Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

vaidas1985

V

160 įrašai

2011/01/11 21:12:06 21:12:06

renata24_: Dėl vaido1985 būkit tolerantiškesni - jis turi protinę negalią... Aš irgi taip variau, bet tik vėliau paprotino. Gyvenkim draugiškai

kokia protine negalia? pas mane yra nuo klausos sutrikusi esu neprigirdantys nesioju su klausos aparatu ir uz tai turiu negalia as nevezimuose. ir tu cia apie mane nekalbek neleidziu tau supratai?

renata_

R

358 įrašai

2011/01/11 21:17:37 21:17:37

Tai dėl to tau yra sunkiau su kalba ir tiek. Nu nepyk, bet taip yra.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/11 21:18:44 21:18:44

vaidas1985:
renata24_: Dėl vaido1985 būkit tolerantiškesni - jis turi protinę negalią... Aš irgi taip variau, bet tik vėliau paprotino. Gyvenkim draugiškai

kokia protine negalia? pas mane yra nuo klausos sutrikusi esu neprigirdantys nesioju su klausos aparatu ir uz tai turiu negalia as nevezimuose. ir tu cia apie mane nekalbek neleidziu tau supratai?

Vaidas, su tavim viskas gerai, niekas blogai nesako.

vaidas1985

V

160 įrašai

2011/01/11 21:25:51 21:25:51

Svečias:
vaidas1985:

Vaidas, su tavim viskas gerai, niekas blogai nesako.

zinau aciu tau thank you
ir pasakykit renatai kad daugiau apie mane nepasakoti nes kiti merginai sugadins

Riūškė

R

8 įrašai

2011/01/11 21:28:26 21:28:26

deepsorrow:
EmilyB:
Jei charakteris vyriškio lėtesnis(mergina buksyras- vaikinas stabdis ) gal jam būtent ir reikia šalia tokio žmogaus, kad tarpusavio santykiuose vyrautų harmonija. .

Laba vakara, nė už ką nesutikčiau, kad vyras stabdis ir mergina "žirgas" gali rasti tarpusavio harmoniją
mergina pavargs... tai tik laiko klausimas... juk visiems reikia, net ir patiems "kiečiausiems", kad ir juos kažkada partneris "tympteltų"... o toks vyras šalią iniciatyvios, veiklios merginos jausis nevykėliu. Gal ir slėpsis tuo, kad didžiuojasi tokia moterimi, bet manau, kad jausis STABDŽIU.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/11 21:56:02 21:56:02

is praktikos pastebejau, kad jei vyrui parasau as, jis nevertina, bendravimas buna kazkoks atsainus, nors mandagus, bet taip lyg is pareigos atrasineja. o kai tas pats vyras man paraso pirmas, visai kitaip. tuomet jis stengiasi, jam idomu. taip teko bendrauti su keliais vyrais ir rezultatras toks pats.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/01/11 22:04:11 22:04:11

Aurrrelija:
deepsorrow:
EmilyB:
Jei charakteris vyriškio lėtesnis(mergina buksyras- vaikinas stabdis ) gal jam būtent ir reikia šalia tokio žmogaus, kad tarpusavio santykiuose vyrautų harmonija. .

Laba vakara, nė už ką nesutikčiau, kad vyras stabdis ir mergina "žirgas" gali rasti tarpusavio harmoniją
mergina pavargs... tai tik laiko klausimas... juk visiems reikia, net ir patiems "kiečiausiems", kad ir juos kažkada partneris "tympteltų"... o toks vyras šalią iniciatyvios, veiklios merginos jausis nevykėliu. Gal ir slėpsis tuo, kad didžiuojasi tokia moterimi, bet manau, kad jausis STABDŽIU.

Tai nereiškia, kad ji visada turės jį „tempti“ – ne, čia jūs leidžiatės į kraštutinumus. Kitas dalykas koks gali būti tas “ tempimas“ gal jam tiesiog reikia užsiminti ir jis jau lėtai, bet užtikrintai ims judėti ta linkme. Kaip ir visame kame, rezultate dažniausiai vertinama kokybė, todėl greitai/staigiai nevisada reiškia gerai. Manau atsiras sričių, kuriose būtent jūsų išsirinktas vyras gali ir žinoma sublizgės, nes juk išsirinkote. O padaro, kuris tik sėdi ant sofkutės, geria alų (pirkta iš pinigų, kuriuos uždirbo jo moteris) ir tik inkščia kokie visi blogi, nereiktu klaidingai painioti su bendriniu vyriškos lyties „Homo sapiens sapiens“ – tai tik panašus primatas, kuris gali sublizgėti pilvo auginimo arba kiaušinių krapštymo varžybose.

O tai kad gali jaustis blogai, nemanau - vertiname viska, kur kas ramiau nei jūs , nerezgame galvoje tūkstančio galimų problemos sprendimo būdų (dažnai jos išvis nepastebime) nes tiesiog neturime tam laiko, juk praėjus 5 min.(kaip jūs sakote) jau turime pradėti galvoti apie seksą

Riūškė

R

8 įrašai

2011/01/12 16:49:44 16:49:44

deepsorrow: Tai nereiškia, kad ji visada turės jį „tempti“ – ne, čia jūs leidžiatės į kraštutinumus..

Tai ne kraštutinumai, o realybė

deepsorrow: Kitas dalykas koks gali būti tas “ tempimas“ gal jam tiesiog reikia užsiminti ir jis jau lėtai, bet užtikrintai ims judėti ta linkme. ..

Deja, užsiminti reikės labai dažnai ir jo judėjimas (jei toks bus) bus lėtas. Čia gerai pastebėta. Kartoju- jei tox bus.

deepsorrow: Kaip ir visame kame, rezultate dažniausiai vertinama kokybė, todėl greitai/staigiai nevisada reiškia gerai.

Su tuo sutinku. Kaip sako "Jūs norite greit, ar skaniai?" Kokybė taip pat yra gėris ir ji dažnai priklauso nuo darbo, įdėto rezultatui pasiekti, greičio ir pastangų. Tad jei kalbėti apie greitį, tai nebūtinai lėtas variantas bus geras, o jei dėl pastangų, tai tame ir reikalas, kad šiuo atveju nors ir lėtam rezultatui pasiekti reikia dėti pastangas. Ir čia dažnai koreliuoja su greičiu. Dedi pastangas- pavyksta greičiau; nededi-lėtai.

deepsorrow: Manau atsiras sričių, kuriose būtent jūsų išsirinktas vyras gali ir žinoma sublizgės, nes juk išsirinkote. O padaro, kuris tik sėdi ant sofkutės, geria alų (pirkta iš pinigų, kuriuos uždirbo jo moteris) ir tik inkščia kokie visi blogi, nereiktu klaidingai painioti su bendriniu vyriškos lyties „Homo sapiens sapiens“ – tai tik panašus primatas, kuris gali sublizgėti pilvo auginimo arba kiaušinių krapštymo varžybose.

deepsorrow: O tai kad gali jaustis blogai, nemanau - vertiname viska, kur kas ramiau nei jūs , nerezgame galvoje tūkstančio galimų problemos sprendimo būdų (dažnai jos išvis nepastebime) nes tiesiog neturime tam laiko, juk praėjus 5 min.(kaip jūs sakote) jau turime pradėti galvoti apie seksą

ir labai teisingai kad PRADEDATE galvoti. Svarbu kad gavotumėte GREITAI

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/01/12 18:40:11 18:40:11

Riūškė:
ir labai teisingai kad PRADEDATE galvoti. Svarbu kad gavotumėte GREITAI

Apie tai vyrai pradeda galvoti gana greitai Galime daug kalbėti apie tai kokia svarbi romantika, jausmai ir t.t. tačiau esmė yra ta, kad prigimčiai nepasipriešinsi. Nuo akimirkos kai vyras pamato patrauklią moterį/merginą iki tol kol pradeda galvoti apie seksą su ja, praeina gal kiek daugiau nei 2-3 min. – laiko tarpas kol jo organinis objektyvas užfiksuoja visus „parametrus“ ir nusiunčia juos apdoroti „centriniam procesoriui“ ir taip 90% vyrų. Tuo tarpu likę 10% irgi galvoja apie seksą ,tik su šalia jos stovinčiu vyriškiu

Riūškė

R

8 įrašai

2011/01/13 16:37:15 16:37:15

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume