Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Likimo valdymas, transferingas

Likimo valdymas, transferingas

s

S

89 įrašai

2011/06/06 19:41:48 19:41:48

Transerfingas pagal V. Zelanda, as apie ji kalbu. Internete pasidomaukite:). Liet. k. knygos yra.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/06 20:19:23 20:19:23

svetlana: As susipazinusi su Zelando transserfingu, jei ta turite omeny. Nuostabus dalykas, be jokiu psichoziu,veikia labai gerai. jau daug pokyciu mano gyvenime, a[ie kuriuos del suprantamu priezasciu cia nepasakosiu. Tik viena svarbiausia paminesiu: sutikau gyvenimo drauga - toki, apie koki jau nuo paauglystes svajojau. Jis man ir nurode transserfinga. Juo remdamasi pakeiciau daug ka savy ir savo gyvenime, bei keisiu dar.O musu pazintis - pagal transserfinga turejo ivykti, nors as apie tai dar ne nenutuokiau, kas yra toks metodas, tik elgiausi pagal ji. VEIKIA:).

kiek veiksmingas "metodas" ir kaip stebuklingai veikia papasakokite po 10 metų. Dabar esate eksperimeninis triušis patikėjęs savo gyvenimą neaišku kam.

???

?

227 įrašai

2011/06/06 20:23:40 20:23:40

Moteris_Ji: Pavojinga .
Mano iškojimų kelias buvo panašus: ekstrasensai, minties galia, karmos diegnostikos, ošo, joga, "gyvenimo menas" ir t.t. ir t.t. Gerai, kad viskas gerai baigėsi ir galiu pasakyti - jau praeitis, praėjęs etapas. Vienam keliauti už trancedencijos - pavjoninga. Pažįstu žmonių, kuriems tokios kelionės pasibaigė psichiatrinėje. Nejuokinga.

nesuprantama ko zmones iesko pas ekstrasensus,cia jau gerokai paciuozes stogas turi buti kad tokiom nesamonem uzsiimti. Joga visai kas kita,gerai nusiraminimui ir kuno lavinimui,bet ekstrasensai???

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/06/06 20:37:45 20:37:45

???:
Moteris_Ji: Pavojinga .
Mano iškojimų kelias buvo panašus: ekstrasensai, minties galia, karmos diegnostikos, ošo, joga, "gyvenimo menas" ir t.t. ir t.t. Gerai, kad viskas gerai baigėsi ir galiu pasakyti - jau praeitis, praėjęs etapas. Vienam keliauti už trancedencijos - pavjoninga. Pažįstu žmonių, kuriems tokios kelionės pasibaigė psichiatrinėje. Nejuokinga.

nesuprantama ko zmones iesko pas ekstrasensus,cia jau gerokai paciuozes stogas turi buti kad tokiom nesamonem uzsiimti. Joga visai kas kita,gerai nusiraminimui ir kuno lavinimui,bet ekstrasensai???

O aš nematau jokio skirtumo ar tai joga, ar kitokios ale technikos, metodai ar ekstrasensai . Melas pateikiamas kaip fix idėja (žmogaus gerovei, nusiraminimui). Pavojinga pasidaro kai tuo imi tikėti ir įsitrauki. Jei neturėčiau pavyzdžių ir pati nebūčiau to praėjusi , nesakyčiau. Dabar dar kartą sakau, kad tai rimta ir nejuokingai pavojinga.

Nana autorius

N

1 įrašai

2011/06/07 10:31:32 10:31:32

Matot, visokiu istoriju yra. Man apie autohipnoze pasake profesionalas. Esme tokia, kad susigadinusi buvau 25 metu pana nervus per pasalinius zmones, ir susimoviau visiskai.

Tai tokiem zmonem patarsite gyventi taip ir toliau ar gasdinsite ligoninemis?

Dabar ieskau sanso pradeti isvis viska is naujo, tikriausiai ir kiti to paties iesko jei jau domisi hipnozemis. Is psichologu jokios naudos nebuvo 2 metus.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/06/07 16:42:53 16:42:53

Iš pirmo žvilgsnio transerfingas pozityvaus mąstymo propagavimas tikslams pasiekti. Nesigilinau į ji tačiau iš to ką skaitinėjau jis koncentruojasi į patį procesą, kaip tikslo siekimą, o ne pozityvios mąstysenos pasiekimą ir jos ugdymą.

Aš manau, kad visų problemų priežastis yra perteklinės sukauptos emocijos, kurios būtent ir trikdo tą pozityvaus požiūrio į gyvenimą atsiradimą/būvimą.

Gal būtent todėl, man priimtiniausia meditacija, nes jau pirmame lygmenyje (Šine) gali savo perteklines emocijas atiduoti erdvei ir visiškai nuraminti protą ir sustiprinti arba atstatyti savo pozityvią būseną. Na o jei jau pavykstą pasiekti ir antrąjį lygmenį (Lhaktong) optimaliausias problemos sprendimas ar neįžvelgti situacijos vingiai garantuoti. Tiesa pasakius, apima jausmas lyg žiūrėtum į save iš trečio asmens perspektyvos, gal būt todėl keičiasi ir pačio sprendimo paieškos ar situacijos vertinimo parametrai, nes mąstome globaliai ir objektyviai, atsiribodami nuo išankstinių prielaidų.

Be viso to po meditacijos jautiesi tiek fiziškai tiek emociškai ramus ir pailsėjęs, pozityvas liejasi per kraštus, pastebėjau tai traukia aplinkinius, begalo padeda užmegzti naudingus ryšius ir šiaip palankų žmonių požiūrį į save.
Seni draugai niekada neklausia, kaip man sekasi, žino atsakymas vienas ir nekintantis – puikiai. Gal toks perdėtas pozityvas kartais panašus į paviršutiniškumą, tačiau geriau susipažinę supranta, kad taip nėra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume