Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Ką reiškia intuicija?

Ką reiškia intuicija?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 16:38:35 16:38:35

Tu gal girta, ar ką, emigrantė mat, juokai vieni? Sumaišei stikliukus, ar ne?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 16:46:54 16:46:54

Nesvarbu:
Lelis Borgia: Mano žvaigždė – Helene Fischer. Ji kelio man neparodė, bet šita sibirietė nuteikė maloniai. Pasijauti esąs gyvas ir visai nesąs nei pensininku, nei docentu, kaip čia kas mane klaidingai priskyrė, o paprasčiausiu - elektriku.

Susiradau Youtube tavo žvaigždutę. Pasiklausiau. Su gėda tenka prisipažinti, kad kantrybės ilgai neužteko... Labai jau panašu į sveikinimų-pageidavimų koncertą, o dar kai vienoj vietoj pamačiau vokiečių tokią gerą porą šokant - išlūžau... Bat nuotaikos, tiesą sakant, pasisėmiau Vakarėly, po n-tos ir man sueitų... Bet šiaip klausytis... nea...

I koniu jasno, kad kas patinka Borgijai – nepatinka DP moterims, kitaip seniai būtų susiradęs meilužę ir išrūkęs į tą savo Fischer koncertą ir čia nesėdėtų ir ant nervų visiems negrotų.

Nesvarbu

N

23 įrašai

2011/01/09 16:52:46 16:52:46

Svečias: I koniu jasno, kad kas patinka Borgijai – nepatinka DP moterims, kitaip seniai būtų susiradęs meilužę ir išrūkęs į tą savo Fischer koncertą ir čia nesėdėtų[color=#FF0000:2rzcwqi6] ir ant nervų visiems negrotų.[/color:2rzcwqi6]

O tai ko jjūs čia nervuojatės? Man tai tik juokinga ir įdomu paskaityt, ką rašo ponas profesorius/pensininkas/elektrikas/filosofas/psichologas L. B.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/09 21:14:00 21:14:00

Nesvarbu:
Lelis Borgia: Mano žvaigždė – Helene Fischer. Ji kelio man neparodė, bet šita sibirietė nuteikė maloniai. Pasijauti esąs gyvas ir visai nesąs nei pensininku, nei docentu, kaip čia kas mane klaidingai priskyrė, o paprasčiausiu - elektriku.

Susiradau Youtube tavo žvaigždutę. Pasiklausiau. Su gėda tenka prisipažinti, kad kantrybės ilgai neužteko... Labai jau panašu į sveikinimų-pageidavimų koncertą, o dar kai vienoj vietoj pamačiau vokiečių tokią gerą porą šokant - išlūžau... Bat nuotaikos, tiesą sakant, pasisėmiau Vakarėly, po n-tos ir man sueitų... Bet šiaip klausytis... nea...

Nagi gerai žinote, kad elektrikas be išsilavinimo aukščiau šlagerių karalienių gerbėjų lygio pakilti gi negali. Tai savaime suprantamas dalykas. Man iki, sakykim, Violetos Urmanos gerbėjų ir tokio aukšto meno suvokimo lygių pakilti neįgyvendinama svajonė. Norėčiau, bet negaliu, genai per prasti, kad juos kur devynios. Na, prisipažįstu, Zvonkės meną kažkaip paviršutiniškai dar sugebu suvokti, kažkaip įkertu, kažkaip jaučiu širdimi, kaip ir Nana Soldai arba Laura Pausini. Aišku, mano suvokimu Zvonkė truputį prasčiau pasirodė už Helene Fischer, bet tai tik mano subjektyvi nuomonė, vadinasi, klaidinga, tad persiprašau. Truputis sarkazmo gi dar niekam nepamaišė, tiesa? Sakykit, Madame Nesvarbu, o jūs tikrai internete matėte Elenytės Triumfo koncertą „So wie Ich bin“ Rytų geležinkelio stoties arenoje Berlyne 2010 metų spalio 23d.(aus der Arena am Ostbahnhof am 23.Oktober 2010)? Aš kažkodėl neradau, nors dar ir ne pensininkas, apsiraminkit, ciao!

Nesvarbu

N

23 įrašai

2011/01/09 21:19:46 21:19:46

Lelis Borgia: Nagi gerai žinote, kad elektrikas be išsilavinimo aukščiau šlagerių karalienių gerbėjų lygio pakilti gi negali. Tai savaime suprantamas dalykas. Man iki, sakykim, Violetos Urmanos gerbėjų ir tokio aukšto meno suvokimo lygių pakilti neįgyvendinama svajonė. Norėčiau, bet negaliu, genai per prasti, kad juos kur devynios. Na, prisipažįstu, Zvonkės meną kažkaip paviršutiniškai dar sugebu suvokti, kažkaip įkertu, kažkaip jaučiu širdimi, kaip ir Nana Soldai arba Laura Pausini. Aišku, mano suvokimu Zvonkė truputį prasčiau pasirodė už Helene Fischer, bet tai tik mano subjektyvi nuomonė, vadinasi, klaidinga, tad persiprašau. Truputis sarkazmo gi dar niekam nepamaišė, tiesa? Sakykit, Madame Nesvarbu, o jūs tikrai internete matėte Elenytės Triumfo koncertą „So wie Ich bin“ Rytų geležinkelio stoties arenoje Berlyne 2010 metų spalio 23d.(aus der Arena am Ostbahnhof am 23.Oktober 2010)? Aš kažkodėl neradau, nors dar ir ne pensininkas, apsiraminkit, ciao!

Nesnervuok, Borgia, aš neieškojau [i:2igqety7]būtent to koncerto[/i:2igqety7], aš apskritai pasiklausiau, ką ji dainuoja. Ir šiaip visi mes turim teisę turėti savo nuomone, skonį ir visa kita... Patinka tai patinka, respect

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 21:23:42 21:23:42

Persiprašau, bet aš nesinervuoju. Tai mane kaltina, kad aš kitus nervuoju. Gal ir jus, Madame Nesvarbu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 21:25:49 21:25:49

nu psio, pasitaisysiu kompa ir einu Elenytes klausyti

Nesvarbu

N

23 įrašai

2011/01/09 21:26:47 21:26:47

Svečias: Persiprašau, bet aš nesinervuoju. Tai mane kaltina, kad aš kitus nervuoju. Gal ir jus, Madame Nesvarbu?

Ne, Madam nenervuota

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/09 21:29:08 21:29:08

Nesvarbu:
Svečias: Persiprašau, bet aš nesinervuoju. Tai mane kaltina, kad aš kitus nervuoju. Gal ir jus, Madame Nesvarbu?

Ne, Madam nenervuota

Tai gerai: einu miegot ramia sąžine ir Elenytę sapnuot, labos nakties visiems!

Nesvarbu

N

23 įrašai

2011/01/09 21:31:01 21:31:01

Lelis Borgia:
Nesvarbu:

Ne, Madam nenervuota

Tai gerai: einu miegot ramia sąžine ir Elenytę sapnuot, labos nakties visiems!

Labanakt, mielasai;)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume