Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąPinigai → Papildomas darbas

Papildomas darbas

zorikas

Z

7 įrašai

2011/03/19 17:56:18 17:56:18

Naujas amerikieciu socialinis portas, kuris uz aktyvuma moka $, taip pat yra pazynciu saitas. Taškai gaunami už tokius dalykus:
-Už tai, kad prisiloginate ir atsiloginate nuo tinklalapio. 10 PP (People Points, taškų).
-Už tai, kad užeinate į vieną iš parduotuvių. 10 PP.
-Už tai, kad nueinate į savo el. paštą. 10 PP.
-Už tai, kad per google paieškoje paspaudžiat ,,GO". 10 PP.
-Už tai, kad užeinate į skiltį Mailbox Cashbox. 10 PP.
P.S Visus šiuos dalykus galima galima atlikti 4 kartus į parą, atitinkamais laikais (Taigi viso 200 PP per dieną). Jeigu man parašysite pasakysiu, kaip visa tai atlikti 2 prisėdimais prie kompiuterio, tereikia žinoti laiką.
-Na ir įdomiausia dalis, tai žaidimai. Jie yra trys. Tai rato sukimas (Prizewheel), kuriame laimimi, arba pinigai, arba taškai (įvairiai pasiseka, sukama kartą į dieną. kviečiant draugus galima max 5 kartus sukti. Už 1 draugą - vienas sukimas), laimingas bilietas (Lotto), kur nutrynę irgi visuomet gaunate taškų bei žaidimas, kai reik atspėt, kurioje rankoje yra moneta (Guess which hand), atspėjus 30 gaunama 30 PP. Taigi ratas (Prizewheel) atsinaujina kas dieną, bilietas (Lotto) kas 4 valandas, o laiminga ranka (Guess which hand) kas pusvalandį.
Taigi kokia esmė iš tų taškų? Ogi tokia, kad jie kas mėnesį paverčiami į pinigus, kur 1000 taškų ~ 1$. (Taškų vertė pastoviai kinta)

Registracija [url:dbugaxzn]http://www.peoplestring.com/?u=zorikas[/url:dbugaxzn]

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/05 15:57:19 15:57:19

Tai kiek laiko reikia sėdėti prie kompiuterio, kad užsidirbti 1 $?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/05 16:06:32 16:06:32

Pamačius papildomų darbų įkainius, pasidaro aišku, kad galima daugiau užsidirbti užsiimant veikla "Pasidaryk pats". Tai yra paprasčiausia išmokti daryti buitinius darbus. Vien tik ant kojnių ir petkelnių adymo galima kiek sutaupyti:) Aš jau nekalbu apie apie uogienių virimą ar buto remontą. O tarpinės pakeitimas- tai iš viso aukso kasyklos.Ir t.t.

Ridley

R

55 įrašai

2011/11/05 20:58:01 20:58:01

piskit jus nx su savo internetiniais uzdarbiais, nervina mane tokie urodai kurie iesko patiklesniu urodu, as dirbu prie padangu ir man zjbs , i diena uzdirbu 150lt.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/05 22:35:56 22:35:56

Vienintelis iš čia paminėtų internetinių galimybių vertų dėmesio yra Astreia Club, kuris dengiasi su garsiomis, bei pasaulio banku susijusiomis pavardėmis, kas skatina jo atmetimą kaip scam‘a , bet jis jau gyvuoja kelerius metus, todėl jų pasirinktas modelis gali būti naudingas tik seniai jiems priklausantiems nariams, nepaisant to, kad jie teigia galintys „išspinduliuoti“ į rinką tokius bonusus, nauji nariai garantuoju patirs nuostolius, taip jų pelno šaltinis nėra vien naujų narių įmokos, bet ir disponavimas akcijų bei valiutų biržose, tačiau tai nėra pakankamas įplaukų šaltinis galintis tęstis neribotą laiko tarpą, tokio verslo statistinis gyvavimas spėčiau kažkur 5-10 metų ir svarstantiems patariu sakyti ne, nes jūs jau pavėlavote į šį traukinį.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/29 18:21:09 18:21:09

Jeigu ieskai gerai ir tikrai apmokamo darbo namuose,
būtinai tai perskaityk, nes naudinga.
Skaitant si straipsni jus galite pakeisti savo gyvenima!
As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti.
Dalyvaujant ivairiuose forumose, as randu sita straipsni,
kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu
per keleta savaiciu idedant tik 10 litų. Nesamonė, pagalvojau,
tai turetu buti eilinis budas apmauti „lochus“,
bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti
ką man kisa...

Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita ,
kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirma
saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute,
ir talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose.

Jokiu apgauliu… As pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 10 lt ir
nusprendziau pabandyti.

I kiekviena saskaita pervedziau po 2 Lt, viso 10 Lt. Siandien antra diena,
o mano saskaitoje jau 24 Lt., tikiu kad tai veikia, nes mano investuoti pinigai jau sugrizo.
Tad pabandykite ir Jus!
1. LT357300010028489684

2. LT947300010032869821
3. LT047300010081443900

4. LT727300010096417439
5. LT277300010104216564.
I sias saskaitas perveskite po 2 Lt, tada pirma saskaita is virsaus isbraukite.
Likusias saskaitas perkelkite i virsu, o likusia laisva vieta ties nr. 5 irasykite savo
saskaitos nr. Ir patalpinkite kuo daugiau tokiu skelbimu.
Tad telieka buti saziningiems ir aktyviems.

Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai… As negalejau
patiketi savo akimis, jog tai veikia.

Per pora savaiciu susikaupe apie 2000lt , po triju savaiciu prisidejo dar
apie 2000lt. dbr turiu uzdirbes 4000lt ir neskaitant smulkiu islaidu.
Po pusantro men turetu buti apie 16000lt . Ir sita suma po truputi toliau dides.

O prasidejo tik nuo 10 lt...

Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man.
As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite
vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites,
per daug nesistengdami.

Pasiulymas: Perskaitykite tai pora kartu!!! Issaugokite savo kompe, sekite
instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta!!!

Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu
indelis yra tik 10 lt ir pora valandu internete…

Svarbu: Tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir
neprarandate, bet tai tikrai dirba!!!

Atkreipkit demesi: Tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus
jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpije.
Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo.

Kaip paskleisti informacija internete?

1. Atidarot paieskos serveri google.com , jei zinote kitokiu paieskos serveriu tj gerai.

2. Rasom raktini zodi – forumas, skelbimas, naujos grupes, ir kt.

3. Paieska suras simtus forumu ir skelbimu skilteliu, kur jus ir
    galite patalpinti savo straipsni.

Rimmma

R

2 įrašai

2012/07/23 17:12:59 17:12:59

Tik sužinodami ir papasakodami kitiems,padėsite sau.Tai gali būti papildomos pajamos kiekvienam : http://suzinok.rimmma.com/ Gal būt Jums reikalinga tik gera reklama.Nebijantiems bendrauti Skaipas: rima196111

agniete

A

15 įrašai

2012/11/19 16:47:42 16:47:42

ČIA GALITE SUTAUPYTI,… ČIA GALITE KELIS ŠIMTUS PER MĖNESĮ UŽSIDIRBTI,… ČIA GALITE UŽDIRBTI TŪKSTANČIUS BEI SUSIKURTI PASYVIAS PAJAMAS (ir visa tai galite daryti būdami visoje Europoje)
Jūs galite:
* PIRKTI TIK SAVO POREIKIAMS su 30% NUOLAIDA aukštos kokybės produkciją (žiūrėkite skiltį “ASORTIMENTAS (katalogai)”): dekoratyvinė kosmetika, kvepalai, prausimosi priemonės, ekologiškos buičiai valymo/skalbimo priemonės – ir visa tai 30% pigiau, negu yra nurodytos kainos kataloguose;
* GALITE IR PARDUOTI (TIKRAI PARDAVINĖTI NEBŪTINA!!!)(įsigyjate prekes su 30% nuolaida – jas parduodate katalogo kainomis – skirtumas lieka Jūsų kišenėje)
* BEI DIRBTI VADYBINĮ DARBĄ t.y norinčius užsidirbti ar tai sau už savikainą pirkti norinčius asmenis kviesti jungtis prie Jūsų komandos/tinklo (Lietuva ne riba – galima 64-iose pasaulio valstybėse gyvenantiems pažįstamiems pasiūlyti jungtis prie Jūsų), o nuo prijungtų pažįstamų pirkimų gauti premiją))
*arba… visa tai kas išvardinta aukščiau daryti KARTU, pagal susiklosčiusią situaciją. Esant tinkamai situacijai – parduodate, prireikia – sau nusiperkate, pažįstate kas nori irgi užsidirbti (pvz. iš kitų miestų/valstybių pažįstamiems pasiūlykite – jie Jums už tai dar ačiū pasakys!) – pasiūlote daryti tą patį (taip kuriasi Jūsų tinklas)… Jokių investicijų, planų ar įsipareigojimų! P.S. žinoma, labai svarbu kas Jūsų rėmėjas/sponsorius (kuris pakvietė prisijungti prie FM Group) – nes nuo informacijos kiekio bei kokybės priklauso Jūsų sėkmė!
Jei nors vienas punktas sudomino, parašyk man el. paštu [email protected] ir papasakosiu plačiau. Tau tai kainuos tik truputėlį laiko ir pastangų. O jei paprasčiausiai nori užsisakyti kokybiškas prekes pigiau. Štai katalogo nuoroda http://www.galimybe.com/?page_id=9, išsirink ir parašyk man el. paštu arba tel. 862930372.

user1348037695

U

19 įrašai

2013/04/02 11:24:46 11:24:46

[url:31ljwy42]http://www.damutei.lt[/url:31ljwy42] iesko norinciu neblogai uzsidirbti, reiktu platinti foto epiliatorius ir jų priedus. Jei ka domina galite žvilgtelėti [url:31ljwy42]http://damutei.lt/depiliacija/foto-ir-lazeriniai-epiliatoriai[/url:31ljwy42]

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/02 17:24:08 17:24:08

Jau laikas apsilankyti pas šeimos psichologą

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume