Ar Jums padeda transferingas, autohipnoze?
A
1 įrašai
2011/06/04 10:09:55 10:09:55
Sveiki,
Norečiau sužinoti, ar jums padeda transferingas? Literatūroje aprašoma kaip likimo valdymas ir darbas su savimi. Kaip tik visą mėnesį dirbu su idėjomis, kol kas nieko...
Papasakokite savo sėkmės istorijas, kokiose situacijose jis yra padėjęs
Kokius būdus naudojat?
Domina tik žinančių nuomonės.
2011/06/04 22:19:53 22:19:53
Na,transerfingas nera vienintelis saviugdos bei samones pletimo budas... bet bent jau man, jis tikrai padeda...Nesigilinau i ji labai stipriai, taciau vienas is aktualiausiu dalyku ka radau skaitydama transerfingo knygas, ir ko nerandu kitose - Perteklinis potencialas ir tranzitines zonos. Ir viena ir kita esu ,,apturejusi" asmeniskai... Su pertekliniu potencialu tam tikru klausimu visdar nesusitvarkau...
Jeigu per menesi nepajutai rezultatu,vadinasi kazka nevisai tiksliai darai,arba tikslai labai dideli... Juo net netikint darant tam tikrus pratimus, galima greitai pamatyt rezultatus:)
2011/06/06 09:25:40 09:25:40
O galetum daugiau papasakoti? Labai idomu, kokie yra dar saviugdos ir sąmonės plėtimo būdai:)
Užsiemu autohipoze, yra padėjusi truputuka.
2011/06/06 10:36:47 10:36:47
Pavojinga .
Mano iškojimų kelias buvo panašus: ekstrasensai, minties galia, karmos diegnostikos, ošo, joga, "gyvenimo menas" ir t.t. ir t.t. Gerai, kad viskas gerai baigėsi ir galiu pasakyti - jau praeitis, praėjęs etapas. Vienam keliauti už trancedencijos - pavjoninga. Pažįstu žmonių, kuriems tokios kelionės pasibaigė psichiatrinėje. Nejuokinga.
2011/06/06 11:08:23 11:08:23
Įdomu, kur priežastis, kur - pasekmė. Nepagalvojote, kad gal tokie žmonės ir buvo linkę ieškoti, nes turėjo tam polinkių, dėl kurių atsidūrė psichiatrinėje?
2011/06/06 11:45:34 11:45:34
???: Įdomu, kur priežastis, kur - pasekmė. Nepagalvojote, kad gal tokie žmonės ir buvo linkę ieškoti, nes turėjo tam polinkių, dėl kurių atsidūrė psichiatrinėje?
Tiesos tame yra. Nors nebūtinai. Žmonės ieško atsakymų į egzistencinius klausimus ir dažnai prisiorganizuoja sau visokių ale tiesų, kurios paprastai duoda greitus atsakymus.
Pažįstama psichiatrė būtent ir kalbėjo, kad įvairių "techninkų" bandymas galėjo iššaukti psichozę , kuri normaliai gyvenant būtų nepasireiškusi.
2011/06/06 12:29:23 12:29:23
Uzjauciu as tuos zmones.
Mano tikslas- pasigerinti asmeni gyvenima, nelenfu i filosofijas egzistencijas.
Tad kas turite geru istoriju, patarimu, pasidalinkite:)
2011/06/06 15:53:05 15:53:05
Autorius: Uzjauciu as tuos zmones.
Mano tikslas- pasigerinti asmeni gyvenima, nelenfu i filosofijas egzistencijas.
Tad kas turite geru istoriju, patarimu, pasidalinkite:)
Čia, žinok, kaip su alkoholizmu - visi pradeda nuo lengvų gėrimų.
2011/06/06 19:18:17 19:18:17
As susipazinusi su Zelando transserfingu, jei ta turite omeny. Nuostabus dalykas, be jokiu psichoziu,veikia labai gerai. jau daug pokyciu mano gyvenime, a[ie kuriuos del suprantamu priezasciu cia nepasakosiu. Tik viena svarbiausia paminesiu: sutikau gyvenimo drauga - toki, apie koki jau nuo paauglystes svajojau. Jis man ir nurode transserfinga. Juo remdamasi pakeiciau daug ka savy ir savo gyvenime, bei keisiu dar.O musu pazintis - pagal transserfinga turejo ivykti, nors as apie tai dar ne nenutuokiau, kas yra toks metodas, tik elgiausi pagal ji. VEIKIA:).
2011/06/06 19:31:52 19:31:52
tai cia transferingas, transerfingas ar windserfingas? apie ka kalbate?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume