Oi tu naivuole:). Šiais laikais labai daznai laikas ateina vienas, be atlyginimo
man po men dvigubai pakele, o ir kiti darbdaviai mane pastebejo
MisteryGirl
2011/11/29 09:12:50 09:12:50
man po men dvigubai pakele, o ir kiti darbdaviai mane pastebejo
deepsorrow
2011/11/29 15:23:28 15:23:28
Nei geras CV nei pažįstami dar negarantuoja ilgalaikės darbo vietos, nepamirškime dar to fakto - mėgiamas darbas. Juk tikrai nevisi dirba tai, kas jiems patinka dėl vienokių ar kitokių priežasčių. Realiai turime susikurti gerą vardą - gero spec. reputaciją, o tada jau nebereikia nei pažintimis naudotis, nei cv siuntinėti, konkurentai patys siūlo pereiti pas juos. Faktas kaip blynas - siūloma prekė yra pigi. Dažnai žmonės nesugyvena su kolegomis, o derėtų - jie gali būti jūsų naujų galimybių priežastis. Dažnai didesnėse (ypač užsienio kapitalo ) įmonėse pasibaigus bandomiesiems laikotarpiams klausiama - ar galite rekomenduoti gerų spec. - už tinkamą kandidatūrą mokami geri bonus'ai. Reiktų mesti aroganciją ir pradėti koncentruotis ties faktu - mano pavardė - gero, tinkamai atliekamo darbo garantas, vizitinė kortelė ir tai darau ne todėl, kad reikia, o todėl kad pats to noriu ir tai man patinka.
MisteryGirl
2011/11/29 17:09:42 17:09:42
beto reikia nepamirsti tam tikru investiciju, pvz i savo issilavinima, pastoviai atnaujinti jau turimas zinias, bei planuotis savo laika.
deepsorrow
2011/11/29 17:21:37 17:21:37
Darbas turi pastoviai tave versti tobulėti, pastoviai skatinti mokytis kažko naujo, kitaip netgi labai perspektyvūs darbuotojai užsisėdi, aptingsta ir užsiciklina ties nuostata, kad pakanka tiek - kiek dabar žinau. Tuo tarpu viskas keičiasi, tobulėja, randasi naujos technologijos ir būdai, kuriuos reikia perprasti ir įsisavinti, atsilikimas nuo progreso nedera su gero spec. vardu