Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąPinigai → Kodel daugelis merginu su vaikinu draugauja tik del bapkiu?

Kodel daugelis merginu su vaikinu draugauja tik del bapkiu?

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/04 17:38:36 17:38:36

Kodel daugelis merginu su vaikinu draugauja tik del pustos pinigines? Ir vaidina kad be galo myli, pamazu ji "greziant"? Cia panasiai kai sexas uz pinigus xDDDD

miss_kris

M

3 įrašai

2009/11/04 18:10:59 18:10:59

O kodel vaikinai giriasi savo tom neva bapkem vos tik susipazinus su mergina? Ir dar labai tuo didziuojasi?

Mazdaug "labas as turiu pinigu, draugauk su manim todel, kad as vazineju 2005 metu BMW" O kai tokius "praspiri" del pastarosios priezasties, dar stebisi kaip cia nekreipia i mane demesio as gi turiu pinigu !!!

Matyt draugauja tik del to, kad tas vaikinas tik pinigus ir gali suteikt, o daugiau nieko

Plunksna

P

20 įrašai

2009/11/04 19:15:24 19:15:24

o temos autorius yra draugavęs su visom Lietuvos merginom?.. kad tokią savo nuomonę turi apie jas.. ar tik tokias tesugeba pritraukti, kurioms pirmas prioritetas - pinigai?..

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/04 20:17:34 20:17:34

Plunksna: o temos autorius yra draugavęs su visom Lietuvos merginom?.. kad tokią savo nuomonę turi apie jas.. ar tik tokias tesugeba pritraukti, kurioms pirmas prioritetas - pinigai?..

As ne Donzuanas kad draugauciau su tiek merginu, tiesiog pastebejau toki dalyka kad merginas pustos pinigines labiau vilioja, nei zmogaus asmenybe tai kaip dar galima issirinkti tinkama mergina? Aisku tikrai nevisos tokios, dar karta pabreziu bet jau nuo seniai tokia neblestanti nuomone yra

laula

L

9 įrašai

2009/11/04 20:43:02 20:43:02

visokiu merginu aisku yra... bet man kartais atrodo, kad cia kazkuri puse bando tik taip pasiteisint pries kitus... na gal as ir klystu... bet man tokia zmoniu nuomone labai keista, nes nepazistu nei vienos merginos, kuri draugautu del pinigu... aisku kokteiliu bare tikrai galima matyti niolikine ir vyra solidaus amziaus... bet cia manau ir tiem vyram aisku, ka su jais jos veikia...

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/11/04 20:52:54 20:52:54

Kai man buvo 18 metu, galvojau jog svarbiausia meile. Dabar kai man beveik 30 metu supratau, jog svarbiau uz pinigus nieko nera. Neturint pinigu- pasirinkimas viskame kame labai ribotas. O tos kurios sako , jog pinigai nesvarbu, kai isteka iskart atima is vyro pinigus - jam gavus atlyginima arba nuolat nepatenkintos, kad vyras uzdirba mazai. Neturi babkiu- reiskia nera stabilumo. Nors as ir apsirupinusi panele, bet ieksau plius minus panasaus vyrioko, kad jam netekus darbo- as galeciau ji palaikyti ir atvirksciai. Man pinigai svarbu.

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/11/04 20:54:20 20:54:20

Ir dar tie kas sako, jog svarbiausia sveikata- jie teisus. Bet jus pabandykit susirgti neturedami pinigu, tada pinigai bus pirmoje vietoje.

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/11/04 20:56:54 20:56:54

Ir dar asmenybe tikrai svarbu. Jei turi pinigu, bet nieko viduj- tai mergina iseis pas ta kuris turi ar tures pinigu ateityje ir dar vidus jo ,,ne tuscias,,.

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/04 20:59:39 20:59:39

Vakarė...: Kai man buvo 18 metu, galvojau jog svarbiausia meile. Dabar kai man beveik 30 metu supratau, jog svarbiau uz pinigus nieko nera. Neturint pinigu- pasirinkimas viskame kame labai ribotas. O tos kurios sako , jog pinigai nesvarbu, kai isteka iskart atima is vyro pinigus - jam gavus atlyginima arba nuolat nepatenkintos, kad vyras uzdirba mazai. Neturi babkiu- reiskia nera stabilumo. Nors as ir apsirupinusi panele, bet ieksau plius minus panasaus vyrioko, kad jam netekus darbo- as galeciau ji palaikyti ir atvirksciai. Man pinigai svarbu.

pas tave tiesos daug yra, kuriai galeciau pritarti, bet manau pinigai ir meile turetu laikyti pusiausvyra bent jau mano nuomone zinoma as galiu ir klysti

Svečias

S

689 įrašai

2009/11/05 06:59:08 06:59:08

Kas čia keisto: moterims svarbiausia babkės, o vyrams seksas. Na, nebent sugebi kokią mergužėlę apgauti ar esi klastingas, tada gali ją apturėti. O kitaip ne tau, Martynai, mėlynas dangus. Dangus priklauso tiems, kas prie pinigo. Rinkos ekonomikoje meilė yra seksas. Tad be babkių ir be klastos nėr ko artėt prie dabartinių panų.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume