Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Į kokį suderinamumą labiausiai kreipiate dėmesį?

Į kokį suderinamumą labiausiai kreipiate dėmesį?

ula

U

244 įrašai

2008/09/01 13:27:23 13:27:23

Mano nuomone, tiek internetines, tiek paprastos pazintys gali buti nerimtos. Priklauso su kokiais zmonemis bendrauji. Skepticizmo galima rasti visur, bet zmones dazniausiai, kai ju nemato parodo tikra veida: stai toksai as gatveje, toks darbe, toks seimoje. Viska lemia tam tikros kaukes kiek zmogus ju turi ir kaip daznai jis keicia. Jeigu santykiai remiasi melu realiame gyvenime, nerealu, kad tokie zmones bus saziningi internete. Aisku daug kas priklauso kas tau parase ir kam rasai tu. Be pagrazinimu sunku issiversti tiek vaikinams, tiek merginoms, taciau mes patys save mylime labiausiai, jei saves nemylesi, kas tave myles. Manau visokiu yra zmoniu sioje svetaineje, taciau nuo kiekvieno poelgio gali priklausyti ir griztamoji reakcija.

vaidsss

V

197 įrašai

2008/09/03 08:08:12 08:08:12

Vis tik bent jau vyrai gal ir pagražina, padidina, pasigiria pildydami anketos dalį apie seksą :)
O dėl anketos ilgumo manau tikrai nėra, ko skųstis, juk pagal 10 klausimų suderinamo nario neparinks, todėl vieną kartą registruojantis skirti valandą anketai užpildyti tikrai nėra daug ;)

vaidsss

V

197 įrašai

2008/09/03 08:09:58 08:09:58

Labai teisingas pastebėjimas. Visi kartais meluojame sau, todėl kartais gaunasi, kad pildydami tokias anketas, meluojame ir kitiems...

ieva

I

96405 įrašai

2008/09/03 08:18:47 08:18:47

Mano irgi tokia nuomone. Realiu ieskotoju (aiksiniu) cia mazai.

vaidsss

V

197 įrašai

2008/09/03 08:18:58 08:18:58

Įdomumas prisijungti ir pažiūrėti tikrai yra! Žinot kaip būna - antros pusės neturiu, aktyviai neieškau, bet dėl visą ko užsiregistruosiu, o gal... Juk daugelis žmonių taip elgiasi. Nereikia tikėtis, kad čia visi 40 tūkst. narių bus baisiai aktyvūs, nes abejoju, ar per visą Lietuvą suskaičiuotum tiek žmonių, kurie sąmoningai kryptingai užsiima antros pusės paieška ;) Tiesiog gyvenam, o tos meilės dažniausiai juk savaime atsiranda...
Vis tik man atrodai mistinis personažas. Kas toks esi ir kokius reikalavimus keli, kad tiek mažai suderinamų ir aktyvių narių turi? Aš trūkumu nesiskundžiu ;)

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/29 22:47:18 22:47:18

Visi įdomūs mane, kaip moteriškosios lyties atstovę, labiausiai domina charakteriai bei vertybės, seksualinis suderinamumas kažkodėl būna mažiausias, verta susimąstyti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume