kokie? nuskriaude kazka?

Samanta
2010/01/17 20:04:52 20:04:52
kokie? nuskriaude kazka?
Mangofruit
2010/01/17 20:07:33 20:07:33
Savo portretus nusipieškit, gerbiamieji. Ir kai nusipiešit-nieko gero nepamatysit. Vaikų darželis-ne, Samanta bloga, aš geresnis-tik pažiūrėkit į mane, aš geresnis. Juokinga būtų, jei nebūtų liūdna-kai suaugusių forume atsiranda žmonių su dėmesio (ir kultūros irgi) stoka...
Samanta
2010/01/17 20:10:47 20:10:47
O man tai dar geriau tapo rašyti - nes dabar aš kaip svečias - bevardė . Noriu pasiulyti DP darbuotojams nuo šios vadinti neprisiregistravusius ne svečiais, o samantomis - kaip kodinis pavadinimas to, kuo visi norėtų būti . Nes, atleiskite, niekas nenori vadintis ŠŪDU, juk tiesa? O gražiu vardu nori. Tuo tarpu aš galiu vadintis svečias - vis tiek liksiu ta pati - kaip ir kiti. Taip, jūs teisus/teisi - kaip bepasivadintum - nei geresniu, nei blogesniu netaptum. DP gera svetainė, o forumą daro dalyviai - gal jiems tokio reikia? Kaip bebūtu, esu patenkinta. Juk radote užsiėmimą - o tai visada geriau negu daryti kokius niekadėjiškus darbus, nuo kurių kažkam blogai. Mano vardas iškeltas - nesiekiau to, bet vis tiek malonu - neveltui esu. Kaip ir jūs visi esate čia neveltui. Yra kažkokia prasmė visame tame. Lyginti save su kitais - nedėkingiausias užsiėmimas. Visi esame individualūs ir nepakartojami.
ieva
2010/01/17 20:14:38 20:14:38
Mango, va tave matau ir anketa, ir nuotrauka. Bet sutik, nesiregistravus savintis varda kvaila , o pasirasineti nedraudziama taip kaip nori ir vaikiska spirgeti: "as tikriausia".
O kodel nepasijusti kartais vaiku ir nepaisdykauti?
Samanta
2010/01/17 20:16:54 20:16:54
Nepažįstate jus tikrosios samantos, ir nepažinsite. Kaip ir ji jūsų - taigi lygiosios . Ir ne visi tokius žmones mėgsta, kaip samanta ir Lelis Borgia - nes jie kažka stengiasi daryti, kad gyvenimas taptų nors truputį laimingesnis. Jie irgi moka linksmintis - ir daro tai šiuo metu - kodėl nepažaisti? Tik daro tai garbingai. O ne kaip DP darbuotojai.
Samanta
2010/01/17 20:20:04 20:20:04
Kaip suprast,kad Lelis Borgia ir samanta siekia, kad visi būtų laimingesni? Nu užkniso juodai tie Lelio pasakojimai apie zoną Jis absoliučiai visas temas pritempia prie zonos ir apie jų gyvenimą žino viską. Kada valgo, kada kakoja, kam rašo, kuo apsimeta ir ką suvilioja. Na čia įdomi medžiaga, kartu daug ir apie jį patį pasakanti
Vėlgi - samanta ir Lelis apsireiškė tuo pačiu metu.. kaip netikėta
Samanta
2010/01/17 20:22:31 20:22:31
Mango, čia su sveiku, brandžiu požiūriu nelabai priimami žmonės. Arba su kitokiu. Gali aiškintis iki užkimimo. Geriau pasijuokime. O kol kas - gaila tų žmonių, kurie atėję į forumą tikisi rimtų patarimų, palaikymo - jie čia randa tik vodevilį. Ir kai prie to prisijungia dar DP darbuotojai (viena pseudosamanta prisipazino) - tada nebežinai ką galvoti. Man juokinga. O kitiems?
Samanta
2010/01/17 20:24:47 20:24:47
Jei tau butu buve juokinga, nebutu uzvirus sita kose, bet tu labai viska sureiksminai.
Nenaudėliui
2010/01/17 20:25:38 20:25:38
Žinai ką, SWX, eik miegot arba kakot. Vaidinai moralistą, o dabar į ką pavirtai? Samanta mat pasivadino, o uošvienė leido?
Samanta
2010/01/17 20:27:14 20:27:14
Samanta ir Lelis Borgia labai skirtingai rašo ir temos jų skirtingos, ir nuomonės dažnai skiriasi. Bet jie panašūs tuo, kad jie kitokie nei dabar čia rašantys ir plagijuojantys. Nes kitokie paprastai šiame forume nedalyvauja, jie randa užsiėmimų intelektualesnių. Na, čia jau akmenukas pačiai sau