzai makdakai
f-1
2008/12/20 15:39:57 15:39:57
Na jei as pakvieciu,as ir sumoku,jei mane pakvies,uz savo pats susimokesiu
smilgute
2008/12/20 16:03:37 16:03:37
Labai teisingai pasake Zigfridas! Ir tai ypac veiksminga, kad pagaliau visa esme pasake VYRAS. Manau visos moterys gerbs tokius, nors tokiu, ypac inete, nera duag:))Pagarba Zygfrid, o visi kiti, kuriems dar kyla kazkokiu tai klausimu del apmokejimu (ypac uz kava...), tik apgailetini alfonsai...Moterys, nekurkit su tokiais gyvenimo ir ypac negimdykit vaiku, nes liudna bus...;))
baubas
2008/12/20 16:47:29 16:47:29
Tikrai daugiau nebendraučiau su mergina, kuriai atrodo savaime suprantamas dalykas, kad už ją turiu sumokėti. Man reikia sau lygios partnerės, o ne išlaikytinės. Žinoma, jei mergina nors kažkiek patiko, sumokėsiu aš, bet pirmiau ji turėtų pasisiūlyti už save mokėti pati.
sangrija
2008/12/20 18:14:17 18:14:17
už kavą nemokėjau ir nežadu mokėt jei mane kviečia. Kas kviečia, tas ir moka, yra tokia nerašyta taisyklė ir taškas.
O man įdomi jūsų nuomonė kitu klausimu- vienasyk surizikavau ir pakviečiau vyrą į savo namus- prieš tai ilgai bendravę el.paštu buvom, telefonu. Tai va, atvažiavo, ir nei nusususio šokolado už pora litų neatsivežė....nors laaaaaabai turtingas...Ką apie tai manot??
Zygfrid
2008/12/20 18:37:08 18:37:08
Galiu paaiskinti. Gal jis labai skubejo tave pamatyti ir nespejo to sokolado prigriebti. Na yra tokia vyriska logika. Ir tai nereiskia, kad jei vyras neatnese sokolado viena diena, kad kita diena nepadovanos tau mersedeso. Jus moterys nesuprasite vyru vistiek. Tik zinau, kad jei vyras vaziuoja pas moteri- tai butinai pasiima prezervatyvu. O visa kita, nera taip svarbu. Ir seip, jei moteris kviecia i svecius, tai atrodo, kad ji jau turi namuose apsirupinusi visko ko reikia. O jei neturi, tai pasako ka atsivezti. Bent as visada paklausiu ka atvezti. Nes gal ne sokolado o braskiu ji nori...
Zygfrid
2008/12/20 18:45:42 18:45:42
jei mergina nors kažkiek patiko, sumokėsiu aš- tai gal vaziuok i vokzala ir ten mokek toms kurios patinka..
jei ple pakvieti mergina, tai savaime suprantama kad turi sumoketi, nes tu esi vyras. o jei mergina tau nepatinka tai ir nekviesk.
Ir naturalu, kad vyrai iesko lygiavertes partneres, tiesiog yra taip susikloste tradiciskai, nepriklausomai kiek moteris uzdirba, kavinese moka vyrai. ir as tam pritariu. aisku, nepritariu, kad vyras turi moteriai pirkti visokius batus ir visa kita jei jie nera seima.
aiku yra moteru kurios isizeidzia jei vyras uz jas moka. bet as laikausi nuomones, kad sitoje vietoje feminizmas nepriimtinas.
sangrija
2008/12/20 19:38:00 19:38:00
jo, skubejo:))))))))patikejau:)))dovanu man nereikia, bet eit i svecius tusciom rankom...nu nezinau nezinau... man tai nepriimtina:) Ir visai nesvarbu, kad namie pas mane tu saldainiu atsargu menesiui i prieki pakanka:)
Smilkalas
2008/12/20 20:16:13 20:16:13
Sangrija, jei Jums daug svarbiau atnešė vyras dovaną ar ne, nei pats vyras, jo dėmesys ir bendravimas, tai ir nebetęskite pažinties su juo. Padarysite gerą darbą - jam gyvenimas taps daug lengvesnis.
donnna
2008/12/21 18:01:54 18:01:54
cia gi ne apie dovanas kalba eina...
nu kiek buku vyru....