Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Ką reiškia intuicija?

Ką reiškia intuicija?

nusivyles

N

7 įrašai

2011/01/10 07:41:23 07:41:23

Intuicija, kaip ir potencija - tai ji yra, tai jos nėr. Tai vaistažolių meilužės siūlo gert, net nurodo kokias reik nusipirkt. Kartais pačios nuperka, kai algą dirikas užlaiko arba atideda pusmečiui, nes jo meilužės svarbesnės nei manosios. O DP -istės per daug išdidžios ir be intuicijos: kiek siūliausi - visos atsisakė

Pasaulė

P

97 įrašai

2011/01/10 07:42:57 07:42:57

Nusivylęs: Intuicija, kaip ir potencija - tai ji yra, tai jos nėr. Tai vaistažolių meilužės siūlo gert, net nurodo kokias reik nusipirkt. Kartais pačios nuperka, kai algą dirikas užlaiko arba atideda pusmečiui, nes jo meilužės svarbesnės nei manosios. O DP -istės per daug išdidžios ir be intuicijos: kiek siūliausi - visos atsisakė

Tai jeigu potencijos nėra, kam tau tų DP-isčių reikia?

Nu kai gerai pagalvoji, tai turbūt reikia - slaugymui, skalbimui, virimui ir šiaip nuotaikos pakėlimui...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/10 08:26:54 08:26:54

Nesvarbu:
Lelis Borgia: Nagi gerai žinote, kad elektrikas be išsilavinimo aukščiau šlagerių karalienių gerbėjų lygio pakilti gi negali. Tai savaime suprantamas dalykas. Man iki, sakykim, Violetos Urmanos gerbėjų ir tokio aukšto meno suvokimo lygių pakilti neįgyvendinama svajonė. Norėčiau, bet negaliu, genai per prasti, kad juos kur devynios. Na, prisipažįstu, Zvonkės meną kažkaip paviršutiniškai dar sugebu suvokti, kažkaip įkertu, kažkaip jaučiu širdimi, kaip ir Nana Soldai arba Laura Pausini. Aišku, mano suvokimu Zvonkė truputį prasčiau pasirodė už Helene Fischer, bet tai tik mano subjektyvi nuomonė, vadinasi, klaidinga, tad persiprašau. Truputis sarkazmo gi dar niekam nepamaišė, tiesa? Sakykit, Madame Nesvarbu, o jūs tikrai internete matėte Elenytės Triumfo koncertą „So wie Ich bin“ Rytų geležinkelio stoties arenoje Berlyne 2010 metų spalio 23d.(aus der Arena am Ostbahnhof am 23.Oktober 2010)? Aš kažkodėl neradau, nors dar ir ne pensininkas, apsiraminkit, ciao!

Nesnervuok, Borgia, aš neieškojau [i:1pw97i1c]būtent to koncerto[/i:1pw97i1c], aš apskritai pasiklausiau, ką ji dainuoja. Ir šiaip visi mes turim teisę turėti savo nuomone, skonį ir visa kita... Patinka tai patinka, respect

Be abejo, chère Madame Nesvarbu, visi mes turime savo savitą skonį ir nuomonę, turime kvapą, nuostabu, bet žinok, kad nuoširdžiame paprastume glūdi išmintis, gyvenimo grūdas, iš kurio daug kas gali išaugti, pavyzdžiui, draugystė, nepagalvojai? Pagarbiai, - L.Borgia

Nesvarbu

N

23 įrašai

2011/01/10 08:34:17 08:34:17

Lelis Borgia:
Nesvarbu:
Lelis Borgia: Nagi gerai žinote, kad elektrikas be išsilavinimo aukščiau šlagerių karalienių gerbėjų lygio pakilti gi negali. Tai savaime suprantamas dalykas. Man iki, sakykim, Violetos Urmanos gerbėjų ir tokio aukšto meno suvokimo lygių pakilti neįgyvendinama svajonė. Norėčiau, bet negaliu, genai per prasti, kad juos kur devynios. Na, prisipažįstu, Zvonkės meną kažkaip paviršutiniškai dar sugebu suvokti, kažkaip įkertu, kažkaip jaučiu širdimi, kaip ir Nana Soldai arba Laura Pausini. Aišku, mano suvokimu Zvonkė truputį prasčiau pasirodė už Helene Fischer, bet tai tik mano subjektyvi nuomonė, vadinasi, klaidinga, tad persiprašau. Truputis sarkazmo gi dar niekam nepamaišė, tiesa? Sakykit, Madame Nesvarbu, o jūs tikrai internete matėte Elenytės Triumfo koncertą „So wie Ich bin“ Rytų geležinkelio stoties arenoje Berlyne 2010 metų spalio 23d.(aus der Arena am Ostbahnhof am 23.Oktober 2010)? Aš kažkodėl neradau, nors dar ir ne pensininkas, apsiraminkit, ciao!

Nesnervuok, Borgia, aš neieškojau [i:306b2tto]būtent to koncerto[/i:306b2tto], aš apskritai pasiklausiau, ką ji dainuoja. Ir šiaip visi mes turim teisę turėti savo nuomone, skonį ir visa kita... Patinka tai patinka, respect

Be abejo, chère Madame Nesvarbu, visi mes turime savo savitą skonį ir nuomonę, turime kvapą, nuostabu, bet žinok, kad nuoširdžiame paprastume glūdi išmintis, gyvenimo grūdas, iš kurio daug kas gali išaugti, pavyzdžiui, draugystė, nepagalvojai? Pagarbiai, - L.Borgia

Kjære Borgia, aš negalvoju, aš žinau...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/10 08:48:05 08:48:05

-Ji žino!
Paplokim, pasauli, ji žino!

Nesvarbu

N

23 įrašai

2011/01/10 08:50:45 08:50:45

Lelis Borgia: -Ji žino!
Paplokim, pasauli, ji žino!

Jeigu už viską, ką aš žinau, pasaulis plotų - būtų per daug triukšmo tavo gležnoms, prie Elenutės balselio pripratusioms auselėms...

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/10 08:59:27 08:59:27

Būk gera, išduok paslaptį, ką žinai apie pasaulį jau tokio, nuo ko Borgia nugriūtų? Labai rūpi. Susidomėjome.

Nesvarbu

N

23 įrašai

2011/01/10 09:01:48 09:01:48

Svečias: Būk gera, išduok paslaptį, ką žinai apie pasaulį jau tokio, nuo ko Borgia nugriūtų? Labai rūpi. Susidomėjome.

Tai kad ne apie tai buvo kalba keistai jūs viską suprantat...

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/10 09:10:35 09:10:35

Baikit bajerius, Borgia negali teisingai suprasti. Pas jį chaosas galvoje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/11 12:24:52 12:24:52

Lelis Borgia: Mano žvaigždė – Helene Fischer. Ji kelio man neparodė, bet šita sibirietė nuteikė maloniai. Pasijauti esąs gyvas ir visai nesąs nei pensininku, nei docentu, kaip čia kas mane klaidingai priskyrė, o paprasčiausiu - elektriku. Praeitą savaitė per TV rodė jos grandiozinį koncertą Berlyne – įspūdis nepakartojamas. O tuo pat metu LTV rodė „Džuna – Lietuvos ateitis“ ir mano intuicija – mano kelrodė žvaigždė sudužo dangaus skliaute į šipulius, ženklas blogas - teko pasiduoti, išsipagirioti ir naujai apmąstyti savo gyvenimo kelią, kas ten ne taip padaryta. O jūs, DP internautai, nepasiduokite, nesileiskite už nosies vedžiojami tamsoje ir vedami į dar didesnę tamsą. Būkite logiškesni ir neatsisakykite elementaraus protingumo kriterijų, išsiugdykite kritišką mąstymo metodą savyje, nemanykite, kad logiškas kritiškas mąstymas reikalingas tik praktiniam gyvenimui – orgazmo siekimui, o intuicija – tik tikrajam tikrovės pažinimui – Džunai. Tai yra, atsidavimui stipresniam, fiziškai stipresniam, galingesniam, baisesniam, vadinasi, blogiui arba blogai moteriai, blogam, bet labai galingam ir įtakingam vyrui. Taigi intuityvu yra tai, kas laikoma tiesioginiu, nediskursiniu be pagrindimo faktais, įsitikinimais, pažiūromis būdu ir loginėmis priemonėmis ar prezidentinėmis antimatricomis pasiekta tiesa.

Intuicija sako, kad tu grafomanas ir kad tau nesiseka su moterimis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume