Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → Katė serga

Katė serga

...

.

34 įrašai

2010/02/07 16:13:31 16:13:31

Sveiki, mano 8 metu kate niekada nesirgo, o dabar jau 3 diena guli, nejuda ir nieko needa, net iki dezutes su smeliuku tik 2 kartus i diena nueina. Gal kam taip buvo? Pas veterenara galesiu nuvezti ja tik treciadieni... nezinau ka daryti... sedziu ir verkiu- juk geresnes drauges nerasiu, o ji kankinasi

sidabrine_sutema

S

2 įrašai

2010/02/07 16:27:49 16:27:49

kuo skubiau vezk pas veterinara, kreipkis i Veta, jie priima skubiais atvejais. kate negali pakenteti iki tada kai zmogus gali ja nuvezti, buna tokiu ligu kur kiekviena minute brangi, o ji nera jaunikle. sekmes sveikstant

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/07 16:52:22 16:52:22

Ir as sakyciau, kad mesk visus darbus ir vezk pas gyditoja.

Fruktozė

F

179 įrašai

2010/02/08 09:18:15 09:18:15

...: Sveiki, mano 8 metu kate niekada nesirgo, o dabar jau 3 diena guli, nejuda ir nieko needa, net iki dezutes su smeliuku tik 2 kartus i diena nueina. Gal kam taip buvo? Pas veterenara galesiu nuvezti ja tik treciadieni... nezinau ka daryti... sedziu ir verkiu- juk geresnes drauges nerasiu, o ji kankinasi

Jeigu visas problemas gyvenime taip sprendžiate, tada

Ignė

I

11 įrašai

2010/02/11 20:44:18 20:44:18

Žiūrint kokia katė, veislinė ar paprasta. Veislinės lepios. Mano rainoji niekada nevežta pas gydytoją, pati išsigulėdavo ir pati pasveikdavo per kokią savaitę. Bet aš kažkaip matydavau, kad nieko tragiško, nes gulėdavo ištisai, bet nueidavo truputį paėsti ir į smėliuką, murkteldavo kai paglostydavau arba kai užkeldavau ant sofos, nes pati nepajegdavo užlipti, prieidavo ir laukdavo kol užkelsiu. Kates gajos, iš tikrųjų. Kai jau tikrai susirgo, atsirado augliukas, buvo nugabenta pas veterinarą. Linkiu pasveikti

...

.

34 įrašai

2010/02/11 22:56:46 22:56:46

kate pasveiko ta pati vakara, kai parasiau siame forume... grizau velai is darbo, o ji jau vaiksto po namus.... o kita diena buvo jau visa sveika... taip ir nesupratau kas jai buvo ir kaip ji sugebejo taip stebuklingai pasveikti. Nors kate ir sveika bet butinai nunesiu ja - profilaktiskai patikrinti.

oksana

O

8 įrašai

2012/02/20 18:00:32 18:00:32

Sveiki,nezinau ka daryti..mano kate jai 8 menesiai,valgo gerai,i smeli irgi gerai,bet vaiksto uzpakaliuka i grindis...rodos kad kaip traukuliai,ji ateina murkia...toks jausmas ,kad jai labai bloga...negaliu nuvezti pas Veterenara..nes gyvenu miestelyje,o ten jos nera..mama nenori klausit ,sako kad suzhinok man nesigauna...nenoriu jos netekti!! KA daryt?(((( beje esu paaugle.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/02/21 07:43:05 07:43:05

Oksana: Sveiki,nezinau ka daryti..mano kate jai 8 menesiai,valgo gerai,i smeli irgi gerai,bet vaiksto uzpakaliuka i grindis...rodos kad kaip traukuliai,ji ateina murkia...toks jausmas ,kad jai labai bloga...negaliu nuvezti pas Veterenara..nes gyvenu miestelyje,o ten jos nera..mama nenori klausit ,sako kad suzhinok man nesigauna...nenoriu jos netekti!! KA daryt?(((( beje esu paaugle.

Tau butų Morcius irgi pradėtum murkti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume