Nesvarbu: Lelis Borgia: Nagi gerai žinote, kad elektrikas be išsilavinimo aukščiau šlagerių karalienių gerbėjų lygio pakilti gi negali. Tai savaime suprantamas dalykas. Man iki, sakykim, Violetos Urmanos gerbėjų ir tokio aukšto meno suvokimo lygių pakilti neįgyvendinama svajonė. Norėčiau, bet negaliu, genai per prasti, kad juos kur devynios. Na, prisipažįstu, Zvonkės meną kažkaip paviršutiniškai dar sugebu suvokti, kažkaip įkertu, kažkaip jaučiu širdimi, kaip ir Nana Soldai arba Laura Pausini. Aišku, mano suvokimu Zvonkė truputį prasčiau pasirodė už Helene Fischer, bet tai tik mano subjektyvi nuomonė, vadinasi, klaidinga, tad persiprašau. Truputis sarkazmo gi dar niekam nepamaišė, tiesa? Sakykit, Madame Nesvarbu, o jūs tikrai internete matėte Elenytės Triumfo koncertą „So wie Ich bin“ Rytų geležinkelio stoties arenoje Berlyne 2010 metų spalio 23d.(aus der Arena am Ostbahnhof am 23.Oktober 2010)? Aš kažkodėl neradau, nors dar ir ne pensininkas, apsiraminkit, ciao!
Nesnervuok, Borgia, aš neieškojau [i:1pw97i1c]būtent to koncerto[/i:1pw97i1c], aš apskritai pasiklausiau, ką ji dainuoja. Ir šiaip visi mes turim teisę turėti savo nuomone, skonį ir visa kita... Patinka tai patinka, respect
Be abejo, chère Madame Nesvarbu, visi mes turime savo savitą skonį ir nuomonę, turime kvapą, nuostabu, bet žinok, kad nuoširdžiame paprastume glūdi išmintis, gyvenimo grūdas, iš kurio daug kas gali išaugti, pavyzdžiui, draugystė, nepagalvojai? Pagarbiai, - L.Borgia