2008/08/25 21:21:44 21:21:44
Man irgi jau labai seniai įmetė šviežienos:(
Norėjau paklaust, kurie ten kalusimai buvo apie vertybes, kad mano vertybės sutampa su suderinamų narių 25-35 proc max. Nors paieškoj mačiau žmonių, su kuriais vertybės sutampa 45 proc, bet ir tai mažoka...
2008/08/26 06:46:30 06:46:30
Pabendravus supratau, kad vertybių sutapimas ko gero yra svarbesnis rodiklis negu charakterių. Buvau susitikus su vyriškiu, kur charakterių sutapimas 90 proc. - pojūtis nerealus - atrodo žmogų be žodžių supranti
2008/08/26 06:48:28 06:48:28
bet čia ir atradau paradoksą, kad abu tuo pačiu metu laukiam vienas iš kito dėmesio, iniciatyvos ar dar ko nors :) ir tikimės sulaukti :)) bet duoti nesiruošiam. Taip kad, teiginys , kad priešingybės papildo viena kitą, man jau atrodo vertas dėmesio :))))
2008/08/26 07:19:41 07:19:41
Na man kolkas kiek teko susirasineti, tai nelabai pajauciau skirtumo nepriklausomai kaip skirias suderinamumu %, idomu bus kaip sesktusi susitkus gyvai bendraujant. Tik jai atsiras su kuo gyvai bendraut :D nes is sussirasinejimo aktyvumo sprendziant.... tai gali nebuti su kuo susitikti :D
2008/08/26 10:18:28 10:18:28
Ne viska gali atspeti masina, tik nuo musu paciu priklauso koks suderinamumas mums patiems svarbiausias. Jei planuoji su tuo zmogum tik susitikineti, tai vertybes ir charakteriai mazai aktualu. Devizas: atejau, pamaciau. nugalejau...jei galvojama apie rimtus santykius tuomet aktualu ir charakteris, vertybes arba issilavinimas. Seniau maniau, kad svarbiausia jausmai, bet kai tavo isrinktasis kalbant apie Dalai Lama, klausia koks tai padazas:)))nuomone pradeda keistis.
P.s.Kiesiux, toks aktyvus ir tau niekas neraso?:(((linkiu sekmes, jei bus labai liudna, as galesiu parasyti. Su didziausiais linkejimais:)))
2008/08/26 11:10:35 11:10:35
Nežinau, bet kuo toliau tuo labiau visi šie suderinamumai labai jau keisti man atrodo... turbūt viskas priklauso nuo tuo momentu tavo nuotaikos,kai pildai testą... aš jau kelis kartus perpildžiau anketą ir aprašymas apie mane visuomet vis kitokis gaunasi... :-)) tai manyčiau ir tie suderinamumai tiek ten jie ir tinka...
2008/08/26 14:28:32 14:28:32
Tai as tik ir sakau, kad objektyviau tuos paskaiciuotus % butu galima ivertinti susitikus su konkreciu nariu ir pabendravus gyvai, o geriausiai su keliais pabandravus, tada gali susidaryti kazkokia nuomone, kiek tie % atspejo kiek ne...
To Ula: del aktyvumo tai kaip pasakyt:) parasiau 47 narem(laiskus/vedlius) per menesi sulaukiau isviso 26 ats, is kuriu 24 nebeatrasineja po pirmo punkto vedlio:D na arba bent kolkas neatrasineja, nors pasijungineja:D like 2 ats neaisku ar nedings netrukus:D Taigi statistika tragiska:D o gal as per daug reikalauju? cia gal normalu i menesi po karta parasyt?:) Na gerai padauginau, bet vistiek pasijunginet kasdien o atsakyti i savaite karta tai... :D
2008/08/28 10:28:35 10:28:35
Nesekasi tau kiesiux, bet labai gerai, kad neprarandi vilties, kaip liaudis sako viltis mirsta paskutine;)
idomu kokia daugumos nuomone tie kurie jungiasi ir tie kurie ko nors iesko. Nors svetaineje aprasomi gerieji pavyzdziai, bet klausimas ar jie tikrai tikri. Siandien visagale reklama daug ka gali, todel ne isimtis ir kartais sufalsifikuota statistika. Mano nuomone, daug kas tik jugiasi idomumo delei, bet per daug i atsakymus ar susirasinejimus nekreipia demesio. Sakyciau gal vienas ar viena is 100:), o kaip patikima nari ar nare surasti, cia jau laimes dalykas.
2008/09/01 07:38:14 07:38:14
Sunku pasakyt ar cia sekasi ar nesiseka:) Sakai jungiasi idomumo delei? ir koks gi idomumas pasijungi, ziuri, o gavau 3 vedlius, bet neatsakineji ir isjungi :D nzn as bent tikrai jokio idomumo nematau:) O del vilties praradimo, tai nelabai as ir turiu ka prarasti, nes dideliu vilciu ir nededu, niekada neieskodavau pazinciu internete ir visada buvau is tu zmoniu, kuriuo nuomone, kad is internetiniu pazinciu nieko gero. Bet nusprendziau paimt ir pamegint viena karta, tai nera kazkokia viltis ar zutbutinis tikslas kazka tuoj tuoj susirasti. Tiesiog ismeginsiu viska kas nuo manes, neatsiras neatsiras norinciu bendraut busiu suzinojes, kad cia nera ko ieskau ir ramus galesiu testi paieska visur kitur, o kur ieskoti tai tikrai yra :)
2008/09/01 09:41:56 09:41:56
Manau kad internetinės pažintys nerimta
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume