Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Ką reiškia intuicija?

Ką reiškia intuicija?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/08 21:55:01 21:55:01

Intuicija yra toks raganų sugebėjimas iškart tiesiogiai pasiekti tikslą, orgazmą, be išankstinių pastangų ir makiažo – apgaulės. Tam tereikia gražių kojyčių, žavaus užpakaliuko, plataus žvilgsnio ir dailių krūtų be abejo ir vyrų pasaulis tavo. Žodžiu, kai gali pasiekti vyrą be išankstinių pastangų ir paistalų apie juos ir kitas dorybes bei skaistybes, nes moterys gerai žino, kad jiems tik tas ir terūpi. O va jau vyrui norint šiuolaikinę moterį pasiekti reikia griebtis itališkų makaronų ir Dekarto dedukcijos triukų ir, sakyčiau, gan kvailų aksiomų. Tik nesumaišykite čia, siekdamos įtakingo vyro, intelekto su protu, o intuicijos su makaronais. Tada jau nei žiedai bamboje ar kriauklytėje, nei virbalai ir kitokie gelžgaliai anei spalvotos tatuiruotės nebepadės, jei taip nutiktų. Sugadinsite sveikatą, o laimės taip ir nepasieksite. Ir apskritai, raganų intuicija sako, kad 2012 metais bus pasaulio pabaiga, tad nekreipkite dėmesio į tai, ką aš čia pasakiau, nes tai gryniausia savaitgalio nesąmonė, nes neturiu mistinių galių pažinti pasaulį ir moteris be logikos ir gyvenimiškos patirties. Nesu idealistas, todėl intuicija nepasižymiu, ciao!

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/08 21:58:24 21:58:24

Lelis Borgia: Intuicija yra toks raganų sugebėjimas iškart tiesiogiai pasiekti tikslą, orgazmą, be išankstinių pastangų ir makiažo – apgaulės. Tam tereikia gražių kojyčių, žavaus užpakaliuko, plataus žvilgsnio ir dailių krūtų be abejo ir vyrų pasaulis tavo. Žodžiu, kai gali pasiekti vyrą be išankstinių pastangų ir paistalų apie juos ir kitas dorybes bei skaistybes, nes moterys gerai žino, kad jiems tik tas ir terūpi. O va jau vyrui norint šiuolaikinę moterį pasiekti reikia griebtis itališkų makaronų ir Dekarto dedukcijos triukų ir, sakyčiau, gan kvailų aksiomų. Tik nesumaišykite čia, siekdamos įtakingo vyro, intelekto su protu, o intuicijos su makaronais. Tada jau nei žiedai bamboje ar kriauklytėje, nei virbalai ir kitokie gelžgaliai anei spalvotos tatuiruotės nebepadės, jei taip nutiktų. Sugadinsite sveikatą, o laimės taip ir nepasieksite. Ir apskritai, raganų intuicija sako, kad 2012 metais bus pasaulio pabaiga, tad nekreipkite dėmesio į tai, ką aš čia pasakiau, nes tai gryniausia savaitgalio nesąmonė, nes neturiu mistinių galių pažinti pasaulį ir moteris be logikos ir gyvenimiškos patirties. Nesu idealistas, todėl intuicija nepasižymiu, ciao!

ar vaistuku ponas siandien isgerei?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/09 07:51:41 07:51:41

Ten buvo gili naktis, o dabar rytas, todėl vaistukų nespėjau išgerti, o tu pats ar pati?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/09 08:10:25 08:10:25

Na, jei nesi tik vyras „Aš pati“, galėtum įdėmiau pažiūrėti į šį intuicijos reikalą ir pasiekti moterį lengviau, pasitelkęs kūrybišką vaizduotę, ne vien babkes. Kaimo senoliai sakydavo, kad intuicija jų laikais būdavo gebėjimas be išankstinio loginio samprotavimo, pasisėdėjimo prie pusės buteliuko, be pasirengimo, kraičio, tai liesdavo tik merginas, pasiekti tiesą ar tikslą, duotu atveju – sėkmingai ištekėti ar vesti. Dabar kraitį sukrauti privalo vyrai, o jei tas vyras tik „Aš pati“ – užduotis ne iš lengvųjų. Man taip pat, nes mane užaugino tik mama, todėl turėjau nemalonia problemėlę su visavertiškumu, kaip jūs su intuicija čia, DP, dabar. Čia trūkstama kūrybinio mąstymo ir bet kokia gera vaizduotė pernelyg greitai atmetama, nepajėgiama įžvelgti gilesnių dalykų, meilės, jų esmės ir gerų ryšių naudos – draugystės poreikio.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/09 08:58:08 08:58:08

Turėti intuiciją - tai būti ragana/raganium. Aš turiu, nes esu ragana.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 09:27:41 09:27:41

Leliukai, tu keistuolis, bet šaunuolis. Spėju, tau trūksta vitaminų, ar spėjau?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/09 09:30:28 09:30:28

Vyro intuicija čia, DP, yra ta, ar jis pajėgus nuspėti, kas ten slepiasi po moters rūbais, po kauke ir tariamomis dorybėmis, ar ten nėra apgaulės? Ar ji daili ten po rūbais, ar gražus kūnas, simetriškos krūtys, taisyklinga kriauklė ir pan. Tai taip pat ir sunkus vyro pasąmonės darbas, leidžiantis vesti moterį, neturint tikrų žinių ir suvokimo apie ją, apie jos istoriją(Her Story), neturint pakankamai akivaizdžių jos biografijos faktų ir įrodymų ar ji tikrai verta to vyro. Va, man jaunystėje merginos sakydavo, kad aš jų nevertas ir nieko – dar gyvas ir gyvenu, nesiskundžiu. Jų intuicija žaibiškai suveikdavo mano atžvilgiu, nes buvau iš nepilnos šeimos. Vyras negali paaiškinti ar tikrai tai jo moteris, tinkanti santuokai, žodžiu, veda aklai, „ant durniaus“. Va tai ir yra intuicija. Spendimai „ženytis“ būna greiti, kyla neapibrėžtumo situacijose. Tam, žinoma, turi asmeninė jo kompetencija moteriškuose reikaluose, intelektas, pažinimo būdas, stilius, turėta patirtis – mamos asmenybė. Greitai pasiekta istorijos, biologijos, nuostatų ir patirties visuma nuveda į sutikimą vesti vienokią ar kitokią moterį. Vėliau instinktas pasipildo intelektu arba asmenybės savigriova, skyrybomis, šeimos iširimu. Kokia moterų intuicija, tegu jos pačios ir papasakoja. Būtų įdomu išgirsti ir svaresnį moterų balsą šiuo klausimu, o tai mes, vyrai, vieni skaičiuodami predikatus galime ir į lankas nuvairuoti, nusigrybauti, kaip tie mūsų politikai ir Prezidentė, neįkertanti į matricas, kai naudojamos kelios teisingumo reikšmės – teisinga, klaidinga, neįrodoma ir aš įsimylėjau ar mane pagavo geismas, užvaldė libido, aistra, sekso alkis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 09:48:41 09:48:41

Lelis Borgia: Vyro intuicija čia, DP, yra ta, ar jis pajėgus nuspėti, kas ten slepiasi po moters rūbais, po kauke ir tariamomis dorybėmis, ar ten nėra apgaulės? Ar ji daili ten po rūbais, ar gražus kūnas, simetriškos krūtys, taisyklinga kriauklė ir pan. Tai taip pat ir sunkus vyro pasąmonės darbas, leidžiantis vesti moterį, neturint tikrų žinių ir suvokimo apie ją, apie jos istoriją(Her Story), neturint pakankamai akivaizdžių jos biografijos faktų ir įrodymų ar ji tikrai verta to vyro. Va, man jaunystėje merginos sakydavo, kad aš jų nevertas ir nieko – dar gyvas ir gyvenu, nesiskundžiu. Jų intuicija žaibiškai suveikdavo mano atžvilgiu, nes buvau iš nepilnos šeimos. Vyras negali paaiškinti ar tikrai tai jo moteris, tinkanti santuokai, žodžiu, veda aklai, „ant durniaus“. Va tai ir yra intuicija. Spendimai „ženytis“ būna greiti, kyla neapibrėžtumo situacijose. Tam, žinoma, turi asmeninė jo kompetencija moteriškuose reikaluose, intelektas, pažinimo būdas, stilius, turėta patirtis – mamos asmenybė. Greitai pasiekta istorijos, biologijos, nuostatų ir patirties visuma nuveda į sutikimą vesti vienokią ar kitokią moterį. Vėliau instinktas pasipildo intelektu arba asmenybės savigriova, skyrybomis, šeimos iširimu. Kokia moterų intuicija, tegu jos pačios ir papasakoja. Būtų įdomu išgirsti ir svaresnį moterų balsą šiuo klausimu, o tai mes, vyrai, vieni skaičiuodami predikatus galime ir į lankas nuvairuoti, nusigrybauti, kaip tie mūsų politikai ir Prezidentė, neįkertanti į matricas, kai naudojamos kelios teisingumo reikšmės – teisinga, klaidinga, neįrodoma ir aš įsimylėjau ar mane pagavo geismas, užvaldė libido, aistra, sekso alkis.

o kas ta kriaukle? apie kokia kriaukle cia kalba eina ir vis tas Leliukas paisto?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/09 09:53:47 09:53:47

Svečias:
Lelis Borgia: Vyro intuicija čia, DP, yra ta, ar jis pajėgus nuspėti, kas ten slepiasi po moters rūbais, po kauke ir tariamomis dorybėmis, ar ten nėra apgaulės? Ar ji daili ten po rūbais, ar gražus kūnas, simetriškos krūtys, taisyklinga kriauklė ir pan. Tai taip pat ir sunkus vyro pasąmonės darbas, leidžiantis vesti moterį, neturint tikrų žinių ir suvokimo apie ją, apie jos istoriją(Her Story), neturint pakankamai akivaizdžių jos biografijos faktų ir įrodymų ar ji tikrai verta to vyro. Va, man jaunystėje merginos sakydavo, kad aš jų nevertas ir nieko – dar gyvas ir gyvenu, nesiskundžiu. Jų intuicija žaibiškai suveikdavo mano atžvilgiu, nes buvau iš nepilnos šeimos. Vyras negali paaiškinti ar tikrai tai jo moteris, tinkanti santuokai, žodžiu, veda aklai, „ant durniaus“. Va tai ir yra intuicija. Spendimai „ženytis“ būna greiti, kyla neapibrėžtumo situacijose. Tam, žinoma, turi asmeninė jo kompetencija moteriškuose reikaluose, intelektas, pažinimo būdas, stilius, turėta patirtis – mamos asmenybė. Greitai pasiekta istorijos, biologijos, nuostatų ir patirties visuma nuveda į sutikimą vesti vienokią ar kitokią moterį. Vėliau instinktas pasipildo intelektu arba asmenybės savigriova, skyrybomis, šeimos iširimu. Kokia moterų intuicija, tegu jos pačios ir papasakoja. Būtų įdomu išgirsti ir svaresnį moterų balsą šiuo klausimu, o tai mes, vyrai, vieni skaičiuodami predikatus galime ir į lankas nuvairuoti, nusigrybauti, kaip tie mūsų politikai ir Prezidentė, neįkertanti į matricas, kai naudojamos kelios teisingumo reikšmės – teisinga, klaidinga, neįrodoma ir aš įsimylėjau ar mane pagavo geismas, užvaldė libido, aistra, sekso alkis.

o kas ta kriaukle? apie kokia kriaukle cia kalba eina ir vis tas Leliukas paisto?

Nepaisto. Jis tikras poetas. Intuicija kužda, kad tuoj antrą „Giesmių giesmę“ parašys.

S emigrante

S

3 įrašai

2011/01/09 10:32:59 10:32:59

Ale damos, jūs ir neraštingos! Kompų, interneto ir socialinių tinklų, pažinčių svetainių visai pagadintos, knygų neskaitote, tėvų neklausote, kad nežinote Eva Ensler „... monologų“, o ištekėti tai norite. Norite susirasti savęs vertą vyrą, o kaip tai padaryti be monologų pačiai su savimi? Be monologų su pačia savimi nieko nepavyks ir vėl susižvejosite kokį girtuoklėlį, kokį grubijaną ar šiaip tokį, kaip Borgia ir gailėsitės ilgai ir nuobodžiai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume