Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąPinigai → Kaip susirasti darbą?

Kaip susirasti darbą?

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/11/29 09:12:50 09:12:50

Svečias:
MisteryGirl: Sveiki, niekas manes neitikins siais laikais, kad nera darbo. Arba jus nemokate tinkamai savo cv pildyti arba tiesiog keliate per didelius reikalavimus darbdaviui ir per mazus sau. Pati kalbu is savos patirties, kad svarbiausia noras, geras cv ir mokejimas save tinkamai parodyti. O atlyginimas ateis su laiku

Oi tu naivuole:). Šiais laikais labai daznai laikas ateina vienas, be atlyginimo

man po men dvigubai pakele, o ir kiti darbdaviai mane pastebejo

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/29 15:23:28 15:23:28

Nei geras CV nei pažįstami dar negarantuoja ilgalaikės darbo vietos, nepamirškime dar to fakto - mėgiamas darbas. Juk tikrai nevisi dirba tai, kas jiems patinka dėl vienokių ar kitokių priežasčių. Realiai turime susikurti gerą vardą - gero spec. reputaciją, o tada jau nebereikia nei pažintimis naudotis, nei cv siuntinėti, konkurentai patys siūlo pereiti pas juos. Faktas kaip blynas - siūloma prekė yra pigi. Dažnai žmonės nesugyvena su kolegomis, o derėtų - jie gali būti jūsų naujų galimybių priežastis. Dažnai didesnėse (ypač užsienio kapitalo ) įmonėse pasibaigus bandomiesiems laikotarpiams klausiama - ar galite rekomenduoti gerų spec. - už tinkamą kandidatūrą mokami geri bonus'ai. Reiktų mesti aroganciją ir pradėti koncentruotis ties faktu - mano pavardė - gero, tinkamai atliekamo darbo garantas, vizitinė kortelė ir tai darau ne todėl, kad reikia, o todėl kad pats to noriu ir tai man patinka.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/11/29 17:09:42 17:09:42

beto reikia nepamirsti tam tikru investiciju, pvz i savo issilavinima, pastoviai atnaujinti jau turimas zinias, bei planuotis savo laika.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/29 17:21:37 17:21:37

Darbas turi pastoviai tave versti tobulėti, pastoviai skatinti mokytis kažko naujo, kitaip netgi labai perspektyvūs darbuotojai užsisėdi, aptingsta ir užsiciklina ties nuostata, kad pakanka tiek - kiek dabar žinau. Tuo tarpu viskas keičiasi, tobulėja, randasi naujos technologijos ir būdai, kuriuos reikia perprasti ir įsisavinti, atsilikimas nuo progreso nedera su gero spec. vardu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume