Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

Koks vaikinų požiūris į merginas, kurios parašo pirmos?

vaidas1985

V

160 įrašai

2011/01/11 17:36:22 17:36:22

EmilyB:
vaidas1985: jei mergina pati rado vaikinatai jinai pirma raso jei vaikinas pats rado tai jis pirmas rado.
jie kurie pirmi parasys laiska kai pasikviecia pasimatyma.
bet as pats ieskau susipazinti su mergina is kauno, kur rasiau cia forume

nelabai supratau, sudėtingai rašot. Be to, nesutinku, kad tas, kuris pirmas parašė, tas ir kviečia

na tokia buvo yra

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/11 18:34:39 18:34:39

vaidas1985:
EmilyB:
vaidas1985: jei mergina pati rado vaikinatai jinai pirma raso jei vaikinas pats rado tai jis pirmas rado.
jie kurie pirmi parasys laiska kai pasikviecia pasimatyma.
bet as pats ieskau susipazinti su mergina is kauno, kur rasiau cia forume

nelabai supratau, sudėtingai rašot. Be to, nesutinku, kad tas, kuris pirmas parašė, tas ir kviečia

na tokia buvo yra

išmokit taisyklingai bendrauti, tada reikškitės. O kad buvo viena tokia - nereiškia, jog ir visos kitos turi būti tokios

vaidas1985

V

160 įrašai

2011/01/11 19:36:28 19:36:28

tokio taisiklingos bendrauti tokio nera taisykliu juk mes lietuviai mes mokam stipriai kalbeti lietuviskai.
juk visi zmones skirtingai galvoja ir kalba o cia taisyklingos negalvok ir gramtika o gramtika tokio lietuviu nera cia gramatika tik yra anglu kalba.
bukit geri zmones jus kalbate stipriai lietuviskai nuo vaikysteja.
mes lietuviai ismokom lietuviu kalba kalbeti o cia taisykliu nera jus turit paciam susprasti ka kalbate

babulka

B

51 įrašai

2011/01/11 20:11:38 20:11:38

ale ot prabliema! jei noriu parasyt,i parasau,aisku dazniausiai kanors paklausiu jumoro forma,nu tai bent linksma buna tiek man,tiek tam zmogeliui,kurio paklausiau

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/01/11 20:22:58 20:22:58

renata24_: Dėl vaido1985 būkit tolerantiškesni - jis turi protinę negalią... Aš irgi taip variau, bet tik vėliau paprotino. Gyvenkim draugiškai

Supratau ačiu. Atsiprašau ir trinu posta.

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/11 20:27:33 20:27:33

deepsorrow:
vaidas1985: tokio taisiklingos bendrauti tokio nera taisykliu juk mes lietuviai mes mokam stipriai kalbeti lietuviskai.
juk visi zmones skirtingai galvoja ir kalba o cia taisyklingos negalvok ir gramtika o gramtika tokio lietuviu nera cia gramatika tik yra anglu kalba.
bukit geri zmones jus kalbate stipriai lietuviskai nuo vaikysteja.
mes lietuviai ismokom lietuviu kalba kalbeti o cia taisykliu nera jus turit paciam susprasti ka kalbate

Susidaro įspūdis, kad tamstai lietuvių kalba nėra gimtoji, jei taip - tiesiog pagirtinas dalykas, kad stengiatės ja rašyti/kalbėti, bet jeigu esate tūlas lietuvis ir toks minčių reiškimas ir galūnių derinimas jūsų manymų yra natūralus, drįsčiau draugiškai palinkėti jums nereikšti savo minčių viešai, o pagalvoti apie lietuvių kalbos kartojimą pradedant nuo 1 klasės.

I have an impression that Lithuanian is not your native language if so that’s just a laudable thing that u are trying to write / speak in our language. But if you r Lithuanian and still have such poor expression of your thought I’d like u to consider an idea to repeat school course starting from the first grade instead of publishing thoughts in public.

P.S. sorry for my bad English

O į temą – moters iniciatyva visada sveikintinas ir laukiams dalykas.

hm hm, o tai jei ji parodo iniciatyvą pirmąkart, kaip toliau? Visada laukiate iniciatyvos iš jos ar ir patys rodote?

renata_

R

358 įrašai

2011/01/11 20:37:37 20:37:37

Dėl vaido1985 būkit tolerantiškesni - jis turi protinę negalią... Aš irgi taip variau, bet tik vėliau paprotino. Gyvenkim draugiškai

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/11 20:42:55 20:42:55

renata24_: Dėl vaido1985 būkit tolerantiškesni - jis turi protinę negalią... Aš irgi taip variau, bet tik vėliau paprotino. Gyvenkim draugiškai

ačiū kol kas visi draugiški.

renata_

R

358 įrašai

2011/01/11 20:52:23 20:52:23

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/01/11 21:10:18 21:10:18

EmilyB:
hm hm, o tai jei ji parodo iniciatyvą pirmąkart, kaip toliau? Visada laukiate iniciatyvos iš jos ar ir patys rodote?

Čia vėlgi galime daug diskutuoti, tas tolimesnis iniciatyvos rodymas iš dalies priklauso nuo to kaip labai tau kitas žmogus patinka ir aišku nuo žmogaus charakterio. Jei charakteris vyriškio lėtesnis(mergina buksyras- vaikinas stabdis ) gal jam būtent ir reikia šalia tokio žmogaus, kad tarpusavio santykiuose vyrautų harmonija. Apie 1 varianta net nekalbėsiu - labai individualus dalykas.
Mano asmeninė nuomonė – merginos iniciatyva man patinka, man tai pasitikėjimo, emocinio stabilumo, nepriklausomybės ženklas. Manau tokios moters/merginos širdies „šturmas“ malonumas kiekvienam vyrui. O ar verta tos “invazijos“ mąstydamas viršutine puse netruksi suprasti, pelai nuo grudu greit atsijojami jei tik sietas tinkamas .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume